Let’s get digital

25 studenoga 2008

Ako ste pretplatnik B.net kabelskog operatera, možda ste ovih dana dobili vaš primjerak besplatnog digitalnog prijamnika. Ako niste, samo što niste. Naime, B.net uskoro u potpunosti prelazi na digitalno emitiranje svih programa.

Uglavnom, mi smo nedavno dobili naš digitalni prijamnik i kućni ljubimac me odlučio snimiti za vrijeme dok sam pokušavao pospajati sve te kabele. Uglavnom, ovako vam je to bilo…



Ma u stvari šalim se, to zapravo nisam ja. I znate što još, u stvari i nisam tako jako loš s tehnikom, više sam onako, samo malo loš. Ne znam baš sve funkcije mog mobitela i ne znam čemu služe baš sve tipke na daljinskom od DVD-a, ali manje-više se snalazim. A vi malo stariji, ako vas uopće ovdje ima, jeste li primjetili kako s godinama lagano gubite korak s mlađim naraštajima kad je u pitanju tehnika? A još do jučer ste se smijali vašim roditeljima jer ne znaju programirati video za snimanje u određeno vrijeme. Za vas malo mlađe, video ili VCR vam je jedna zastarjela tehnologija... Ma imate Google pa sami potražite ako vas zanima.

Upravo mi je pala na pamet jedna od boljih funkcija mobitela koju sam baš danas iskoristio. Zamislite da se nalazite u nekoj prostoriji, recimo čekaonici, i ispred vas, na metar, metar i pol, nalazi se nevjerojatno zgodan frajer, toliko nevjerojatno zgodan, seksipilan i jebački jebozovan, da vam ga je neugodno gledati. Ne znate kuda bi s rukama, a kamoli s pogledom. Koliko god se vi trudili gledati u pod, strop, biljku u kutu, vaš pogled i dalje nezaustavljivo klizi prema njemu. Ma znate o čemu pričam… I tu vam onda mobitel može biti jako praktičan. Izvadite ga iz džepa i pravite se kao da pišete poruku, samo da ga ne morate gledati kako se ne bi doveli u neugodnu situaciju.

Ali da se vratim onom klipiću iznad, zar nije za upišat se u gaće? I znate što još, ja se smijem šaliti na račun starijih, jer se i sam opasno bližim tim godinama. Vi dobro razmislite hoćete li se smijati ili ne. Treba voljeti i poštivati, kako svoje, tako i tuđe starije ljude. I mi ćemo svi jednog dana biti takvi. Barem se možemo nadati da ćemo doživjeti te godine. U stvari, klipić mi je strašno simpatičan, a bakica je san snova.

A osim toga, znate što još? Pospojio sam sve žice digitalnog prijamnika dok si reko keks! A za vas manje spretne, B.net je zaista i postavio video upute na njihovom site-u. Nažalost, ni približno nisu tako zanimljive kao ove iznad.

4 komentara:

Anonimno kaže...

Dobio sam dig. prijemnik njihov još prije otprilike mjesec dana i slika je zbilja kristalno čista. Problem je samo što se povremeno smrzne ili javlja grešku da antena nije spojena. Drugi problem je osobno meni bio programiranje programa. Sve ja to lijepo isprogramirao, obavio selekciju i... kaj sad? Sad ja kao odabrao a nema programa. I nigdje nije pisalo da treba stiskat EXIT na daljinskom dok ne dođeš do programa :lol: Slučajno sam to otkrio. Jedino mi nije fer što imaju onak valjda 4 programa za odrasle a nijedan sa bar jednom gay scenom :grrrrr:

Anonimno kaže...

Ah, modern stalking, been there, done that... ;-)

Anonimno kaže...

Pokušavam se sjetiti kako i zašto sam naletjela na ovaj blog, svakako, tražila sam nešto posve drugo. I onda, valjda klasika, blog nekog pedera (oprosti), ali sam krenula čitati. I baš mi je bilo dobro. Posebno filmić o Maji i Pavi, joj, imaš pravo rasli smo u potpuno drugom vremenu, zato je ovo danas valjda tako teško. Eto, ništa drugo, vjerojatno ću naletjeti koji put jer pišeš pametno i čitko. Inače, ja sam, kako to grozno zvuči (a i ne znam kako mi se dogodilo) ljetos napunila 40, imam dvije kćeri - 20, 14, muža, posao, pet kila viška (blagonaklona procjena) i naravno da nisam gej. Ali, kako život ide dalje, i pritom unatoč solidnom, doduše drugom braku, gej mi je sve više ok. Posebno u mentalnom smislu. Eto, želim ti da i dalje ovako pišeš, da smisleno živiš, da imaš i nešto love, živaca i prijatelja. Pozdrav - sredovječna djevojčica

Jonasy kaže...

Hvala sredovječna djevojčice. Drago mi je da ti se nešto od ovoga ovdje svidjelo. Ma znaš što, biti gay je stvarno OK. Nismo mi nikakvi čovjekoliki reptili. Hvala i na lijepim željama.