Pomagajte

26 travnja 2008

Opet sam se zaljubio. Ima jedan, nije baš duplo mlađi od mene, neću pretjerivati. Ali pretpostavljam da je tek nedavno izašao s faksa. Sranje, skoro da i je duplo mlađi od mene! Nema veze.

Ima strašno mrk pogled (ne znam je li mu to uređeno ili mu se samo smrači kada mene ugleda), napeto zaobljeno dupence, jake noge koje dobro napinju hlače pri svakom pokretu, a uz prikladno svijetlo u pozadini lijepo mu se kroz košulju ocrtava obris nabijenog torza. Lice, ma što da vam kažem, ne bi ga se ni grčki bogovi posramili. Mediteranski tip. Baršunasta koža. Tamna kosa. Dlakav. Uvjeren sam, u stvari sanjao sam, da ima velikog! Pišu! I nabrekla! Muda!



Viđam ga skoro svaki dan. Svaki put mi koljena zaklecaju. Ne pozdravljamo se. Ignoriramo se. Barem se ja pravim da ga ignoriram, dok je u isto vrijeme istina potpuno drugačija. Moji radari, skeneri, antene i prijamnici odmah se prebacuju na autiomatskog pilota i jednostavno sam nemoćan.

Pravim se da sam s Marsa pao. I on mene ignorira. Iako uvijek primjetim da i me on uvijek primjeti. I onda nam bude zajednički neugodno. Kaže jedna genijalna pjesma I was lookin' back to see if you were lookin' back at me to see me lookin' back at you.

Saznao sam mu i ime. Načuo. Ah to ime, ah tih nekoliko slova, kao najljepša pjesma.

Kako da mu priđem? Što da mu kažem? Ajde vi iskusniji od mene pomozite mi kako da ga iskoristim i onda odbacim. A što ako mi se dan poslije svidi i više nego što sam mislio? Što ću reći mom kućnom ljubimcu? Kako ću mu objasniti da sam našao mlađi model?

Joj, bojim se da ću ove godine i ja početi vrebati iza grmlja na nudističkim plažama. Na što sam to spao? Na krizu srednjih godina?

13 komentara:

Anonimno kaže...

Ah, ta dnevna sanjarenja...

Anonimno kaže...

"Ne, nemoj mi prici, zelim izdaleka....."

Anonimno kaže...

Bio sam na tvom mjestu prije godinu dana...ignorirali smo se nekih 6 mjeseci, a onda sam ja odlucio da promjenim stvari. Posto smo imali zajednicku prijateljicu, pitao sam ga za njen broj mobitela...sutra me on pozdravio :) Sad smo prijatelji...Pokusaj i ti nesto slicno...i naravno, javi kako je proslo! :)

mauro kaže...

Prejeben je taj pocetni zanos. I dogadja se dosta cesto. I najbolje je kad na njemu ostane.Mada mi se te i takve situacije usprkos zelji nikad ne odvijaju u radnoj okolini.Nekako najbolje funkcioniram na rotkvi smokvi romeu....a dan poslije onaj osjecaj kad pozelis da prethodnog dana nije ni bilo (nazalost najcesce).Neki dan su na radiju oglabali temu mladje je sladje ali ne bih je ja bas potpisao.A da za savjet ipak upitas Magdu ili Zuzi ?Moj ljubimac meni kaze da se palim na sve sto ima pisu medju nogama ( ne grijesi puno u procjeni) pa ne znam tj nisam siguran da bih mogao biti objektivan :-)

Anonimno kaže...

Mislim da je Mauro u prvo u nekim stvarima :-).
Radna okolina - definitivno ne ne i ne, barem što se mene tiče: potencijalna korist u usporedbi s potencijanom štetom su nemjerljivi.
Istina je i da je taj početni zanos prejeben - kad se samo sjetim kako je meni bilo prije godinu dana - bio sam spreman na sve, ostaviti posao, otići na Himalaje bos i pješke samo ako to on pomisli, sve što je poželio a postojala je i najmanja mogućnost da to ja napravim napravio sam..... Ali nakon relativno kratkog vremena shvatiš da to nije to, da je na površini bila fizička privlačnost, koja po meni ima ipak
vijek trajanja. S druge strane ja si sebi ništa ne predbacujem, meni je bilo lijepo tih par mjeseci i sada smo prijatelji.Potencijalni problem bi bio da smo u istoj radnoj okolini a da nismo ostali prijatelji - to bi bila malo "bljak" situacija.
Konkretno sve je individualno, teško je dati neki dobar savjet,
ali ne vidim razlog da se ne upoznate, osim ako ti to nije prezahtjevno s emotivne strane.
A kućni ljubimac - tu si na skliskom terenu, a ako padneš
povratka više nema :(. Općepoznato je da gayevi i nisu baš vjerni pa
se možeš vaditi na to :) ali vjeruj kad se to desi više ništa nije kao prije (vlastito iskustvo)
Ali mislim da si ti prepametan dečko da ne znaš sam što ćeš napraviti :))). Pozz Iggor

Anonimno kaže...

ja sam ekšli mislio da je ovo jedan od tvojih trick postova i da će na kraju bit zaključak: pa naravno da pričam o novoj knjizi/filmu koji sam pogledao... ali vidim da si ozbiljan. omg šta ti se desilo?
a što se tiče savjeta ne znam zbilja. želiš li to napravit dečku? znaš li uopće da li je taj mali gay? razmisli malo isplati li se živjet sa grižnjom savjesti jer ako su ti stvari u vezi u dobrom stanju onda nema razloga da se ševiš okolo sa nekim. again, razmisli...

Jonasy kaže...

Pa zapravo sam bio poluozbiljan. Ozbiljan u onom dijelu da taj lik stvarno postoji i da mi se stvarno sviđa i da mi koljena klecaju, a neozbiljan u onom dijelu da se želim upoznati i uopće imati nešto s njim, osim u mojoj mašti, a osim toga sasvim neozbiljan sam bio u naznaki kako mislim kako bi on uopće htio imati nešto sa mnom. Moja urođena nevjerojatna skromnost govori mi da sam potpuno izvan njegove lige.

Jesam napaljive prirode, ali i previše znam cijeniti ono što imam da bih to ikada doveo u pitanje.

I ja od mog kućnog ljubimca stalno slušam da se meni sviđa sve što ima 8==D među nogama. Vjerojatno je u tome problem. Ne u tome što on to meni govori, nego što je to istina :-).

Zanimljivi su vam bili komentari. I poučni.

količar kaže...

jonasy sad mi se jos vise svidjas zbog ov eizjave da znas cjeniti ono sto imas. ja sam isto skoro pokleknuo i skoro sjebo dugu vezu zbog privremene zatreskanosti i neke tjelesne privlacnosti, no nekak sam se poslozio i preguro to jer mi je bilo ono vrijedi li stvarno sjebat nesto dobro i kvalitetno sto imas radi necega sto vrlo vjerojatno nece uspjet osim neke kratkotrajne avanture. Tako da te kuzim, sigurnije ti je ostat u masti, mislim ako volis,a volis svog kucnog ljubimca ne isplati se sve to razjebat radi tako neceg, ako ti i oprosti tu pokleknutost va sodnos nece vise nikad biti isti,to c euvijek biti izmedju va si visjeti tu negdje u zraku. a on ce se uvijek pitat hoce li se pojaviti ponovo neki drugi mali. sve u svemu moje misljenje skromno je da se ne isplati riskirat.

mauro kaže...

Brijem da nije poanta u cijenjenju onog sto imamo jer zajednicki zivotsu i neki drugi aspekti osim golog sexa koji takodjer ima svoj vijek trajanja ili se vremenom tocka paljenja poveca.Protokom godina prorijedi se pa ga se pocne nazivati vodjenjem ljubavi a to je kao neka uzvisenija inacica.Moš mislit. Volim onaj neobuzdani sex na brzinu ne nuzno nakon pretjeranog upoznavanja(katkad i izostane)i buduci da ga volim onda pretpostavljam da ga i drugi vole jer bez tih drugih nebih ga ni ja mogao upraznjavati. I kako bih mogao ljubimcu onda zamjeriti neki takav dozivljaj kad ih imam poprilicno.Tko je u krivu a tko u pravu, kao u onom vicu o ludjacima, razlika je samo u postotku.A da li smo kukavice ili nismo tema je za neki drugi post kojim ce nas Jonasy obdariti :-)) hehehe

Jonasy kaže...

Jednom sam napisao da mi seks nije na prvom mjestu, ni na drugom, ni na trećem... Tako da dovoditi u pitanje preko 10 godina veze, ali prave veze, kratkotrajnim zadovoljstvom za mene uopće nije opcija.
Dozvoljavam da se samo zavaravam te da je moja priroda sasvim drugačija. Ali opet, ako se zavaravam, to sam sam izabrao.
No ljudi smo različiti i svatko si treba život urediti kako mu odgovara i pri tome naći isto takvog, ili više njih, kojemu odgovaraju iste stvari. Slažem se u potpunosti.

Anonimno kaže...

"Dođi mi, dođi mi, dođi, ali me se prođi, priđi mi, priđi mi, priđi, al' me zaobiđi..." :-)

Jonasy kaže...

Eto, Tonique me opisa u tri riječi, Jel to neka turbo folk popevka? :-)

Unknown kaže...

Ahhh meni se to desi nekoliko puta u tjednu :-), naravno ne radi se o ljubavi a niti o zaljubljenosti he he he...