Chris Meloni – muškarac na kojeg se palim

24 ožujka 2007

Nastavljam sa svojim malim oltarom posvećenim za mene nevjorojatno sexy frajerima. Nakon Arnolda Voslooa, evo još jednog pravog mužjaka.

Christophera Melonija najvjerojatnije znate iz serija Zakon i red: Odjel za žrtve (Law & Order: Special Victims Unit) gdje glumi macho detektiva Elliota Stablera, kao i iz zatvorske serije Oz gdje je bio sociopatski biseksualac Chris Keller. Glumio je i u hrpi filmova i drugih TV serija, ali uglavnom epizodne uloge.
Chris je rođen 1961.g., oženjen je (svi su najbolji muškarci zauzeti, među njima i ja hm, hm, hm) i ima dvoje djece. Prije filmske karijere radio je kao građevinski radnik, izbacivač i osobni trener. Sad je valjda jasno od kuda mu takvo tijelo.
Što da napišem o njemu, a da ne zvuči kao da piše napaljena šiparica? Meloni je pravi melem za oči. Neću pretjerati ako kažem da je za mene jedan od najseksi frajera kojeg sam u životu ikada igdje vidio. Kada bi mi došla dobra vila i ponudila da si mogu izabrati bilo kojeg muškarca na svijetu da se s njim mrknem, bio bi to Chris, bez sekunde razmišljanja. Da se razumijemo, u vezi sam i ovo pišem samo teoretski. Dobre vile ne postoje, ali da postoje... Neka mi netko kaže da postoje!
Nije ljepotan u klasičnom smislu, nije savršen, nije čak ni dlakav, ali ima ono nešto životinjsko sexy u sebi, pogotovo u licu. Da sada ne idem u detaljno opisivanje njegovih fizičkih atributa i time se dovedem u opasnost od ejakulacije u gaće, evo malo Chrisovih slika. Unaprijed se ispričavam na sporijem učitavanju zbog broja slika, ali mislim da mužjak poput Chrisa to zaslužuje. Slike govore više od tisuću riječi. Uživajte.

Za početak Chri i njegova partnerica u seriji Zakon i red: Odjel za žrtve, Mariska Hargitay (simpa cura btw):








Woof!!!


Uloga biseksualca Chrisa Kellera u zatvorskoj seriji Oz bila mu je zapravo prva važnija uloga s kojom se i proslavio. U seriji se strastveno ljubio i dodirivao s drugim muškarcima, često snimao gole scene sprijeda i straga, a jednom se čak morao i popišati u kantu. Lakoća, uvjerljivost i magnetizam kojom je sve to odglumio, donijeli su mu hvalospjeve kritike i obožavanje kod gay populacije. Ako seriju niste gledali, puno ste propustili. Ne samo zbog ovih scena koje slijede, nego je serija i sama po sebi bila izvrsna.



Chris i ljubavnik mu u seriji, glumac Lee Tergesen:


Evo napokon i slika iz Oz-a koje ste čekali.

Strastvene scene ljubljenja:





Malo hrvanja. Ima li nešto što je više gay od toga?


Scene pod tuševima su bile česte:








Nema šta, hot stud:


A za vas perverznjake među mojim čitateljima, evo i scene pišanja:


Laku noć

4 komentara:

Anonimno kaže...

je, sexy tip. nema kaj, pravi macho. znam kaj je kod njega privlačno osim dobre figure; oči njegove koje te mame da se strastveno zažvališ s njim. a tu je i lagana namrgođenost. privlačna faca koja mi je i najbitnija kod prvog kontakta.
inače, pratil sam sve oz sezone i svaka serija je bila zbilja nekaj posebno ko i cijeli serijal.
super odabir jonasy. kak za chrisa tak i za seriju.
btw, mogu ti još natuknuti da me je i bivši par put usporedil sa kellerom tj. sa sličnostima u izgledu.
pozzz jonasy i ugodna nedjelja!
varaždinec(26) ;)

Jonasy kaže...

Je, imaš praf. Oči su u pitanju, baš onako jebozovan mrki pogled. Ja isto prvo primjetim lice, pa tek onda sve ostalo.
Jednom sam ti se zaprijetio da ću te staviti na blog: Varaždinec(26) ;) - muškarac na kojeg se palim. Ti me stvarno tjeraš da to i napravim? :-)

Anonimno kaže...

ufff....prava tema za mene...počeo sam pratiti oz samo zbog chrisa melonia.
inače mi nisu dragi feminizirani muškarci,metro,ili oni savršeni,lijepi,svaka dlaka na svom mjestu.grozno.
chris keller je san snova,zgodan,savršen guz,prejeben osmijeh,i otrovne oči.o tijelu da ne govorim.svaka čast na ovom blogu,i nemam šta drugo reći osim da jedva čekam kada će opet ljeto da chris keller zablista još jedanput pred mojim malim ekranom i da napokon bacim jednu normalnu i slatku drkicu:)
pozz

Anonimno kaže...

tudi jaz sem eden od tistih, ki je Oz začel gledat ravno zaradi njega... hm ali pa je to blo zaradi gay sex scen? :) kakorkoli, dober post in dober tip