Prvi sex

21 travnja 2007

Ne tako davno pisao sam o mojoj prvoj ljubavi, a evo sada malo i o mom prvom seksualnom iskustvo.

Bilo je to davno, iza sedam mora i planina... hehehe, šalim se, unatoč mojim godinama to i nije bilo tako jaako davno. Ne sjećam se svih detalja, što dovoljno govori o tome koliko mi je sve to skupa značilo, ali evo ovo nešto malo što se sjećam. Daleko od toga da je to bilo neko divno iskustvo, ali nije bilo ni baš tako izrazito loše.

Uglavnom dogovorili se mi na sastanak na slijepo, došao ja, došao on, malo smo kao nešto i pričali, ne sjećam se više o čemu, i predloži on da odemo do njegovog stana. Ja rekoh OK i pomislih, to je to, sada će se konačno i to dogoditi. Bili smo sličnih godina i sjećam se da sam pomislio da tip i nije bio nešto posebno, nije bio loš, ali i nije bio baš slika i prilika muškarca s kojim sam zamišljao svoj prvi seks. Mislim da ni ja nisam njemu jako mirisao, ali valjda je bio posebno napaljen, a meni je više dojadilo čekati. Stvari su se poklopile i bili smo spremni za akciju. Više on, nego ja.

Došli mi u neki stan, ponudio me pićem, ja se ono ukopo ‘ko zadnji djevac (što sam valjda u to vrijeme i bio). Malo smo valjda čavrljali dok on nije predložio da dođem do njega i pokazao mi na svoje krilo. Činilo mi se da su mi noge odjednom otežale bar za sto kila, ali nekako sam se uspio pridići i dovući do njegovog krila. I tako sjednem mu ja tamo, sjećam se da sam se osjećao stvarno glupo, kao šta sad ja tu radim, sjedim nekom neznancu u krilu? Valjda je primjetio koliko sam uplašen i nesiguran, pa mi je ponudio nešto da pomirišem iz neke male bočice. Pitao sam što je to, na što je on odgovorio da će mi to pomoći opustiti se. Pa pomislih u sebi, hajde, neće mi se valjda ništa strašno dogoditi. Nadao sam se da nije ništa strašno, možda neki afrodizijak, možda sredstvo za pročiščavanje nosa :-), tek sam poslije skužio da se vjerojatno radilo o poppers. U to vrijeme nisam nikada čuo za poppers, pa me nemojte osuđivati. Inače to vam je, ako ne znate, neka vrsta sintetičke droge koja je posebno popularna među pederima jer navodno pomaže opuštanju analnih mišića, potiče seksualnu želju (dakle ipak je afrodizijak) i općenito dovodi do stanja euforije. Kod mene se ništa od navedenog nije dogodilo. Da li na žalost ili ne, ne znam, ali kao i kod svih droga, bolje vam je ne eksperimentirati. Evo vam tu članak pa si pročitajte više o poppersima.

I tako duboko povukao ja (nekoliko puta, on me nutkao, đubre jedno nadrogirano :-) ), povukao on, premjestili se mi na krevet i stvar je krenula. Ja sam se usrao ko kokoš, sjećam se da sam zaista i drhtao. Počeo sam nešto prtljati oko njegovih hlača, napokon sam ih i uspio skinuti, a zatim i gaće. I eto, konačno je po prvi puta zabljesnio preda mnom u svoj svojoj tvrdoći pravi primjerak dignutog kurca. Kada bih htio izmišljati mogao bih sada tu na dugačko i na široko opisivati osjećaje koji su me u tada zapljusnuli, ali istina je da se uopće ne sjećam što sam pomislio u tom trenutku. Vjerovatno je to zbog konfuzije koja mi je bila u glavi. Ili možda od poppersa? Možda je ipak na mene djelovao?

Mutno se sjećam da sam mu neko vrijeme pušio, a onda je on mene okrenuo na leđa i konačno oslobodio i moj pimpač iz gaća. Ja sam imao toliku tremu da mi se nije čak ni potpuno digao, mislim da sam se još uvijek tresao. Nakon nekog vremena okrenio me na bok i počeo trljati svog pimpača o moju guzu. Unatoč poppersu, rezolutno sam odlučio da ne bu niš od toga. Stisnio sam pakšu koliko sam mogao i ne-ne, nema ulaza. On je trljao i trljao, gurao i gurao, ali moj ulaz je ostao čvrsto zatvoren. Čak me je i molio da ga malo pustim, ali ostao sam doslijedan. Na kraju je počeo drkati s glavićem prislonjenim na moj šupak (to me napalilo, moram priznati). Drkajući je i svršio, a uskoro uz malo muke i ja. On je uskoro zaspao kao top, a ja ostao ležati na boku s njegovom spermom koja mi se cijedila niz guzicu. Nakon određenog vremena, činilo mi se kao vječnost, napokon sam se ustao i otišao u kupaonicu gdje sam se oprao.

I tako ja u gluho doba noći, gol u stanu neznanca koji isto tako leži gol i hrče nakon što se olakšao. Situacija ono, što ja ovdje radim? Bilo mi je glupo otići bez pozdrava, pa sam i ja prilego. Nisam ni oka sklopio. Kada smo se ujutro probudili, tj. kada se on probudio, počeo je nešto petljati po stanu, skuhao je i kavu, i sve to potpuno gol. Bilo mi je fascinantno kako se slobodno kreće potpuno gol pred neznancem. OK, maloprije smo se kao nešto jebavali, ali svejedno, rekoh da sam konzerva. Uskoro smo opet završili u krevetu dok mu nije telefon zazvonio. Ustao se da se javi i nastavio razgovor šečući po sobi dignuta kurca. E to moram priznati je djelovalo vrlo napaljujuće. Na kraju smo se obojca izdrkali i on je morao na posao.

Odvezao me do mjesta gdje smo se i našli, pozdrav je bio onako pomalo glup i usiljen. Nismo razmijenili brojeve, nismo se dogovorili za drugi put, jednostavno “Vidimo se” i “Bok”. Očito smo obojca znali da je to bilo samo za jednu noć. Iako su meni prolazile groz glavu misli, i što sada? Hoćemo li mi sada, nakon što smo se pofukali, biti dečko i dečko? Bio sam naivac, nisam znao kako stvari funkcioniraju u pederskom svijetu.

I što reći na kraju? Ne sjećam se ni kako se zvao. Da ga sretnem na ulici vjerojatno ga ne bih ni prepoznao. Ne vjerojatno, nego sigurno. Uopće se ne sjećam kako je izgledao, osim da je imao tamnu kosu i da nije djelovao pederski. I taj stan mi je čudno izgledao. Nije djelovao kao da netko tamo živi, nego kao da netko tamo povremeno prespava. Ili se poševi.

Nije baš neka romantična priča.

6 komentara:

Tomo kaže...

da to je taj pederski svjet... iskoristi ili budi iskorišten... NO NA kraju ne mora biti tako. Ako nađeš pravu osobu...

Jonasy kaže...

U pravu si. Na sreću, našao sam pravu osobu.

Anonimno kaže...

evo otkrio sam i tvoj blog. sviđa mi se. pa i nije tako loše iskustvo bilo. niste zapravo ništa za ozbač radili a zabavili ste se.

Jonasy kaže...

Hvala rezzy. Pa i nije bilo tako loše iskustvo, nisam to ni rekao. Obojca smo dobili manje-više (više manje nego više više) što smo htjeli i OK. Život je otišao dalje.

Anonimno kaže...

ja imam 15 god. i volim muške...jel imaš možd kaku stranicu gdje imaju cijeli sex gay pornići??

Unknown kaže...
Autor je uklonio komentar.