Jockstraps

11 ožujka 2008

Vidim da vam kultura i čitanje, sudeći po komentarima, nije jača strana (osim Kolicharu), evo nešto što se nadam da će vam se više svidjeti.

Nemam neki fetiš što se obleke tiče. Već sam jednom napisao da je za mene dobar frajer – dobar frajer, ma što god imao ili nemao na sebi.

Na ovim svakojakim bezobraznim gay stranicama uz kauboje, uniforme, kožnjake, poslovnjake, jedan od najvećih fetiša, barem što se odjeće tiče, su ti famozni jockstraps ili kako bi mi to hladno rekli atletski suspenzori. Znači to vam dođe nešto kao donji veš za atlete koji treba zaštititi i pridržati pišu kod bavljenja sportom. Obično se sastoji od elastične trake oko struka s pričvršćenom «čašicom» od naprijed i dvije manje trake sa strane koje idu oko guze i sve to drže na svom mjestu. E sad, ima ih puno različitih vrsta, ali osnovna podjela je na one s tvrdom čašicom (za grublje sportove) i one sa nešto mekšom (za manje grube sportove).

Zašto su jockstraps postali gay fetiš, pa mislim da na to ne treba puno trošiti riječi. Radi se o donjem rublju s otvorenim dupetom. Treba li se išta tome dodati? I dok su tange onako baš malo ljiga i fuj, da ne govoromo vjerojatno i prilično neudobne, te će frajer u tangama prije izazavati podsmijeh nego išta drugo, s jockstraps je već druga priča.

Jockstraps su baš onako muški, macho, kao da govore ajdemo se odmah poseksati, za što je dokaz i ovaj vrući komad mužjaka na kojeg sam naletio u bespućima interneta. Pažnju mi je u prvom redu privukao mužjak, ali priznajem da mu tih par končića sasvim uzbuđujuće stoji.



Odmah sam naravno pohitao bolje proučiti web site na kojem dotični pozira oskudno odjeven. Ima tamo svakakvih zanimljivih stvari, možete ih i kupiti (jockstraps mislim), pa ako vam je to privlačno izvolite malo napasati oči. Meni su najbolje ove sa zvijezdom smještenom na strateškom mjestu. Što ja znam, kao da zvijezda nekako povećava cijelu stvar?

A nakon klika, slijedi još nekoliko slikica, pa tko voli… I nisu slike smještene iza klika zbog toga što su ćudoredno nepogodne, nego eto čisto da vas ne zamaram s 15 skrolova za slučaj da vas sve to skupa ne zanima.

I još jedna stvar. Nije da, razočaran odzivom na moj prošli post, samo pecam komentare i da mislim kako niste dovoljno kulturni. To sam se gore samo šalio. Kao prvo, što komentirati o knjizi koju nisi pročitao? Kao drugo, stvarno mislim da je ovaj mužjak vrijedan nekoliko KB na blogu.





























A što se dogodi kada se nađu dva frajera s jockstrapsima na sebi, možemo samo pretpostavljati...



8 komentara:

Anonimno kaže...

Ma ja baš zaključio kako se ova tvoja prošla predstavljena knjiga čini zanimljivom. I da imam para bi ju potražio u Algoritmu.
Imam jedan par jockstrap-a. Dobio sam ga kao zajebanciju za svoj 17 ili 18 rođendan. Da, jako su seksi. Ima nešto u njima definitivno. :)

količar kaže...

post sam procito,slikice sam preskocio, to ce moja draga i mladenci nadokanditi,s ovim postom si me sjetio mog profe tjelesnog iz srednje,kak sam isao u redovnu bio sam oslobodjen tjelesnog(cista debilana),ali je profa bio ok pa sam uvijek igro kosarku i bio je jedan decko koji je nosio slampave bokse,a bio je obdaren,mos si mislit na kaj je to izgledalo svaki put na tjelesnom kad se trcalo i skakalo,a meni glava bas u toj razini bila,uglavnom cure su bile paralizirane,a i neki decki,samo smo se svi pravili blesavi i to od oba razreda koji su imali tjelesni s nama i na kraju je profi to dopizdilo i reko mu je nasamo da nek doma skace pred ogledalom da vidi na sto to lici, ovaj kad je skuzio kaj je doso sljedeci put na tjelesni i profu panicno pito kaj da radi, a profa mu dao pare i reko idi se presvuci i idi u trgovinu kupit si suspenzor.
Ah ono gore kako sam kulturan,ah, ti si prva osoba koja mi je to rekla bas ti hvala na tome, inace sam zivotinja, prase,divljak itd.

T.A.D. kaže...

Ja nisam peskocio slikice.
Inace, nisam ljubielj tih jockstrapsa (mislim kao neki fetish) vise volim kao neki dobar slip gacice...a po mogucnosti bez istih :)))

Anonimno kaže...

O, pa ja svakako namjeravam nabaviti tu knjigu čim dođem do nekog većeg grada... Pretpostavljam da bi ju se moglo naći u Algoritmu.

Anonimno kaže...

he, ne kuzim se u suspenzore, meni to slabo poskakuje;) kaj se tiče knjige, nisam htio komentirat da sam pročitao odlične kritike u ''jutarnjem'', mislim da je sada dostupna i u hrvatskom prijevodu, ne znam točno...glavno da ti nama opet štancaš zanimljive postove...:))

Jonasy kaže...

Da, milsim da sam ju kupio u Algoritmu. Davno sam ju kupio, ali mi je stajala na polici.
A što se hrvatskog izdanja tiče, nisam ga vidio, ali bih ga volio pročitati.

Unknown kaže...

Ahh ne znam, nema pomoći, apsolutno su mi jockstraps onako baš bezveze...a nije da se nisam trudio, možda me previše asociraju na lošu pornjavu, ne znam...mislim da ništa bitno ne propuštam he he he.

PS. btw novi sam ovdje pa idem redom po datumima

Jonasy kaže...

Dobrodošao.
Samo ti lijepo polako :-)