Još jedna wunderschöne nedjelja

19 listopada 2008

Jesam li već možda koji put spomenuo da najviše na svijetu volim ne-djelju? Jesam li već možda koji put spomenuo da mi obavezno imamo pravi nedjeljni ručak? Domaća juha, picek, krumpir iz pećnice, zelena salata sa češnjakom i desert? Ili neku sličnu nedjelji tipičnu varijaciju? Jesam li već spomenuo da nedjeljom obavezno slušamo Radio Sljeme? Radio Sljeme je vjerojatno najbolji radio. Njihov program je idalan za nedjeljni ručak, a danas popodne su nadmašili i sami sebe. Gdje igdje drugdje možete čuti ovako nešto?

Austrijski folk band Global Kryner i polka verziju Sex Bomb!



Svakako poslušajte i nakon prvih minutu i 30 sekundi.



Ili fantastične nijemce Die Wildecker Herzbuben?



Ako posjetite njihov web site, među puno zanimljivih stvari, tamo možete saznati i da je:

Wilfried Gliem rođen 1946. u Obersuhlu u znaku djevice, žena mu se zove Elke, imaju četvero djece i osmero unučadi. Najviše uživa u miru, sigurnosti i harmoniji svoje obitelji. Skuplja poštanske markice i igra stolni tenis.



Wolfgang Schwalm rođen 1954. u Görzhain u znaku lava. Ženu ne spominje (ne čudim se), ali ima troje djece i dvoje unučadi. Najviše od svega voli jesti (ideš), igrati stolni nogomet i biti u društvu svoje obitelji.



Moj kućni ljubimac kaže da ga podsjećaju na nas dvojicu!



Ajmo sad' svi zajedno:

In meiner kleinen Kneipe
fhl' ich mich wie zu Haus.
Pack' die Sorgen ein und das Akkordeon aus.
Singe und lache mein allerschönstes Kind
dann bleiben die Sorgen da wo sie sind.

4 komentara:

Anonimno kaže...

Ha, ha, sehr kewl :-D
Du solltest Madonnas "Hung Up" von Montefiori Cocktail hören :-)))))

Jonasy kaže...

Otišao sam se malo obrazovati na YouTube. Genijalni su! Jel to kak ti neka jazzy world music zajebancija? Tonique, zašto mi prije nisi za njih rekao? Znam točno kome bih poklonio njihov CD za rođendan! Ali sada je prekasno i do za dlaku!!! :-(
Možda sebi kupim za utjehu... Ma šta možda, sigurno! A možda da nekoga razveselim i bez rođendanskog povoda?

http://www.montefioricocktail.com - ima super stvari za poslušat

količar kaže...

ajde sta kukas jonasy, imas bolje nedelje od mene, jos ak ti padne seks nedeljom, uf, ne bi imao nis protiv da se mjenjam s tobom.

Jonasy kaže...

Ej kolicher, nisam uopće kukao, barem mi nije bila namjera tako zvučati. Dobro, bio sam možda malo ironičan, ali to samo zato jer sam valjda već 100 puta imao slične postove o našim nedjeljama.