Još samo dvije stvari

27 ožujka 2007

Još mi samo dvije stvari nedostaju da postanem pravi muškarac od glave do pete. A to su smrdljivi prdac i odgovarajuće smrdljive noge. Bez zajebancije, ne radi se o onome “svakome njegov prdac ne smrdi”, nego zaista, rijetko se dogodi da ta neugodna pojava kod mene zaista i zasmrdi, bez obzira što sam jeo tog dana. Ista mi je stvar i s nogama. Imam cipela koje nosim godinama i gotovo da mirušu kao prvog dana kada sam ih kupio. Ne serem, zaista je tako. Što sa mnom nije u redu? Zašto nisam kao i svi ostali muškarci? Sve sam poduzeo da postanem pravi muškarac, ali s ove dvije stvari sam zapao u slijepu ulicu. Postoji li neka teretana za vježbanje smrdljivih prdaca? Postoji li kakav tečaj za postizanje smrdljivih nogu?
Ovaj post posvećujem mom dragom, zbog kojeg su mi se jučer navečer oči skoro otopile nakon što sam ušao u našu spavaću sobu i to samo 10 minuta nakon njega. I još je prozor bio otvoren. I je, za ručak smo imali grah.

5 komentara:

Anonimno kaže...

hehehehehe....smešno! jao. :)
daj probaj jesti grah jonasy svaki dan, pa ti se možda crijeva i istreniraju za pravi muški prdec, hehe.
teretana za vježbanje prdeca? :)))
ja zbilja dobro prostoriju mogu ,osviježiti, ili ,namirisati, ali tebi za utjehu; niti meni ti noge uopće nemaju taj smrad ali se po tom pitanju ni ne žalim.
neznam zakej ti je bed zbog toga?, tim bolje, mirišljavko. ;)
pozdrav mirišljavom i smradcu! hehe
varaždinec(26) ;)

Jonasy kaže...

Ma nije mi bad zbog toga, samo nekad mi dođe da mu vratim istom mjerom, ali ne ide :-(

Anonimno kaže...

a daj ne očajavaj. bude več onaj pravi prdec naišel. samo treba biti strpljiv i puno graha jesti, hehe.
;)

Tomo kaže...

haha :)

Anonimno kaže...

lol...