Spektakl

04 prosinca 2008

Nije mi jasno kako se do sada još nisam osvrnuo na moju omiljenu emisiju Ples sa zvijezdama. Meni je u toj emisiji sve super, od glazbe i plesa, do voditelja i žirija. Da o količini šljokica niti ne govorim.

Prošle subote dodatna vrijednost je bila i napetost kao u kakvom dobrom trileru. Mislim da sam živcirajući se izgubio nekoliko godina života. Moji favoriti, Martina i Robert dobili su najmanje bodova od žirija i bio sam uvjeren da će izletiti iz show-a. Na sreću, to se nije dogodilo jer su ih gledatelji svojim glasovima spasili. Kako vjerujem da su bakice najvjerniji glasači Plesa sa zvijezdama, zabrinuo sam se da one neće primjetiti najveću vrijednost ovog para, a to su Robetova bedra i dupe. A o kakvom se samo dupetu i bedrima radi. Rekao bih, spektakularno dupe i svjetska bedra. I zato, hvala vam drage bakice što niste žalile potrošiti koju kunu za glasovanje iz one mizerije koju neki nazivaju i mirovinom, vidim da vas srce i vid još uvijek dobro služe.



Klip slabe rezolucije s YouTube-a ne uspijeva dočarati sve Robertove kvalitete i vjerujte mi, to se mora vidjeti na televizijskom ekranu kako bi se u potpunosti moglo uživati. A i inače mi je Robert zanimljiv i simpatičan, miran i samozatajan, skroman i pristojan, čini mi se dobar čovjek. Ima nešto u njemu. You go Robert!

Osim njih, u igri je još nekoliko zanimljivih parova. Zlata i Ištvan, a što da kažem o njima. Ovo o «njima» je samo reda radi, svi znamo da mene zanima samo jedna polovica para. Ištvan je ono, unatoč svim mojim pravilima i osobnim preferencijama, mmm. Već sam već prošle godine rekao kako izgleda kao iz nekog BelAmi pornića, te i dalje stojim iza tih riječi. Kako taj tip filmskih umjetnika i nije nešto po mom ukusu, stvarno me čudi što vidim u njemu. Valjda to što je sav tako nekako napet, savršeno ošišan, čist, sjajan, okretan, savitljiv, što ima seksi perverzan pogled i što onako vrckavo vrti dupetom, ma sav je nekako kao džepna Venera, ili možda bolje džepni Venerko. Da, točno tako, upravo mi je sinulo, radi se o muškoj inačici Kylie Minogue.

Ana i Mister Mario, ne znam što da mislim o misteru. Nesumnjivo ima sve potrebne fizičke kvalitete koje jedan mister treba imati, ali svjedno nešto me kod njega ipak smeta. Radi li se o tome što mi se čini kako u svakom trenutku pazi kako izgleda, kakav mu je izraz lica, kako se nastoji svidjeti i biti simpatičan?. A možda se i varam, možda sam sasvim nepravedan i u krivu, jer on možda u stvarnosti i je simpatičan?

I na kraju još su ostali samo Danijela i Nicolas. Da nisam tako nevjerojatno plitak i da ne stavljam jednu mušku guzicu, istina nevjerojatno spektakularnu mušku guzicu na jednako spektakularnim muškim nogama, ispred svih drugih, normalnim ljudima, važnijih stvari, oni bi definitivno bili moji favoriti. Danijela je kao i uvijek fenomenalna u svemu što radi na televiziji, izuzetno je simpatična, duhovita, a ni Nicolasu ne nedostaje simpatičnosti. Dapače.

I tako, sada sam na sto muka. Za koga navijati, pitanje je sad? Da li da poslušam razum koji mi govori da pobjedu apsolutno zaslužuju Danijela i Nicolas, najsimpatičniji i najveseliji par koji vjerojatno tamo i najbolje plešu, ili pak da poslušam svaki atom moga tijela koji mi govori da bi bila velika nepravda da onakvo dupe i onakve noge ne budu okrunjene lovorikama pobjede?

Kako sam uvjeren da ogromna većina ljudi (na sreću) nisu plitki kao ja, i kako znam da pobjedu ipak zaslužuju Danijela i Nicolas, bojim se da Roberta nećemo imati prilike još dugo gledati. Tko zna, možda je ova subota zadnja prilika.

Stoga apeliram na sve vas koji znate cijeniti dobro dupe kada ga vidite, nemojte u subotu propustiti Pleas sa zvijezdama jer je vrlo vjerojatno, osim ako se ne dogodi čudo, da će Martina i Robert napustiti show, a nisam siguran da će se jedno ovako dobro dupe skoro opet pojaviti na televiziji. Nadam se samo da Robert neće obući frak.

I da nastavim u istom revijalnom ritmu, iza klika slijedi nekoliko spektakularnih guzica.




























Jedno mi se mora priznati, dobro sam se pripremio za ovaj post.

8 komentara:

količar kaže...

ok kolichar kad ces konacno nauciti da se na jonsy-evo klik za nastavak posta ne klika...
dobar post, mislim osvrt na emisiju i njihove muske polovice. da dobar, sad me ispricajte moram malo potraziti hot boobs ili tako nesto na netu. bad girls......

NShappy kaže...

sta ce nekom boobs, pored ovakvih guza... izvini jonasy, nisam citao post, odmah sam se zagledao... ;)

Anonimno kaže...

Ja sam plitak. Eto, ukratko.

količar kaže...

e nshappy tak ja stari moj mogu tebe pitati sto ce nekome jos jedan atachiran ku***** pored si*** i pick*****. eto ne znam sto ce mi, jebiga imam software za boobs, a ti za guze.

Anonimno kaže...

Valentić mi je sav odvratan i antipatičan. Ne znam zašto, ali gadi mi se. Nešto kao A. Grdić. Jednostavno su takvi.

Anonimno kaže...

bavim se ovim sportom i nažalost razočarat ću te nijedan od njih nije gay...a najmanje robert..zapravo i prezire pedere...eto...u mom klubu je bio...pozdrav

Jonasy kaže...

Pa nema to veze, nisam razočaran, nisam ja tvrdio da je niti me to zanima, samo sam primjetio određene fizičke atribute. A što da radim kad imam oči? :-)

Anonimno kaže...

hmmm, koje dobre guze! dođe mi da ih gricnem, hahahahaha!