Iza sedam gora

06 rujna 2008

Ne znam kada su mi se zadnji puta usta tako spontano razvukla u osmijeh od uha do uha, a srce istovremeno jače zakucalo. Naletih na ovo:



Nedjelja prijepodne, još u pidžami sjedim pred televizorom, iz kuhinje dopiru mirisi nedjeljnog ručka, Maja i Pavo upravo započinju… Čini mi se kao neki drugi život.

Eto vidite na čemu smo mi odrasli, a ne kao ove neke nove generacije koje samo gledaju makljažu, borbe, čudovišta, krv, smrt… Zato smo mi možda još i zadnja normalna generacija. Zar nisu moji postovi pravi dokaz za to? Idem polako, početi će BB, ovaj pardon, drugom poluvremenu skoro će kraj, ne smijem ga propustiti.

7 komentara:

količar kaže...

joj pcelica maja, se sjecas snorkija, blufonaca, bipsica, strumfora?! eustahija, koji je jos ono crtic bio, danko bananko, ima jedan srpski site di ih mozes sve vidjeti, budem ga nasao. kak se zvao onaj sto je imao neku torbu u kojoj je sve bilo, sport nesto, he man, jebote zbog he mana se sve ostavljalo, danasnji crtici su koma. pokemone jos mogu progutat,sve ostalo jad i bijeda. i zmajeve kugle su dobre, ostalo je disaster totalni.

Anonimno kaže...

Joj sjećam se Maje. Jako slabo ali je se sjećam. Ali zato ne zaboravljam He-Mana, Blufonce i Ewokse. Predobri stari crtići.

Jonasy kaže...

Sport Billy je bio taj s torbom. Evo Billy, Lilly i Willy - Sport Billy. Već su tu! Sport Billyyyy.

NShappy kaže...

pcelica maja mi je u toj meri odredjivala zivot da sam trebao da se zovem maja, da sam rodjen kao devojcica... :)

količar kaže...

Ewokse e oni su bili zakon, we are free ,we are nesto, we are ewokse. rezzy a kak su se zvali negativci tamo. e a u blufoncima ja sam cijelo virjeme mislio kak se onaj u crvneoj majici debeli zlocesti zvao mister jozo, a on je u biti misteriozo.

e jonasy jel u sport biliju bila kakva Vanda? ja znam d aje u nekom crticu bila zlocesta zena po imenu vanda a u kojem pojma nemam.

količar kaže...

sorry ljudi ali ja se sjetio i cipelica i onog medvjedica, super ted ili kak se zvao tako nekako, da tak se zvao, evo na ovog mislim,se sjeca neko toga?
http://www.youtube.com/watch?v=rJY62-FWJfg&feature=related

Jonasy kaže...

Je, bila je zločesta Vanda i imala je nekog zelenog patuljka, ako se dobro sjećam.