Luda baba

05 listopada 2008

Malo smijeha u ovo lijepo nedjeljno popodne, a ako vam se baba svidi, ostalih pet dijelova ovog nastupa potražite ovdje.



Lisa Lampanelli, znana i kao the Queen of Mean, poznata je američka stand-up komičarka (ovi naši Sve pet mogli bi se naučiti kako to treba izgledati), bila je nominirana za Grammy, humor joj je u najmanju ruku prostački i rasistički, a omiljene žrtve su joj crnci, latinosi, arapi, kinezi, židovi, invalidi, retardirani i, naravno, pederi, pogotovo oni koji sjede u prvim redovima.
Pita tako dvojicu pedera iz publike koliko su zajedno. Kaže jedan 2 tjedna, a ona će na to, o super, to su 2 godine u gay svijetu. Ili vic, kako se zove crnkinja koja je imala sedam pobačaja? Borac protiv kriminala! (još jedan link i još jedan)

2 komentara:

količar kaže...

zakon je, dobro je ovo na pocetku, i had sex with a guy in a wheelchair......i ovo s celavcem za dildo pa bubne my is black. u biti nisu rasisiticki, jer ne odrzavaju njeno osobno misljenje, ona se vise u biti izruguje iz stereotipa istvarnog stanja koje je. tak se meni cino

Anonimno kaže...

Odlična je. Obožavam ovakav stand-up i tu vrstu humora. Poskidao sam sve videe sa You-Tubea. :)