Nabildajte se

28 siječnja 2007

Opet ću ja malo o teretani. A jebiga, pale me mišićavi, želim i ja takav biti! Opet sam se malo zapustio i ima mjesec dana kako nisam privirio u teretanu. Htio sam danas, ali mi se jednostavno nije dalo. Toliko mi je teško tamo se odvući da je to strašno.
Prije sam pokušavao sam doma vježbati, ali to mi je još gore. Ovako platim, pa me bar to motivira da odlazim. Moram što prije krenuti, da se i ovo malo promjena na mom tijelu ne bi rastopilo.
Inače ako i vi imate problema s odlaskom u teretanu, a rado biste vježbali doma ali nemate nikoga da vam pokaže vježbe, Coolinarika ima odličan dio site-a posvećen vježbanju doma. Sve vježbe su s bućicama ili bench+utezi, no dovoljne će vam biti i samo bućice, bar za ono osnovno zadržavanje forme. A i maneken koji pokazuje vježbe je neloš (pogledaj sliku).
Ali odmah da izrazim svoju sumnju u uspješnost kućnog vježbanja. Čini mi se da je to OK ako koji put ne možete u teretanu, a baš vas svrbe mišići da ih malo napregnute, ili bar za neko puko održavanje forme. Ako ste šaka jada koja želi neke ozbiljnije rezultate (kao ja) onda vam samo teretana može pomoći.
Preporučam vam odlazak u teretanu i obavezne konzultacije s nekim koji se kuži u pravilno izvođenje vježbi, bilo da vam je to frend bilo je to trener u teretani. Prvi puta je najteže, ali progutajte knedlu i odite i šta vas briga što su oko vas svi nabildani a vi niste.
Inače vrlo koristan forum na temu bildanja je ovaj: http://forum.teretana.net.
Ima puno dobrih savjeta, pa i za početnike. Dobro obrađena prehrana (jako važno ako želite neke rezultate) i mnogo drugih stvari. Ipak ako vam nije želja da postanete pravi bilder nego samo malo formirati tijelo i nabaciti koji mišić, biti će vam dosta da usvojite i pola onoga što je tamo rečeno.
E baš se našao pravi da dijeli savjete o bildanju...

Klikni za ostatak posta...

Savjeti i pravila saunanja




Evo nekih pravila i savjeta prilikom odlaska u saunu.

  • Odvojite si barem dva sata. Nemojte se pretrpati hranom prije odlska u saunu, možda samo neki lagani obrok.

  • Potrebna su vam barem dva velika ručnika, jedan na kojemu ćete sjediti u sauni i drugi s kojim ćete se brisati nakon tuširanja. U većini sauna dobijete ručnik ili dva (ili plahtu) s kupljenom ulaznicom, ali ponegdje ćete morati i nadoplatiti. Idelano bi zapravo bila tri ručnika: jedan za saunu, jedan za brisanje nakon tuširanja i jedan za ležanje na ležaljci tijekom odmora.

  • Prije prvog ulaska u saunu dobro se otuširajte, ali nemojte mokri ući u saunu jer se samo suha koža dobro znoji. Ako su vam noge hladne, ugrijte ih prije ulaska. Neke saune imaju posebne tople bazenčiće za noge, ali to možete učiniti i pod toplim tušem.

  • U saunu uđite brzo kako topao zrak ne bi izlazio van.

  • Budite tihi u sauni, nemojte glasno razgovarati. Najbolje nemojte uopće razgovarati, jer mnogima to smeta.

  • U sauni se boravi potpuno gol. Nemojte se čak niti ogrnuti ručnikom, jer to smanjuje efekte saune. Ulazak u kupaćim gačama je uglavnom u svim saunama zabranjen zbog higijenskih razloga. Ne ulazite s nakitom, niti s papučama. Kako rekoh, potpuno trebate biti goli.

  • U svim saunama (osim parne tj. turske) sjeda se na ručnik. Ručnik treba biti ispod cijelog tijela, što uljučuje i noge. Zbog higijenskih razloga, direktan kontakt tijela s drvetom treba izbjegavati.

  • U sauni je najbolje ležati, naravno ako ima dovoljno mjesta. Ukoliko ležite i iza vas netko uđe i nema gdje sjesti, ustanite se i sjednite.

  • Prvo legnite na srednju klupu. Nakon što se tijelo aklimatizira, možete se premjestiti na najvišu klupu, ali ne pretjerujte jer tamo zna biti jako vruće i pretjerivanje može biti opasno. Sjedenje ili ležanje na najnižoj klupi ili na podu nema efekata. Najbolje je držati noge na klupi na kojoj sjedite. Pazite da sa vas znoj ne curi na osobu ispod ili pokraj vas.

  • U sauni se boravi od 10-15 minuta. Ako ima dovoljno mjesta legnite, ali se prije izlaska ustanite i sjednite na nekoliko minuta kako bi se krvni tlak normalizirao.

  • Nakon izlaska iz saune otuširajte se, ali bez upotrebe sapuna. Prvo krenite s mlakom vodom, najprije ekstremiteti pa zatim tijelo i glava. Nakon toga pustite da teče hladna voda ili se okupajte u hladnom bazenu kojeg imaju bolje saune.

  • Odmorite se oko 20 minuta i ponovite cijeli postupak još dva puta. Tijekom odmora uzimajte puno tekućine (voda, voćni sokovi, a neki kaži da može i koje pivce).

  • Izađite van tek nakon što ste se potpuno ohladili i prestali znojiti.

Klikni za ostatak posta...

Nudista u duši

27 siječnja 2007

Ja sam nudista u duši. Netko bi možda rekao da sam egzibicionista ili i voajer. Iskreno, i jesam sve to navedeno, ali što se nudizma tiče prvenstveno se volim kupati i sunčati gol zbog osjećaja slobode, relaksacije, nesputanosti, povezanosti s prirodom... Mislite da kenjam? Onda sigurno do sada nemate iskustva s nudizmom (što je ako ste homoseksualac malo vjerojatno).
Slično kao i sa saunama, preferiram hetero plaže. Opet su tu razlozi za i protiv. Na gay plažama ne moraš se pretvarati, svi znaju da si gay i gotovo. Na hetero plažama puno ljudi kada vidi samca misli da je ili gay ili perverznjak koji samo što nije otišao iza grma izdrkati, ali opet tamo nema (u toj mjeri) tog famoznog cruisinga i namigivanja kao na gay plažama.
Nisam ja časna sestra pa da sklanjam pogled sa lijepog muškog tijela, dapače, vrlo mi je drago kada ga vidim, ali to nije prvi i najvažniji razlog što idem na nudističke plaže. Ali je zato drugi!
Jer iskreno, ima u svemu tome i puno erotike. Nažalost moj partner ne dijeli moju strast prema nudističkim plažama. Kaže on je svoje tamo "odradio". Pretpostavljam da je on bio jedan od onih koji su tamo išli prvenstveno radi potrage za fukom. I zato moram ići sam. Ali nam je sex nakon mog povratka vrhunski!
Kao i kod sauna, namjeravam se i ovoj temi često vraćati.

Klikni za ostatak posta...

Najčuvanija tajna u muškom svijetu

Taj sažetak nije dostupan. Kliknite ovdje da biste vidjeli post.

Klikni za ostatak posta...

Tekući sapun za analno područje

Kada sam već kod šupčevih tema (pogledaj post ispod), evo još jednog korisnog savjeta.
Higijena je važna! Perite guzicu nakon nužde! To nema veze jeste li peder ili niste, to je stvar higijene. Ne morate biti muslimani da to činite!
Meni i mom partneru život je nezamislim bez toga. Ali zaista... Kad ne operem šupak nakon "no2" počene me svrbiti u roku odmah. Da ne govorim da se osjećam prljavo. Možda je to sve samo stvar psihe, ali tako je. O učinku na gaće i olakšavanju života vešmašini da i ne govorim.
Možete i s običnom vodom, ali ako koristie neke sapune onda koristite pravu stvar, a ne sapune koji isušuju kožu.
U DM-u se može kupiti Ansoo tekući sapun za šupak. Proizvođač je Hygieia. Radi se o domaćem proizvodu, pa ako se držite onoga "kupujmo hrvatsko" ovo je pravi proizvod za vas.

Klikni za ostatak posta...

Gel za analni sex

Ajde da i nešto korisno napišem. Ja sam u biti prema van prava konzerva i pravi mi je neugodnjak ući u neki sex shop, a kamoli tražiti nešto tipa gela za analni sex. Koliko čitam po kojekakvim forumima nisam jedini. Puno nas muku muči s time gdje nabaviti gel za podmazivanje prilikom analnog sexa.
Rješenje je stiglo. Ako imate u blizini DM, ili ste u Zagrebu, nemate više problema.
Za DM ne znam točno što je u ponudi jer tamo nisam tražio, no pročitao sam da imaju te gelove i da ih drže kraj proizvoda za intimnu njegu. Drugi puta kada budem kupovao Ansoo gel za pranje šupka, provjeriti ću.
U Drogeriji Müller u City Centru One u Zagrebu imaju ovaj Ritex gel istoimenog njemačkog proizvođača kondoma i gelova. Drže ih na polici s kondomima i uljima za masažu. Nemojte se zabuniti i uzeti ulje ili gel za masažu, jer kako vjerojatno znate oni nisu pogodni za analni sex s kondomima jer nisu na bazi vode i mogu oštetiti kondom. Dakle gel za analni sex mora biti na bazi vode, što ovaj na slici i jest. Cijene se ovaj tren ne mogu sjetiti, ali nije baš ono neka jeftinjara. Nekih 50-tak kuna. Ipak, to je mala ciejna za one koji vole fuk u dupe. Jako olakšava stvar. Ima i prigodno ime: u korijenu imena je "rit", dakle nema sumnje da je za šupčevu primjenu.

Klikni za ostatak posta...

Arnold Vosloo - muškarac na kojeg se palim

Evo jednog frajera koji mi je strašno privlačan. Radi se o južnoafrikancu, naturaliziranom amerikancu, glumcu Arnoldu Vosloou. Najpoznatiji je po svojim ulogama Imhotepa, drevnog egipatskog svećenika, u Mumiji I i II. Glumio je i u filmovim kao što su 'Hard Target', 'Darkman II', 'Darkman III' i u četvrtoj sezoni serije '24'. Rođen je 1962.g., a ženio se dvaput, a sa drugom ženom je još uvijek u braku od 1998.g.
Sjetio sam ga se jer ga nešto u posljednje vrijeme često viđam po kojekakvim opskurnim filmovima na televiziji i uglavnom glumi negativce.
Arnold u potpunosti spada u tipove muškaraca koji se meni sviđaju: kombinacija macho frajera i dobrice, muževni, kratka (ili nikakava) kosa, tamni, mesnati... Gdje ima takvih za kupiti?


Evo još dvije fotkice Arnolda, s kosom i bez nje:








U Mumiji I i II je većinu vremena bio polugol (što je ujedno i najveća kvaliteta tih filmova).
Tijelo iz snova: mesnat, nabildan, ali ne previše, uglavnom namrgođena pogleda...
Ima tko maramicu za posuditi (da ne špricam okolo)?
















Klikni za ostatak posta...

Sauna i ja

Relativno sam čest posjetitelj sauna i one su mi na neki način postale i strast. Ne zalazim u gay saune, kojih na ovim prostorima i nema nešto puno. Koliko znam ima ih u Zagrebu, Rijeci, Ljubljani...
Gay saune me u jednu ruku privlače, a u drugu odbijaju. Pozitivno je to što se ne moraš pretvarati tko si i što si, a s druge strane negativna mi je njihova dominantna orjentacija na cruising. Dark rooms, privatne kabine i sobe s gay pornićima ne spadaju u pravu saunu. Tamo je seks na prvom mjestu i to je ono što me odbija. Istina i u "običnim", mješanim saunama može se vidjeti svega i svačega, ali tamo to nije prevladavajuće.
U prvom redu idem u saune zbog samog saunanja. Nakon posjeta sauni osjećam se poletno i relaksirano. I opet da budem iskren, priznajem da ima nekog erotskog naboja u svemu tome, pa ipak su svi tamo goli. Tko može ostati hladan na zgodnog golog frajera u maloj prostoriji na 90 stupnjeva Celzija koji je ispred tebe raširio noge?
U svakom slučaju vraćati ću se često ovoj temi, sa osobnim iskustvima, "recenzijama" sauna koje sam posjetio i općenitim savjetima.

Klikni za ostatak posta...