Mala noćna gay muzika

28 srpnja 2008

Ne znam kada sam zadnji puta kupio neki CD. Niti skidam muziku s neta, niti se bavim prženjam. Slušam samo ono što je trenutno na radiju.

Ima jedna stvar koja mi u zadnje vrijeme natjera prstiće da jače zalupkaju po volanu na putu do posla. Ponekad čak i zapjevam "Black and gold, black and gold...". Pa eto, ako skužite u retrovizoru nekog ultra hot muškarca u najboljim godinama, ali koji izgleda barem 2 godine mlađe, kako pjevuši "Black and Gold"... namignite. Ali kako s godinama vid slabi, možda je bolje da mi zatrubite. Bome ni sluh mi nije kao što je nekad bio... Gdje se ima za kupiti Viagra?



Kada čujem Sama Sparroa kako pjeva "Black and White" uvijek se sjetim i Marca Almonda (Soft Cell) i njegove genijalne verzije pjesme "Tainted Love" iz 1981.g. To je bilo prije 27 godina!!! Za vas je "Tainted Love" kao što je vjerojatno za mene neka pjesma od Chuck Berrya ili Elvis Presleya. Katastrofa!

Čak su im i spotovi slični. I obojica su gay. To valjda objašnjava zašto nema žena u spotovima. Ne kažem da je to dobra stvar, samo sam primijetio.



Laku noć

4 komentara:

količar kaže...

ma danas sve to kao staro obradjuju, inace ne volim m.mansona ali njegova obrada sweet dreams mi je koma, vise volim orginal, dok mi je oobrada tainted love zakon. mislim da je to stvar ukusa meni vi se pase glazba iz 80-ih i kraja 70-ih i dio 90-ih nego ovo danas.

Anonimno kaže...

I ja sam mislio posvetiti post Samu Sparrou, ali nikako da mi dođe na red.

Jonasy kaže...

A hebi ga Tonique, tu smo temu već apsolvirali :-).
Kolichar, je, i meni Mansonova verzija nije loša. Uvijek me natjera da pojačam zvučnike.

Anonimno kaže...

Black & Gold…jako dobra pjesma… Sam ima jako odličan glas, potencijal se nazire :) Ne znam da li si primijetio jednu pjesmu, „I kissed a girl“ Kate Perry…nešto mi govori da bi ti se možda mogla svidjeti (ne, u spotu nema hrpa zgodnih, nabildanih, baš-tebi-po-ukusu mladića :) Zagorec