Vodite ljubav, a ne rat

14 lipnja 2007

Svi vi tj. mi koji kažemo da treba voditi ljubav, a ne rat, konačno bi mogli doći na svoje. Točnije, zamalo da nismo došli na svoje.

Čitam (link) da je Air Force u Americi priznao da su neki njihovi istraživači biološkog naoružanja ozbiljno razmatrali 1994. godine, pa čak i zatražili 7.5 milijuna $ za proizvodnju “Gay bombe” koja bi trebala kemijski izmjeniti mozak neprijatelja i prisiliti ih da radije između sebe vode ljubav, a ne da se bore. Bomba je trebala sadržavati snažne afrodizijake koji bi vojnike trebala odmah pretvoriti u seksom opsjednute homoseksualce. Američko Ministarstvo obrane prijedlog je odbilo. Nažalost, dodajem ja. Na stranu to da je nekome uopće palo na pamet da neka kemijska supstanca može promijeniti nečiju seksualnu orijentaciju, a da i ne govorim da iz svega proizlazi zaključak da gay muškarci nisu sposobni za vojsku jer misle samo na sex.

No poruka, zatuci neprijatelja nepodnošljivom seksualnom željom, a ne oružjem, sasvim dobro zvuči.



Zamislite samu tu scenu, ljuti ratnici spremni na smrt, bomba pada, svi odjednom odbacuju oružje, trgaju si međusobno odjeću i prepuštaju se divljim orgijama ma gdje se u tom trenutku zatekli. “Exclusive live coverage” na CNN-u bi dobio sasvim novi smisao, u svakom slučaju puno zanimljivije nego bombardiranje Bagdada. Koje li sreće za sve one koji fetiširaju (jeli to uopće riječ?) osobe u uniformi, a svi znamo da je među gay populacijom takvih puno. Ja nisam jedan od njih, ali daleko od toga da mi pogled rado ne odluta na neki dobar primjerak u uniformi. Istina je zapravo da meni pogled uvijek rado odluta bez obzira na ambalažu.

A zamislite tek da takva bomba dođe u nečije nepoćudne ruke? Na primjer moje. Dođi zgodni malo bliže, daj pomiriši ovo što imam u bočici.

Iako je iz Amerike, previše je.

4 komentara:

Anonimno kaže...

fora, nema kaj!
da se takvim bombama vode ratovi mislim da cnn nebi imal šanse ili bi propal jer bi umjesto njih i bbc - a borbe prenašali gold i gay televizije. :)))
varaždinec(26) ;)

baky kaže...

dođi amo, mali, da ti čiko nešto da :) bio bi glavni na svakom tulumu, hahahahaha

Anonimno kaže...

jooooj ja bi odmah tu bočicu približio nosu onog zaštitara prezgodnog u importaneu. hihi!
a zvuči zbilja dobro. ako ih i ne bi pretvorilo u homiće, bar bi imali ekskluzivni prijenos masovnog drkanja neprijatelja. :D

Anonimno kaže...

haha foraaa ;) ja bi to hahahaha ;);)