Ljubav je ljubav

16 rujna 2007

... da se poslužim sloganom nedavne kampanje za promicanje prava homoseksualnih osoba. Mislim da nema osobe koju ovo što slijedi ne bi pogodilo ravno u srce. Pa tako i mene.

Njih dvoje su toliko različiti, da različitiji ne mogu biti. No unatoč tomu ljubav je našla svoj put.



Malog makao majmunčića, starog samo 12 tjedana, napustila je majka i bio je skoro na rubu umiranja kada su ga spasili i odveli u bolnicu za životinje na Neilingding otoku u provinciji Goangdong u Kini.

Fizičko zdravlje mu se ubrzo počelo popravljati, ali njega je mučila i neka druga, puno teža bol. Klonuti duh i bol usamljenosti. Sve dok se nije sprijateljio s bijelim golubom, također pacijentom u bolnici.Veterinari kaže da je majmunčić od tada jednostavno živnuo i ponovno dobio volju za životom. Ovaj neobičan par postao je nerazdvojan.

Još da mi je samo onaj zvučni efekt “aaaaaaaaaaa” iz Oprah Show-a, i ovaj post bi bio savršen.

I što bi rekla dobra stara Sade Adu, Everybody wants to live together. Why can't we be together?

Link.

9 komentara:

Anonimno kaže...

Evo jedno aaaaaaaaaaaaaaa...

Rezzy kaže...

da zbilja awwwwwww. ali baš u opri ti je bilo prije par dana kako se malo nilski konj koji je ostao u nekom uraganu bez majke navikao biti stalno uz gigantsku kornjaču staru preko 100 godina. preslatko nešto. trebao si to vidjeti:D

Jonasy kaže...

Mi smo inače oba dva suckeri za životinje, a pogotovo na njihovu patnju (to nas ipak ne smeta da jedemo njihovo meso, ali o tome možda nekom drugom prilikom).
Jedno vrijeme smo stalno piljili u Animal Planet. Bilo je puno tih aaaaaaaaaaa-ova.

Anonimno kaže...

ej bok,zbog tebe i tvojeg bloga nisam nista ucio zadnja 2 sata a trebao sam! Moram ti reci da je tvoj blog naaaajbolji sta sam citao u prosle 2 god! svaka ti cast stari,e da ako imas msn dodaj me techmen1@hotmail.com

Jonasy kaže...

Techmen, hvala puno, drago mi je da ti se sviđa.
Samo ti uči, neće moj blog nikuda pobjeći (nadam se).
Nemam msn, sorry.

Anonimno kaže...

Gledam evo ovu sliku po ne znam koji put i pokusavam da prokuzim sta je to zaista u svijesti ove dvije zivotinje, sta je to sto je zaista "izbrisalo" njihov prirodni zov da su jedno drugom ako ne neprijatelji onda barem "poznanici na distanci".
I kad mi onda kazu da su neke stvari normalne jer su "jednostavno propisane prirodom" (npr biti str8), a neke ne (biti gay)... Ocigledno svako pravilo ima svoje izuzetke.

Anonimno kaže...

hehe, čim sam videl fotku na postu odma sam izustil aaaaaaaa..
a onda pročitam da bi ti taj zvučni efekt trebal da post bude savršen.
world poultry, hehe, znam za to.
ali stvarno si pašu i pravi su par.
vjerujem da je njihova ljubav i prijateljstvo iskreno i duboko.
aaaaaaaaaa.. :)
varaždinec(26) ;)

Jonasy kaže...

Koliko aaaa-ova. :-) Ali fotka stvarno to zaslužuje.

Varaždinec, mi svi znamo da si ti romantičar u duši :-).

Jonasy kaže...

Techman, sada sam tek skužio ovo "svaka ti cast stari".

I resent that!

Inače, ide mi na živce ubacivanje engleskih riječi (što je prilično česta pojava na gay forumima), ali ponekad se ni ja ne mogu suzdržati.