Malo drugačija web stranica za upoznavanje

18 listopada 2008

Znam da je teško naći onog nekog posebnog, nekoga u koga ćete se zaljubiti i po mogućnosti s kime ćete provesti cijeli život. Pogotovo nama, istospolno usmjerenima, je to teško. Kud nam je izbor 90% manji nego heteroseksualcima, k tome se i velika većina preostalih 10% skriva po mišjim rupama, a neki čak i po tamnim parkovima i iza lažnih on-line profila. Osim toga, mnogi među nama su i izuzetno izbirljivi. Ponekad tražimo puno više nego što sami imamo ponuditi.

Svi smo mi prošli kroz razne web stranice za pronalaženje partnera, svi smo mi chatali, svi smo mi barem jednom kreirali negdje svoj profil nadajući se da ćemo uspjeti pronaći onog savršenog u koga ćemo se zaljubiti i s kojim ćemo sretno proživjeti ostatak života. Ili barem pronaći onog nekog koji je, ako zažmirimo na jedno oko, sasvim podnošljiv za jednonoćnu avanturu nakon koje će se vratiti u svoju mišju rupu, svom dečku ili možda čak svojoj ženi i djeci.

Na žalost, iz jednog internetskog profila ili kratkog on-line chata teško zaista možemo saznati kakav je tko. Svi se mi uvijek nastojimo prikazati u najboljem svjetlu, a osim toga i često kalkuliramo, skrivamo, igramo igrice, tajanstveni smo… To je i razumljivo jer većinu nas je zapravo strah.

Ipak nije sve tako crno. Postoje site-ovi za upoznavanje gdje i prije prvog kontakta, u samom profilu, možete saznati pravo ime i prezime, adresu, datum rođenja, visinu, težinu, boju očiju, rasu, mjesto rođenja, horoskopski znak, HIV status, što ta osoba traži od potencijalnih kandidata, da li samo prijateljstvo, seks ili nešto više, možete pročitati koji su mu hobiji, interesi, a kao da sve to nije dosta, možete pogledati i njegovu pravu fotografiju. Kako bi profil bio savršen, nedostaje samo jedna stvar: veličina 8===D.

Možda vam zvuči predobro da bi bilo istina? I u pravu ste. Uz sve nabrojano, u profilu se nalazi još jedan bitan podatak: zbog čega je osoba u zatvoru. I sama adresa u profilu nije baš prava kućna adresa, nego adresa zatvora u kojem se osoba nalazi i na koju mu možete pisati.

Netko se dosjetio, iz tko zna kojeg razloga, i napravio site Gay Prisoners USA gdje dotični, dakle gay zatvorenici, mogu poslati svoj profil i nadati se da će pronaći kakvu srodnu dušu za dopisivanje ne bi li im vrijeme zatočeništva brže prošlo.



Ako ste po prirodi sumnjičavi i paranoični, ako sumnjate da se iza svakog on-line gay profila krije kakva laž ili klopka, na ovom site-u ste prilično sigurni. Ovdje možete biti sigurni da se iza svakog profila krije, ako ne manijak, onda barem teški kriminalac ili ubojica, pa se barem o tome više ne morate brinuti. A izbor je zaista veliki. Ako vas pale zločesti dečki, ovdje možete upoznati ubojice, pljačkaše, silovatelje, otmičare, zlostavljače, pedofile, lopove, dilere, prevarante, a sve to u svim mogućim oblicima i bojama, od mišićavih nasilnika, ubojica dječjih lica, intelektualno-filozofskih faca, pa sve do travestita. Za svakog ima ponešto.

Ako vas netko od tih slatkiša privuče, nemojte previše vjerovati onome što mnogi od njih napišu, a to je obično nešto u stilu «Nemojte da vas moje optužbe spriječe bolje me upoznati jer ja sam vrlo topla i suosjećajna osoba, imam odličan smisao za humor i uživam nasmijavati ljude». Vlasnici site-a preporučuju oprez prije nego li pošaljete namirisano pismo ispisano na ružičastom papiru. Na Read First stranici se nalazi čitav niz korisnih savjeta kako postupati s ovim opasnim frajerčinama, jer, zamislite, netko od tih finih momaka mogao bi vas htjeti iskoristiti.

Sve je to divno i krasno, ali ipak ste i dalje sumnjičavi jer platonske veze nisu za vas, a većina njih će biti u zatvoru još jako dugo, ako ne i do kraja života. I za to postoji rješenje. Preporučam da se koncentrirate na zatvorenike koji služe kaznu u nekom od kalifornijskih zatvora. Naime, kalifornijski vrhovni sud odlučio je izjednačiti prava homoseksualnih i heteroseksualnih zatvorenika, pa tako sada i homoseksualci imaju pravo na posjete svojih partnera, pa čak i na mogućnost cjelonoćnog vrućeg provoda u posebnoj prostoriji. Idealno bi bilo pronaći kakvog pljačkaša banke u Kaliforniji. Možda je sakrio nešto novaca, pa vam i plati avionsku kartu. Kako su u Kaliforniji ozakonjeni i homoseksualni brakovi, tko zna, možda vam se posreći pa i stanete pred matičara.



Eto, uživali ste u seriji Oz, palio vas je Chris Meleni, aka Chris Keller, i tko je uopće mogao pomisliti da ćete ikada imati priliku pronaći svog Chrisa?

5 komentara:

Anonimno kaže...

Zanimljiv site. A i jako koristan za zatvorenike. Siguran sam da neki od njih zbilja nisu ni zaslužili zatvor a trebaju malo ljubavi/seksa. U svakom slučaju podržavam. Ima i zbilja zgodnih frajera što je najtužnije.

Media Flare kaže...

Hehe, trebao bi to pokazati na poslu...vjerujem da su i kod mene 'lopovi' često usamljeni LOL

Anonimno kaže...

Hmmm... *diže lijevu obrvu*

količar kaže...

ja bas pogledo da vidim o cem se radi, pa sad mislim da unauthorized motor veichle drive nije bas ne znam kak tezak prekrsaj, znate sto je meni glupo kod amera, oni ljude koji u biti su napravili neko manje sranje mecu sa silovateljima ubijicama itd, umjesto da njih metnu nekud odvojeno. tamo ima likova koji fakat nisu ne znam kak nes strasno napravili a skupa su sa ne znam pljackasima, silovateljima, provalnicima i blabla, mislim ono lika od 20 metne zbog pusenja marihuane u zatvor sa ovim frikovima....

Jonasy kaže...

Nisu to stanovnici istog zatvora, ima ih iz cijelog SAD-a. Ali u principu si u pravu, barem mislim... Oni njih manje više trpaju sve zajedno... Možda ih dijele po imovinskom stanju, to me ne bi čudilo.