Pasivac

27 travnja 2007

U seksu mi je najdraži analni seks. Dugo vremena nije tako bilo. Bojao sam se koječega, boli, bolesti, a najviše toga da više neću biti pravi muškarac nego tamo neka tetka koja se jebe u šupak. Iako sam u duši uvijek znao da sam pasivac, što se seksa tiče, bojao sam se i samom sebi to priznati, a kamoli nekome drugome.

Prvi puta mi je bilo prilikom jednog seksa “za jednu noć”. Tip je bio simpa i nekako sam u sebi odlučio da ću popustiti i dati mu malo moje guze, čak i prije nego smo krenuli na stvar. Na kraju je ispalo da to baš i nije bilo tako malo. Pitao sam ga ima li kondom, na što je on potvrdno odgovorio. Navukao ga je i izvrtio me u svim mogućim pozama. Te s guza, te misionarski, te sa strane, te ja gore... pravi ringišpil. Prije toga me je jezikom dobro obradio, tako da me nije boljelo (osim pri prvom ulasku), čak i uz činjenicu da nismo koristili nikakvo sredstvo za podmazivanje. Sjećam se dok sam odlazio doma, da sam pomislio, gle, normalno hodam, niš me ne boli, ne moram hodati kao po jajima, niti s raširenim nogama. Valjda je to bilo uređeno u meni od samog početka.

No i dalje sam se opirao činjenici sebe kao pasivca. Nikako se nisam mogao tako zamisliti. Prošlo je nešto vremena dok ponovno nisam opustio analne mišiće i dozvolio još jednom penisu da penetrira u mene. To je bila moja prva ljubav. Nakon što sam mu ja jezikom dobro obradio guzu, on je odlučio vratiti mi istom mjerom. Topio sam se pod njegovim jezikom, sve dok me pristojno nije zamolio za jednu analnu penetraciju. Malo sam se nećkao, i onda sam ipak popušio njegovo “ma samo ću malo gurnuti”. Mic, po mic, i upadne mi cijeli kurac. A sad, šta je tu je, pomislio sam, i prepustio se guznom fuku.

Treći put bilo je s mojim sadašnjim dragim i to tek nakon o-ho-ho godina veze. Da, bili smo u vezi godinama i uopće se nismo analno jebavali. On je 100% aktivac i nema šanse da mu se nešto ugura u šupak. Nisam ni ja htio popustiti, nisam htio ispasti manje muškarac, mada me on niti nije nešto moljakao. Bili smo zapravo zadovoljni sa svime ostalim u seksu. I onda jednog dana, ponovno je moj šupak preuzeo kontrolu nadamnom. Od tada je sve drugačije.

6 komentara:

Anonimno kaže...

ja sam oboje. univerzalnjača. :D ali vjerujem da je to svatko. nema tu pasivnjače ili aktivnjače. svatko može biti i jdno i drugo uz malo vježbe. ja više recimo volim biti aktivan, ali i kada sam pasivan se znam dosat ufurati pa mi je sasvim oke.

Tomo kaže...

volim i napaljuje me pomisao da budem pasivan, ali onda tri dana poslije toga hodam kao kauboj i prdim kao životinja. Iako sve to ovisi od veličine koja ulazi. Nekad mi bude žao što sam pristao.

Anonimno kaže...

ovo je istina za prđenje. ali u mom slučaju samo još par sati dan poslije. nestane to s vremenom. ali to je dio gay života. tako je. s tim se moramo nositi.

Anonimno kaže...

Dobio si reklamu za blog na http://queerrepublica.blog.hr

Jonasy kaže...

Je, primjetio sam. Hvala autoru tog bloga na reklami i što je baš mene odlučio prvog predstaviti. Evo, i ja sam stavio link na republicu.

Anonimno kaže...

mene je povalio jedan tip, imao je kitu preko 20 cm, znam da je bila uzasno velika...
tri dana nisam mogao stati na noge