Savršenstvo bez mane

26 kolovoza 2007

Idemo se opet malo uzdizati, ali ovaj puta ne kulturno. Meni se uzdigne svaki puta kada vidim ovdje prezentirani primjerak muškog roda. Mislim na raspoloženje. Opet vaša prljava mašta.

Već sam jednom objavio njegovu sliku u sklopu nekog drugog posta, ali mislim da on zaslužuje puno više od toga. Neću pretjerati ako kažem da je ovo jedan od najseksipilnijih muškaraca koje sam ikada vidio, zasigurno najseksipilniji na mom omiljenom web site-u BigMuscle.com.



Koji osmjeh? Kao sa slike! Za ne povjerovat. A za ne povjerovati je i da čovjek ima 49 godina. To se zovu dobri geni. Ili laže za godine.

Zove se Bob i iz New Yorka je. Ima 100 kg žive vage na 183 cm visine. Kaže da je aktivac 100%, što je sasvim u redu ako se mene pita. Inače, pratim ga otkada znam za BigMuscle.com. Odem povremeno vidjeti što radi moj Bob i što je promijenio na profilu. Imao je i dečka koji je također imao svoj profil na tom site-u. Dečko je bio isto na mišićavu stranu, iako ni približno privlačan kao ovaj macan. Nažalost, prekinili su prije nekog vremena.

Bome, obzirom koliko znam o njemu, čini mi se da postajem jedan od onih što proganjaju poznate face tzv. stalkeri. Iako se ovdje ne radi o nikakvoj poznatoj faci, nego samo o rasnom pastuhu, ali znate na što mislim... Srećom (još) nisam došao u fazu da mu šaljem ljubavne e-mailove. Za sada samo gledam i ne pitam. Za sada...

Ajmo nazad pregledavati slikice.

Jednostavno ne znam da li mi se više sviđa s osmjehom od uha do uha...



... lagano nasmiješen...



... ili jebozovno ozbiljan.



Znam samo da nema smisla nabrajati što mi se sve na njemu sviđa, jer to bi bio poduži popis. Kako rekoh, savršenstvo bez mane. Ma dajte samo pogledajte ovu figuru.



Pretpostavljam da je sve stvar ukusa i opet će biti onih koji će prigovarati zbog previše mišića. Što mogu kada me pale nabijeni, fino dlakavi, opasni frajeri, a koji još tako umiljato izgledaju da vam dođe da ih zagrlite, a s druge strane kojima seks naprosto pršti iz očiju, pa osim da ih zagrlite, dođe vam da s njima radite i neke druge stvari.





Fucking jebozovnijeg frajera u životu nisam vidio! Savršenstvo bez mane.

8 komentara:

Rezzy kaže...

brijem da je bio puno bolji kad je bio mlađi i ne toliko nabildan... inače ima poprilično zgođušnu facu:D

Anonimno kaže...

Svaka čast, tip je stvarno savršen ;-)

T.A.D. kaže...

Jednostavno ne znam da li mi se više sviđa s osmjehom od uha do uha...
... lagano nasmiješen...
... ili jebozovno ozbiljan...

mENI SE SVIDJA BEZ ODJECE...SA ILI BEZ OSMIJEHA...

>)

Anonimno kaže...

Ma tip je pravi medek... mmmm
Pohvala za blog, pravo je osvježenje!

Anonimno kaže...

mmm, lepi je. mislim da sam več u jednom tvom postu videl njegovu fotku.
sexy, hot ali hoćemo arpada!!
i to s dignutim 8===D :)
varaždinec(26) ;)

Jonasy kaže...

Sada bi i narudžbe. Pa nije ovo jukebox ;-).

Nego kada sam već kod toga, znate onaj vic kada Mujo dođe u mesnicu i zatraži jedan jeger.
Pita ga mesar, da vam narežem?
Kaže Mujo, ma bolan jel ti misliš da je moj šupak džuboks?

Anonimno kaže...

Ovako dragi moji.... ja nisam homo, ja sam jedna mlada udana ženica koja pase oči na ovim ljepotanima... i dobro je da su homo jer da nisu.... imaš dobar ukus... a sad idem muža natjerati da ide u teretanu :)

Jonasy kaže...

Drago mi je da sam te razveselio. Pozdravi muža. Ako ga uspiješ natjerati, eto još jedne koristi od mog bloga. Stalno tražim neki smisao...