Cajke

20 listopada 2008



Neću se preseravati i praviti fin. Gade mi se cajke, cajkani i sve što ide uz tu sub-kulturu, ako se to uopće tako može nazvati. Oduvijek je tako bilo i uvijek će tako i biti. Stvarno moraš imati poseban sklop u glavi da bi se u to smeće mogao uživiti.

Ali ponekad, stvarno samo ponekad, požalim što i sam nisam cajka.

15 komentara:

Anonimno kaže...

O da, "policajci"... Zanimljivo, nadasve ;-)
Ah...

Anonimno kaže...

nice, nice,
very nice! ;)

RAFFA-BCN kaže...

Eh Jonasy da si ti barem cajka, barem bi mogla reci da si procitala Kiklopa. :-))

Anonimno kaže...

Vidjeh prilog na TVu... All I can say is - mrnjaaaaauuuuuuuuu :))

količar kaže...

ja sad prvi put vidim ženskoj lice.....ja sam malo niže gledo,majke mi moje, nikad nisa znao kak ta žena izgleda u faci. tu neki spominju likove, kakve likove, kakvi frajeri ja ih nisam vidio?!, sve sto ja vidim su dvije..............

Jonasy kaže...

Raffa, pa znaš što ću ti reći, i jesam, pročitao sam Kiklopa. I znaš što još? Svidio mi se. Jedna od mojih omiljenih knjiga.

rezzy, razumijemo se :-)

Hehehe, kolichar :-)

Anonimno kaže...

cuj kompa....a ja pak mislim da moras imati vise od "sklopa" da bi bio peder. imamo barem istu stvar ato je gadjenje...ja prema pederima..ti prema cajkama :)

Jonasy kaže...

To je OK anonimno, sve dok pustimo na miru jedan drugog da živimo. :-)
Priznajem da sam malo pretjerao i zato sam i napisao da se neću praviti fin. To sam napisao u afektu, valjda zato što sam u tom trenu bio ljubomoran na Nives. :-)
Htio sam zapravo reći, da se ja u tim pjesmama i pjevačima uopće ne nalazim i ispričavam se ako sam nekog uvrijedio. Mi, koje stalno na svakom koraku osuđuju, barem bi trebali znati bolje nego tako bezrazložno i glupo osuđivati kao što sam ja napravio.
Još jednom, isprika.

Anonimno kaže...

potpuno se slažem s tobom, jonasy! ;-)

RAFFA-BCN kaže...

Jonasy, nisam ni sumnjao da si ga procitao. Nekako sam bio prilicno siguran da ti je Kiklop jedna od omiljenih knjiga. Znam da svi nemamo jednak ukus ili sklonost citanju, mozda sam i snob, ali mi je zalosno cuti kad neko u njenoj dobi kaze da nije procitao/la Kiklopa.

BTW - Mislim da nisam jedini koji bi nominirao tvoj blog za Kiklopa (za najbolju blog), kad bi postojao.

Jonasy kaže...

Raffa, samo me nemoj dalje ispitivati što sam sve pročitao, da se ne osramotim ovdje :-).
A što se tiče nominacija, ajde nemoj pretjerivati. To kažem bez imalo lažne skromnosti :-).

Anonimno kaže...

cek raffa,zakaj je zalosno kaj netko u njenoj dobi nije procitao kiklopa?
cak mislim da kiklop nije ni lektira u srednjoj.
i kaj znaci njenoj dobi,nije da zena ima 40 :)))

količar kaže...

kiklop je lektira u srednjoj, znam jer mi ga je necak imao. zalosno je jer spada pod opcu kulturu knjizevnosti. ma ja mislim da se ta zena samo pravi tak blesavom i plitkom i mlati pare na tome....

Anonimno kaže...

Evo prvi put sam na ovom blogu i rekli mi da je ok i tolerentan. Samo što na to toleranciju nisam naišao,govoreći o cajkama.Napadajući to isto,isto kao da napadam i nečiji odabir,želju il fetiš na koji se pali( bears, military i sl)...moram priznat da sam očekivao više od svega ovog.
p.s. najbolje frajere, s kojim sam čak jednim od njih imao i vezu, sam našao na cajkama i sa svima od njima sam imao nezaboravan sex.Kad sam zalazio na tehno i house jednio što sam mogao pokupit su bile femi tetke (sad ja radim diskriminaciju) koje su upravo komentirale ovakve događaje poput Nives!!! a ne uživali i zabavljali se...pa sad...MIKE

Jonasy kaže...

Mike, gledaj, možda si u pravu, ne bih znao jer nikada nisam bio na cajkama, a bome i na techno partiju sam zadnji put bio prije kojih 10 godina, pa sam već pomalo zaboravio kako to izgleda.
Što se tiče ostalog, u pravu si. Već sam se ispričao jer sam uvidio svoju grešku. Kada pogriješim, to (obično) i priznam. Svi smo mi ljudi i ponekad pogriješimo. Uviđam svoju pogrešku i koliko sam bio ograničen kada sam napisao to što sam napisao.
Eto, čovjek nakon preko 200 fenomenalnih, inteligentnih i tolerantnih postova napravi jedan mali kiks, i odmah ga treba na stup srama! :-)

Glej, koliko se ja god zajebavao i bio neozbiljan, ovo što se tiče isprike i uviđanja moje greške, tu se ne zajebavam niti malo. Stvarno mi je žao i ne kažem to kako bih ispao fin, tolerantan i šta-ja-znam-kakav-već, nego što zaista tako iskreno osjećam.
Shvaćam da cajke ne moraju biti moj svijet, to sigurno nikada niti neće biti, ali ne moram zato snobovski gledati na one koji u njima uživaju i misliti da sam bolji od njih. Imao sam jednom davno jedan post o snobizmu, a sada ispada da sam i sam takav i što je, naravno, apsolutno točno.

I ti, i onaj kompa gore, ste mi pomogli to shvatiti.

Može sada jedan zagrljaj pomirenja? :-)