Ajde da ti gatam na grah

10 studenoga 2007

U dve reči ti stalo. Ti njega oćeš, on tebe neće. Iza kuće ti trešnja, pred kućom ti put.


Pitam se nije li možda tako nešto bilo na pameti 30-godišnjem muškarcu kojeg su preksinoć primili u zagrebačku bolnicu Sestara milosrdnica iz čijeg su penisa liječnici izvadili dvanaest zrna sirovog graška. Operacija je trajala dva sata, a zrna graha su izvađena hvataljkama i endoskopskim priborom. Pacijent će na sreću ostati bez trajnih posljedica.


No to nije sve, danas se liječnici u istoj bolnici spremaju na vađenje žice, najvjerojatnije one punjača za mobitel, iz spolovila 24-godišnjeg Zagrepčanina. Naime, dotični je u želji da postigne što jaču erekciju ugurao žicu sve do mjehura. Uskoro su, međutim, počeli problemi tako postojane erekcije, poput nekontrolirana mokrenja, nesnosne boli i otjecanja.

Ako se i vama ovako nešto mota po glavi, znajte da liječnici upozoravaju da predmeti mogu teško oštetiti tkivo spolovila ili mjehura. Tijekom prakse najčešće su muškarcima, kažu vadili kemijske olovke, a ženama ziherice s koncem, ali i “flaksove”, pivske boce, toplomjere, šalice, dinje. Inače, žene imaju znatno bujniju maštu.

Da ne mislite da sam sve to izmislio, samo prenosim vijest iz Večernjeg.

5 komentara:

Anonimno kaže...

Uzas!!!!!!! Gdje je nestala ona klasika.... drkanje uz pornjavu?

Anonimno kaže...

Dok sam samo citao opise doslovno sam osjetio kako mi se grci zeludac od mucnine na samu pomisao.
Neka hvala. I ti svasta citas.

NShappy kaže...

ajooooj! haha, vidjao sam dosta slicnih gluposti na praksi svojevremeno...

Anonimno kaže...

To sta prava moška! Drugi smo pa reve :) , ker mislimo, da imamo v hlačah porcelan.

Jonasy kaže...

Ma nismo mi kukavice, Iztok. Zbog toga sam i stavio onu sliku iznad kako bi se vidjelo o kako nježnom dijelu tijela je riječ. Pa tko bi išao u to gurati grah, žice ili kemijske olovke? Pa zar vam radije ne dođe da taj nježnik zagrlite ili možda čak i nježno poljubite? :-)