Teorija šest piva

26 srpnja 2007

Znate onu staru pitalicu, “Što čini razliku između gay i hetero muškarca?” Odgovor je: “Šest piva.”



Neki su se zapitali je li to doista istina, pa su si dali truda i proveli pravi znanstveni eksperiment ne bi li potvrdili ili odbacili teoriju po kojoj heteroseksualni muškarci više i nisu toliko hetero nakon konzumacije samo šest piva. Opet jedna stara: "Što trijezan misli, pijan govori." ili u ovom slučaju "Što trijezan misli, pijan radi."

Dakle, dotični znanstvenici izvršili su eksperiment u kontroliranim uvjetima, a pokusni kunići su im bila dva čistokrvna hetero frajera Bill i Jason. Obadvojica su mladi i vole sport. Ponudili su im svakome šest besplatnih piva, Playboy časopise i kabelski sportski TV program kao nagradu za sudjelovanje u eksperimentu. Naravno da su obojica pristali. Tko bi mogao odbiti takvu ponudu.



Kada se dvojac upoznao, odmah su se svidjeli jedan drugom jer su imali zajednički interes – sport. Momci su odmah navalili na pivu, a kada su otkrili CD-ove s hard rockom i Playboy časopise, ubrzo su zaboravili na utakmicu na televiziji. Nakon trećeg piva postalo im je polako prilično vruće, pa su se i raskomotili. Uglavnom, da sada sve ne prepričavam, cijeli vam je eksperiment lijepo opisan i dokumentiran fotografijama skrivene kamere, pa si izvolite sami pogledati OVDJE. Da vam ne pokvarim znatiželju, neću vam ni reći kako je eksperiment završio, osim da su dečki morali na kraju zapaliti cigaretu. No mislim da je to bilo očigledno i sasvim očekivano.

Sumnjičavi će reći, pa što, jedan eksperiment ništa ne dokazuje, a i uzorak nije bio reprezentativan. No nedavno se dogodio još jedan sličan eksperiment, od ništa manje respektabilne institucije – britanske televizije ITV, poznate po izvrsnim znanstvenim programima.

Ovaj puta radi se o profesionalnim sportašima, ragbijašima kluba Sandbach RUFC, koje su kamere ITV-a pratile nakon utakmice od svlačionice i tuševa, pa do pijanki u lokalnim barovima. Teorija je ponovno potvrđena. Iako su se dečki pravili da se skidaju za okupljenu žensku publiku, zapravo su bili više zaniteresirani jedni za druge. Golotinja, ljubljenje bradavica, žvaljenje (s jezikom!!!), međusobno dodirivanje i lupkanje po goloj stražnjici... Ma sve je to normalno muško hetero druženje kad si dečki malo popijeju i kada ih ponese glazba Donne Summer.

Evo i spomenutog klipa koji je digao buru zadnjih dana na Internetu:



Kako vidite, znanost može sve objasniti.

I zato drugi puta kada budete išli van gaydar slobodno ostavite doma, a ponesite dovoljno love barem za 6 piva.

9 komentara:

Anonimno kaže...

moj komentar nema veze sa novim blogom. samo sam ti htio poslati link na jedan clip u kojem je francois sagat jer sam vidio da si imao jedan post s njim. uzivaj. :)
http://rapidshare.com/files/27663073/hunks_outdoor_bj.wmv

Anonimno kaže...

Bed nestao mi je komentar koji sam pisao.
Uglavnom htio sam reći da mene šest piva ni malo ne izbaci iz kontrole i potpuno sam trijezan osim što pišam svakih par minuta.
Što se tiče dokaza, slažem se s njima i uobličio bih ih prema emisiji koju sam pratio na Discoveryju, Sex Sense, a to je da su svi biseksualci, samo ovisi na koju stranu više naginju i koja su njihova uvjerenja te kako ih oblikuje njihova kultura.
Pošto znam da ti kao i ostali na blogosferi baš i ne voliš/te bipsiće možeš to si predstaviti kao seksualce ili što ja znam queer.
Uglavnom jasne granice među seksualnostima će se sve više gubiti, a sama orijentacija će biti irelevantan.
replay1986.blog.hr

baky kaže...

mmm - ekipa ragbijaša...

Jonasy kaže...

@Anonimac
hvala za link.

@Replay
Nije istina da ne volim bipsiće... Samo zato što sam dva puta nešto usput napisao i jednom nešto komentirao na nečijem tuđem blogu :-). Ne ozbiljno, zaista nemam ništa protiv njih.

Anonimno kaže...

Pa dobro je tulumarit s ovim ragbijašima, samo se skidaju jebate...dobri su dobri :))
Nisam još isprobao ovo sa 6 piva ali valjalo bi i to pokušati samo još moram naći nekog sexy strejtera...hm...

Anonimno kaže...

stara fora nova budala :)))
od svih njih bi rekel da su samo dvojica ili trojica gay ili BI.
mislim da je to ipak razularena fešta uz punooo alkohola.
varaždinec(26) ;)

Anonimno kaže...

Evo, da se i ja javim...Čitam te već neko vrijeme, pa sam odlučio javiti se. Da znaš da imaš stalnu, iako anonimnu čitalačku publiku :) Imaš smisao za humor po mom ukusu, a i naracijske sposobnosti su ti na razini... Način na koji percipiraš stvari su nevjerojatne, imaš jako realne poglede na sve i svašta a i ovo malo pornografije ne škodi :) Što se tiče ovog tvog posta - usamljeni pederi i oni koji će to tek postati došli su na svoje...šest piva nije preveliki trošak a bilo koji strejter je tvoj...znanost je znanost i njoj se vjeruje, pa makar se radilo i o "reprezentativnom" uzorku od dvojice:) Da ne gnjavim previše...dobio si sve same pohvale...nastavi tako...
Pozdrav iz zagorja od mladog zagorca ;)

Jonasy kaže...

Wow, hvala na pohvalama Zagor. Godi mi.
Drago mi je da mi se širi čitalačka publika u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske.

T.A.D. kaže...

isprobano...najbolja zvaka ikad...nismo mogli vise, njegova djevojka je bila u blizini ;)