Zavarajte lopove

22 srpnja 2007

Vrijeme godišnjih odmora je početak sezone i za lopove. Često nam iz policije daju savjete putem medija kako se zaštititi od provala. Evo da se i ja priključim. Ovo što slijedi dobro će poslužiti, ne samo kako biste zaštitili vrijednosti koje ostavljate za sobom, nego i one koje ćete ponijeti na put.

Negdje ste na odmoru ili putovanju, spavate u jeftinom hotelu bez sefa, motelu, kampu, u privatnom apartmanu ili kod sumnjivih rođaka i ne znate gdje sakriti novce, kartice, dokumente i druge dragocjenosti koje ne želite ponijeti sa sobom na party u klub i izložiti se riziku da vam ih mazne neki zgodan džeparoš dok se pretvara da vas bari zabijajući vam jezik u usta i gurajući ruku u stražnji džep hlača. Sigurno ste se već našli u takvoj situaciji. Zahvaljujući maštovitom inovatoru, čini se da je sada došlo savršeno riješenje.

“Sef gaćice” su posebno dizajnirane gaćice koje će navodno odvratiti svakog provalnika od zavirivanja u njihov sadržaj. Najbolje od svega, ne morate ih niti posebno sakrivati. Možete ih ostaviti provalnicima ravno pred nos. Osim što su vizualno posebno prilagođene realističnim mrljama sa stražnje i donje strane, imaju i posebno skrojen sakriveni džepić u kojeg možete spremiti sitnije dragocjenosti. A ako ste i dalje sumnjičavi prema njihovoj efikasnosti, možete dodatno kupiti i realističan miris “Doo Drops”, u prijevodu nešto tipa “Kapljice kakice”, kako bi cijeli dojam bio što vjerniji. Proizvođač se zaklinje da je miris potpuno identičan pravom proljevu (dijareji).

Trenutno je dostupna samo jedna veličina gaćica, kao i boja. Bijela (s malo smeđe).
Gaćice možete kupiti za $19.95 ovdje.

A ako vam je to preskupo, ili preferirate samo ekološke proizvode bez umjetnih boja, vrlo lako možete i sami napraviti sličnu stvar. Ma vjerojatno već i jeste, samo što niste bili svjesni na koji način to možete iskoristiti.

6 komentara:

T.A.D. kaže...

hahahah, odlican post, pravi "uradi sam2 savjet...hahaha...odlicno

Rezzy kaže...

:lol: :lol:
ovo je savršeno! hahahaha! zbilja dobro rješenje:D

baky kaže...

:D legendo. meni je jedan bivši cimer u domu ostavio nešto slično u WC-u, na radijatoru. i stvarno, nisam ih dirao. tko zna što je on u biti skrivao unutra ;)

Anonimno kaže...

:)))) fora!!
da sigurno smo se našli u situaciji di te zgodni džeparoš žvali a rukama kopa po stražnjim džepovima u nekom klubu..mmm..da
bijela (s malo smeđe) i sumnjivi rođaci, hehe.
dobro prodaješ, nema kaj!
varaždinec (26) ;)

Jonasy kaže...

Pa naravno varaždinec, takve situacije su jako česte, eto meni se dogodi barem jednom-dva puta tjedno.

Je, dobro prodajem, još da dobijem kakvu proviziju. Možda da ih kontaktiram?

Evo i Jeff mi se zahvalio na reklami.

Anonimno kaže...

odgovoriš na mail?