Drkanje ili masturbacija

04 ožujka 2007

Evo opet ja malo o škakljivim temama. Drkanje je stvar o kojoj mnogi lažu. Valjda je to nešto sramotno? Rijetko ćete čuti nekog muškarca da kaže “uh, što sam se dobro izdrkao jučer”. Na raznoraznim forumima često se pojavljuje ta tema, te kako drkate, te koliko često, te o čemu maštate za vrijeme drkice... I gotovo uvijek se nađe neki pametnjaković koji će reći “pa šta si ne nađeš neku curu (ili tipa, ovisno o kakvom se forumu radi), pa nećeš morati drkati”. Kao da je drkanje ne znam kako teška i neugodna aktivnost namijenjena samo onima koji nemaju ili ne mogu naći partnera. A dobro znamo da svi drkaju.

Evo ja ću iskreno reći, volim drkati. U vezi sam i mogu se pojebati kad kod poželim. Dobro, gotovo uvijek. Evo danas popodne sam baš bio napaljen. Uvalio sam se poslije ručka pokraj dragog :-) na kauč ispred televizora i prvo kao malo ležim, zatim ruka počne malo šarati po njemu, osjetim digao mu se i rekoh hajdemo opaliti jednu jebačinu, baš tim riječima. Njemu se nije dalo, baš smo ručali, malo sam još moljakao, poslije zaspao pred televizorom, i tako ništa od konkretne akcije. Dok pišem u ove kasne sate on je već u krevetu, spava. I što sada meni preostaje nego da opalim drkicu? I neće mi biti teško... Zbog te popodnevne situacije i palo mi je na pamet da napišem koju riječ o drkanju.

Ali i inače, uživam u drkanju. Gotovo da mi to čini isto zadovoljstvo kao i pravi sex. I drkam često. Vjerojatno 3-4 puta tjedno, nekad i više, nekad i manje. Ponekad i 2-3 puta u jednom danu ako sam posebno napaljen iz nekog razloga. Mašta mi je bujna, osim toga internet i količina dostupnog porno sadržaja također čini svoje.

Klasičan sam drkađija, jednostavno primim alatku u desnu ruku i udri. Po mislima mi se vrte kojekakve (uglavnom izmišljene) scene i situacije, muškarci koje sam negdje primjetio, a volim se i vizualno dodatno podgrijati kojekakvim slikama i filmovima s interneta. Iskreno moj dragi mi nije baš često u maštarijama tijekom masturbiranja, osim kada smo duže vremena razdvojeni što se i ne događa tako često. Da se odmah razumijemo, to što ja maštam o drugim frajerima ne znači da bih se je s njima i pofukao.
Posebno mi je draga večernja drkica, jer se poslije nje tako slatko zaspi. Više puta mi se dogodilo da sam se trebao jako rano ustati, a nisam mogao zaspati, pa sam se jednostavno izdrkao kako bih nakon toga lakše zaspao. Pravi prirodni lijek protiv nesanice.
Obično brzo svršim. Nekad mi je orgazam jadnjikav, a ponekad mi se cijelo tijelo trese u grču, a sperma šprica do lica, pa i preko glave. Rijetko si zapravo dam truda oko drkanja. Većinom se to svede na drkicu na brzaka. Jesam , probao sam to i onako baš za pravo, sa samomaženjem, uljem za masažu, prstićima u šupćiću... Iako je svaki puta bilo fenomenalno, to ipak traje, postoje pripreme... ne da mi se to. Zadovoljava me i obična brzopotezna.

Zapravo cijelo ovo vrijeme pokušavam reći da iako sam u vezi, drkanje mi treba i jednostavno volim drkati. Neki kažu da je gay sex odličan, jer tko će bolje znati želje jednog muškarca od nekog drugog muškarca. Tako bi se isto moglo reći da tko će znati bolje želje jednog muškarca od njega samoga? Pa i u seksu više volim da ga si na koncu sam izdrkam nego da mi to napravi partner. Seksualni gay partneri ionako do orgazma najčešće dolaze tako de se na kraju sami izdrkaju ili da im to napravi partner. Pogotovo oni koji su pasivni.
Nemojte me sada krivo shvatiti, ne preferiram ja drkanje u odnosu na seks. Jednostavno mi treba i jedno i drugo i za mene su to dvije različite, ali jednako uzbuđujuće stvari. A možda meni u stvari treba ovo gore na slici da prestanem više drkat i da mi se ne osuši ruka, mozak ili kralježnica, ili da u boljem slučaju ne dobijem akne ili dlake na dlanovima?

Evo, sada još nešto znate o meni što vjerojatno niste željeli. Kad malo razmislim, što je meni da tu pišem o tome kako drkam? Je li to nešto egzibicionistički u meni? Što ja imam od toga? Zašto to uopće radim? Koga to uopće zanima? Baš me briga. Evo download filmića s interneta je pri kraju i odoh ja opalit jednu brzopoteznu, pa u krevet kraj mog dragog.
Laku noć.

p.s.
Ne leži mi ovo “moj dragi”, mislim da ću se vratiti “partneru”.

27 komentara:

Anonimno kaže...

kaj se tiče oko posta u vezi terminologije mislim da nisi fulal sa rječju dečko; ko da si več deda, a ni on vjerojatno to još nije, ubiti to po mom nema baš veze s godinama. ok je reči i partner a i prijatelj loše ne zvuči. a možeš pisati i sustanar, hehe ili kućni ljubimac :)
mislim da mi dva imamo isti problem. tj. poprilično sam siguran jer smo uglavnom napaljeni. drkati i ja volim te mi je to nekaj potpuno normalnoga a i vani o tome pričam bez tabua. na staru sam godinu prekinul jednogodišnju vezu pa sam sad solo :(, dobro nekak se dovodim u normalu ali nije to to. također sam monogaman te se jako i vežem na samo jednu osobu, al možda to i nije baš dobro jer ti je kasnije tolko i teže. a kaj buš takav sam a mislim da to i nije loše jer mi je ljepše biti u vezi samo s jednom osobom. hm.. da se vretim drkici, hehe. ja također isto volim drkati, a učestalost je skoro svaki dan a nekad isto tak po par put na dan, kaj vredi i za jednu večer. mogu ti reči dok sam bil u vezi čak sam bil i više horny (on(32) nažalost nije bil baš tolko, ah) pa sam moral isto tak nadoknađivati užitak. drkicu, nam niko nebre zeti, ka ne? hehe
sorry kaj sam se opet tak raspisal. mislim da pem prati ruke sad :)) super mi je kaj ti se blog s pravom naziva gayiskreno. ugodan si za čitati a vjerujem da je i biti s tobom lepo. ahh.
pozzz i do čitanja!
varaždinec(26) ;)

Jonasy kaže...

Vidiš, ovo ti je dobra ideja s kućni ljubimac. Probati ću s tim :-).
A sada jel napaljenost problem ili ne, ne znam. Mei nije.
E moj Varaždines, znači nije ti baš bio vesel doček Nove? Žao mi je. Ali ne brinem se ja za tebe, jebozovan si (tako bar kažeš), budeš si nekoga već pronašao.
Znači tako ti, mutiš s dedekima od 32 godine kojima se više ni ne diže (e da su bar meni te godine... šalim se, zadovoljan sam i sa svojima), nije ni čudo da si osuđen na samopomoć.
Hvala na pohvalama. I meni je zanimljivo čitati tvoje komentare.

Anonimno kaže...

Ja najviše volim drkati vani, u prirodi, na zraku, zelenilo... Ili na plaži, pa čak i da me netko vidi, malo adrenalin poskoči, to mi je ok. I ja isto drkam kad nemrem zaspat, pa poslije lakše zaspim, ako sam spavam naravno. :)
Volim si ponekad stisnut G-točku, na oba načina, pa mi orgazam bude jači. A ima dana kad drkam i po 4-5 puta, ovisno o stupnju napaljenosti/suše.

Jonasy kaže...

Sve same drkađije na ovom blogu :-).

Anonimno kaže...

To je dobar način da se suzdržim bludnih misli i da "ne poželim tuđeg ženidbenog druga". A i opušta me, pogotovo kad sam preko tjedna nakrcan obavezama koje jedva stižem izvršavati. :)

Anonimno kaže...

koliko dugo drkaš svaki dan?????
zanima je jer sam početnik.
odgovori što prije.tnx.

Anonimno kaže...

ja sam uspio izdrkati u jednom danu 7 puta i dok ovo pisem drkam

Anonimno kaže...

ja drkam samo kad gledam pornice inače sam sam i nemam nikoga.kada mi sperma štrca više mi se neda i imam loše misli.stvarno je lijepo drkati moj kurac,ali i u krevetu je zakon drkati kad si pokriven sa dekicom.stvarno bih volio neku curu pojebati ali slađe mi je drkati!!!evo sada mi se nadiže...

Anonimno kaže...

Evo dok čitam ovaj blog, jako sam se napalio!!! Čak da sam morao početi drkati, ja ponekad drkam i do 4 puta na dan!! Drago mi je da neko piše i o tome! Ja imam 17god. i gay sam. Živim sa bratićem koji je isto gay, poneka se ja i on opustimo, pa završimo ispod plahte! Sve je to za ljude, zar ne? Obožavam mu pušiti i cuclati jaja, to ga jako napaljuje. pozdrav svima!! pusa!

Anonimno kaže...

Upravo drkam! Jedino bi vas molio da mi neko napiše neku stranicu na kojoj se može downloadati besplatne porniće.
Hvala!
Pusa svima!

Anonimno kaže...

Pederi bgolesni, neka vam se krist smiluje i oprosti za perverzarije. bog je stvorio adama i evu, a ne adama i peru. pročitajte bibliju kako bog postupa s takvima kao što ste vi, npr. sodoma i gomora.

Jonasy kaže...

Nadam se da posjećuješ i ostale blogove i forume i s jednakom žarom protestiraš i protiv nepravde, licemjerja, ljubomore ili ponosa o kojima je Isus govorio na puno mjesta, dok homoseksualnost nije spomenuo niti jednom riječju.
Pročitaj i ti još jednom priču o Sodomi i Gomori, pa ćeš vidjeti da se tamo uopće ne spominju homoseksualci.

količar kaže...

@anonimnom ''vjerniku'', ''velikom katoliku i hrvatu'' ajde odjasi na svoje katolicke forume pa tamo vodi krizarske ratove i uvlaci se da ne kazem kud pedofilnim svecenicima koji iza oltara ministrante da ne kazem sta. od svih postova na ovom blogu ti si procito bas ovaj o masturbaciji koju vrsim i ja koji sam heteroseksualan, koju vjerojatno vrsis i ti, i tvoj sin i tvoji rodjaci i svi ostali primmjerci ljudskog roda, od svih postova ti si procito upravo ovaj,procito ga cjelog i komento, ako ti je cjeli pederluk(ispricavam se na izrazu)toliko odvratan i ne znam sto,sta si doso tu u sodomu i gomoru,meni kad je nes odvratno ne citam,ne idem na to i ne komentam. Odjasi od kud si dosao i ostavi normalne ljude da zive u miru. I to ti kaze jedan HETEROSEKSUALAC!! otvori oci,ponovo procitaj bibliju i misli svojom glavom, mozda vidis lazi i zlocine i izravno krsenje biblije od strane tako ''velike'' i ''krasne'' ''pune ljubavi'' institucije zvane Katolicka Crkva.

Jonasy kaže...

Kolichar, i mislio sam si da ces otprilike ovako reagirati. Eksplozivan kao i uvijek!

količar kaže...

pa kad me da ne kazem sta, dvolicni licemjeri koji jedino kuze kad im se vrati njihovim nacinom.

Anonimno kaže...

imas li nekih cool stranica sa pederima koje ti posječuješ....treba mi malo osvjezenja...a neda mi se trazit. pls. blog ti je supach

Jonasy kaže...

Nisi napisao koliko imaš godina, ja posjećujem samo stranice za one iznad 18.

Anonimno kaže...

Pa nebi bio ovdje da nemam 18 god. imam tačno 19 god i 5 mjes i još nekoliko dana,...neda mi se racunat...I sad primjetim da sam napisao pederima... izvini ako te uvrijedilo al je to unas ustaljen govor. inace sam iz bih...pozzz...:-DDD

Jonasy kaže...

Glej, iako će se mnogi začuditi, je baš i ne idem nešto previše po pornjava stranicama. Tu je moj omiljeni bigmuscle.com gdje odem povremeno provjeriti što rade moji omiljeni mišićavci, a kad se baš zaželim hard-core odem na www.gay-torrents.net. A ponekad se dogodi da slučajno naletim na kakav vrući blog.

Anonimno kaže...

Thx! inače blog ti je super! :-D

Anonimno kaže...

ja mislim da je to super stvar!!! drakam dnevno barem pet puta. barem jedamput na tjedan nađem se s najboljom prijateljicom i jedna drugu zadovoljava. super je kad osjetite dužinu ženskih noktiju u svojoj vagini. stvarno super osječaj!!! preporučam vam svima. a ako srte muško zamolite curu da vam gurne prst u guzu, iako je ljepše u vagini!!

Anonimno kaže...

Da drkica je pravi lijek protiv nesanice. :) <3 ...baš tako kako si i napisao.

Anonimno kaže...

zaista volim drkatiiii a da li ste nekada drkali gurpno i kako je to?

Anonimno kaže...

obozavam drkati, redovno to radim pa sam ponekad pasivan na cure:))
koliko se pre...

Anonimno kaže...

Ja ga redovno drkam .Bar 4 puta dnevno.Uvek pre Seks(jer ne zelim da budem napaljen ko konj) i dok se tusiram:D

Anonimno kaže...

Hmmm drkam cesto , to me pali

Pušač kurca kaže...

Svi koji vole da drkaju gledajuci pornice, slike zgodnih momaka i citajuci vrele erotske price... Sve to mozete pronaci na sledecim sajtovima:

PUSENJE KURCA

DRKANJE KURCA

JEBANJE U GUZU

NAJBOLJE EROTSKE GAY PRICE

Na nasem jeziku su pa, topla preporuka! ^.^