Kakve veze ima UPS s Marcom Dapperom?

16 rujna 2007

Ima neki film “Eating Out 2”, kojeg nisam još pogledao, a navodno njegova najveća vrijednost je u tome što jednu od glavnih uloga ima Marco Dapper. Radi se o zabavnom gay filmu u kojemu Marco glumi homoseksualca. Na Queer Republici imate post o filmu i Marcu, pa si ga izvolite pogledati. Ukoliko vas slike Marca zanesu, tamo se nalaze i linkovi za download cijelog filma. Još nekoliko seksi fotografija Marca možete pogledati na web site-u fotografa Adama Bouske.



Uglavnom, privukao mi pažnju ovaj zgodni mladac, pa rekoh da to podijelim s vama. Iako vrlo mlad (24 su mu godine), Marco ima onu neku urođenu muževnost. Mada je strejt, ne libi se ukrasiti naslovnice mnogobrojnih gay časopisa, Men’s Healtha (zapravo i to je samo još jedan gay časopis), a kako vidimo niti zaigrati u gay filmu. To mu zapravo daje još dodatan seksipil. Meni su uvijek privlačni muškarci koji su toliko sigurni u svoju seksualnost i svoj seksipil da ih ni najmanje ne smeta što su predmetom požude kako ženske, tako i muške populacije. Time mi nekako još i više dobivaju na svojoj muškosti. Marco kaže: "if you gotta be a piece of meat, you gotta be". I sasvim je u pravu. Baš je dobar komad mesa.



Prije nego se otisnuo u glumačke vode, radio je kao vozač za UPS. To me uopće ne čudi. Ne znam je li u pitanju politika kompanije, ali UPS ima stvarno sexy dostavljače. Obratite pažnju po Zagrebu na smeđa UPS dostavna vozila. Ne toliko na vozila koliko na one što se nalaze za volanom. Ako budem imao hitnu pošiljku za inozemstvo, znam koga ću zvati. Jer sudeći po Marcovom “paketu”, UPS zaista zna svoj posao s paketima.


Scena iz filma Eating Out 2.

6 komentara:

baky kaže...

on je straight?! kako grozno...

Jonasy kaže...

Je, i više od groznog.

Rezzy kaže...

da, marco je zbilja predobar komad mesa koji bi rado degustirao u bilo koje doba dana i noći:D

T.A.D. kaže...

Posto je ramazan, necu da kvarim post, al decko je za pozelit za iftarit (iftar definitivno mora imat "mesa" na jelovniku ;))

Anonimno kaže...

Ovaj moj zemljak ko prstom u oko... :)

Jonasy kaže...

ajde, baš me nasmijate. :-)