Big Brother na sončni strani Alp

23 svibnja 2007

Ne znam da li vi koji možete gledati slovenski Kanal A bacite koji put pogled na njihov Big Brother. Je znam, znam, priznajem, površan sam, gledam zatupljujuće emisije bez ikakvog smisla i koristi, trujem se, glup sam, nisam intelektualac, i baš me briga.
Nisam pratio naš Big Brother, pogotovo drugu i treću sezonu, ali ovaj slovenski nije loš, čak i bolji od našeg.
Bolji su likovi unutra, bolje su im emisije od naših, dinamičnije su, kraće, sažetije... I bolji su im frajeri, pogotovo ova dva. Miha (21) i Andrej (27).







Miha je nabildana plavuša kojoj bi ja mogao i tata biti. Miha malo-malo pa opali drkicu, ili kako to on lijepo naziva "udavi purana". Inače je "frajerčina" do boli. Svaki pokret, svaka gesta govori iz njega, gledajte me kako sam zgodan i nabildan, macho sam very mucho, i još k tome čini se da nedostatak inteligencije nadoknađuje pumpanjem mišića. Glavna tema zajebacije na račun Mihe je njegova izjava da ima knjižicu u koju je upisao preko 250 cura koje je poševio. Pravi podvig sa samo 21 godinom. Ako je počeo jebavat sa 15 godina, znači da je godišnje poševio 40 cura ili otprilike nova cura svaki 9. dan.
No usprkos svemu, u biti je simpa dečko i čak mi je i seksi, unatoč tome što je plav, što je tako mlad i što se brije po cijelom tijelu. A čini se da i u hlačama ima pravu zmiju.










Miha davi purana:


Andrej je također nabildan i rođen je u Australiji. Govori čudnom kombinacijom dolenjskog dijalekta i engleskog. Taman, miran, samozatajan, dobrica... I like it.





I još jedna stvar. Čini se da nisu bez razloga svi oni silni vicevi na račun slovenaca i bosanaca. Pola stanara ima neke bosanske ili srpske korijene po mami ili tati ili oboje. Pitam se ima li još koji čisti slovenac u deželi? Ali valjda bi se to moglo i za nas reći...

4 komentara:

Anonimno kaže...

bok! kanal a sam prije dosta pratil, a sad niti neznam da imaju big brother, tj. na telki jedino od mogućih 40 programa prek kabelske znam pogledati koji put dnevnik, milijunaša ili shpitzu. čak više niti ne bacim oko na discovery ili national geographic.
ali ko voli nek izvoli, pa makar i slovenski big brother :))
pozz od varaždinca(26) ;)

Croatian Queer World kaže...

Vidio sam samo fotke a neke sam obajavio i na svom blogu. Dečki su mrak i za razliku od naših dosadnjakovića, ovi se skidaju bez brige.
Kod nas su počele prijave za 4. sezonu, ali bojim se da će biti kopija prijašnjih....ništa zanimljivo. Kod nas ako i pokažu ne daj Bože guzicu, ovi naši zamagle ili slično.....

Jonasy kaže...

Varaždinec ;-)
I ja zapravo vrlo malo gledam TV. Ovaj Big Brother mi baš fino dođe za pola sata opuštanja nakon Dnevnika.

Anonimno kaže...

ovi dečki su baš zgodni, pogotovo su im guzice seksi, da je bar jedan moj dečko