You go honey!

14 prosinca 2008

Jednostavno obožavam Amerikance. Mislim da je to zbog toga što sam deep down u duši i sam nothing but Amerikanac, u onom lošem meaning of the word… (sunčanim naočalama u 4. minuti i 20. sekundi bih sve oprostio)

Jedan od razloga zašto volim CNN je novinar Anderson Cooper, moja tiha patnja. Anderson je, inače, pravi izdanak njujorške aristokracije, tata pisac, a mama bogata nasljednica. Anyway, ima Anderson u sebi nešto što mi je strašno attractive, a bojim se da se tu stvara i određeni pattern jer ako bolje pogledam vidim rather big sličnost sa certain plesačem u certain mom favorite TV showu.

Dakle, za Andersona američki mediji već godinama nagađaju da je gay, a časopis Out ga je stavio na drugo mjesto nautjecajnijih gay osoba u SAD. Da je predmet mnogobrojnih šala, ne treba ni spominjati. Anderson sve to muški podnosi, zajebava se i simply odbija komentirati svoj privatan život, a u eteru često nabaci nevini flert, kako s ženskim, tako i s muškim kolegama. Gospodin hot sa slike je čak izjavio da je puna dva mjeseca bio Andersonov dečko. Isn't he adorable? I još je k tome trener životinja u nekom vodenom parku u Kaliforniji. Anderson svakako ima dobar ukus, ali i njuh za gold diggere, jer mu je upravo on dao nogu, kako javljaju američki gay mafia izvori.

Najnoviji dokaz Andersonove gejstvenosti, oko kojeg su američki mediji went nuts, je ovaj ovaj mali klipić u kojemu mu je, dok je razgovarao sa svojom dobrom prijateljicom Ellen o svom omiljenom reality TV showu, pobjegla poštapalica «Oh, honey», koja je uz «fabulous» vjerojatno krunski dokaz nečije gejstvenosti.



Anyway, meni je to sve skupa terribly simpatično i još jedan prilog mojem običaju obrađivanja važnih tema nedjeljom. Mogao bih to nazvati «Jonasy's Sunday Preach», ali zvuči mi malo prepompozno i pretenciozno.

6 komentara:

NShappy kaže...

ajme meni kako je divan :D jonasy, imas ukusa...

Anonimno kaže...

nije divan... već predivan

Anonimno kaže...

Awww...

Anonimno kaže...

OBAVJEŠTAVAM TE DA SE NA ZELENOM PORTALU DANAS I SUTRA ODRŽAVA IZBOR ZA BLOG GODINE. AKO HOĆEŠ OBAVIJESTI O TOME SVE BLOGAČE KOJE POZNAJEŠ. ZA SVAKI SLUČAJ PONAVLJAM ADRESU ZELENIPORTAL.BLOGSPOT.COM (BOKI)

metthew22 kaže...

ma nema do Coopera ;) super blog, pozdrav!

Leona kaže...

Kako legendarno napisan post! I'm thrilled! :-) Ti si kralj,Jonasy!