Zrelo je sexy

12 svibnja 2007

Stara koka - dobra juha. Evo dokaza da muškarci u zrelijim godinama mogu biti izuzetno sexy. Je, znam otkrio sam toplu vodu. Sve je to vjerojatno stvar osobnog ukusa.

Oduvijek su mi se sviđali muškarci otprilike mojih godina ili nešto stariji. No kako sam i sam polako (ili brzo?) došao u te godine, ili blizu tih godina, počeli su mi se sviđati i nešto mlađi, ali ipak i dalje prednost dajem onima mojih godina ili nešto starijima. Zapravo sam skužio da meni nije bitno koliko tko ima godina, nego koliko je tko muževan, ali obično su zreliji muškarci za mene i muževniji.

Evo nekoliko primjera zrelih mužjaka na koje mi se diže. I što je najbolje, svi doljnji primjeri su gay. Mislim da se može očitati određeni obrazac: mišićavi, dlakavi, kratke kose (ili pročelavi, još bolje i potpuno čelavi), tamni, pomalo grubih crta lica, lijepog osmijeha, toplih očiju, snažne čeljusti, jake brade (mislim na dlake), po mogućnosti koji dan neobrijana... Naravno, svako pravilo ima iznimaka, pa se tu i tamo prošverca neki uljez.

Nema druge, treba paziti na svoje tijelo, prolijevati hektolitre znoja u teretani, a ako niste "tipični" smotani peder možete se baviti i nekim sportom, i svi mi možemo ovako izgledati u tim godinama.

Malo sam se zanio, pa je ispalo više fotki nego sam planirao. Jednostavno se nisam mogao odlučiti koga da izbacim. Svi su mi strašno sexy.


Lijepa ramena i prsa, sexy usta, jebačka faca.


Čvrst, opak, dlakav...


Prosjed, bradica, lijepo tijelo...


Lijep osmijeh, tople oči, čvrsto tijelo, jebozovan...


I lagani pivski trbuh može biti sexy.


I oni iznad 50 mogu biti hot.


Pravi medo.


Uuu, fina čvrsta brada, pravilne crte lica, T-shirt....


Čudna faca, jebački pogled, lijepo dlakav...


Lijepo tijelo, dobre noge...


Lijepo...


Nije ljepotan, ali ni ne treba biti. Simpa mišičavko.


Hot.


Opak i zao.


I plavuše mogu biti sexy.

10 komentara:

Anonimno kaže...

da. ima nešto i u njima. ali od svih ovih kaj si ti stavio meni se najviše sviđa tip sijedi u sivoj majici zakojeg si ispod napisao: Uuu, fina čvrsta brada, pravilne crte lica, T-shirt.. totalno je yummy!

Anonimno kaže...

nice odabir. baš su mucho macho.
jednog sam i duže promatral.
varaždinec(26) ;)

Anonimno kaže...

meni oni bas i nisu nesto prenapeti..najsimpaticniji mi je ovaj kojeg je i Rezzy odabrao,a mogao bi proci i ovaj predzadnji ;)

Anonimno kaže...

pa prolaze ovaj rezzyev i onaj poviše njega :D

Croatian Queer World kaže...

Nebi hvala. Ni jedan mi nije napet, previše mišića za moj ukus. Meni je mlađe ipak slađe!!!

Anonimno kaže...

rezzyev the best :)

Anonimno kaže...

Mah, našao si njima pričati o medama.
Pa vidiš da svi oni vole samo twinkiće ili barem one koji najviše njima sliče.
Meni su svi napeti i slatki, sem ovog zadnjeg. Pozz
replay1986.blog.hr

Croatian Queer World kaže...

Pogledao sam još jednom ove fotke i fakat ne vidim ništa privlačno u ovim dedekima. Ne znam kak bi moral bit nadrogiran ili pijan da odem u krevet sa bilo kojim od ovih. Bogme mi se na orgije u starački dom još nejde lol--- ;)

baky kaže...

ma djedice su zakon! pravi muškarci. a čemu komentar ispod svih slika? dok sam gledao imao sam osjećaj kao da gledam Eurosong ili nešto, pa čujem voditelja u pozadini kako mrmlja te komentare.

Anonimno kaže...

Yuuuuuuuuuuuuummy... Osobito yummići na 2., 5. i 7. slici... =)))

Sve u svemu, LAJKAM! XD