Wishful thinking

06 veljače 2009

Ako se netko pitao gdje sam bio, nisam nigdje bio. Jednostavno – opet sam se zaljubio. Znate ono kad vam po trbuhu lete leptirići, ne možete jesti niti piti, stalno vam je pred očima izmaglica u kojoj se nazire njegov lik? O uzročno-posljedičnoj vezi gubitka interesa za pisanje na blogu da i ne govorim.





Uglavnom, ime mu je Jon Hamm i glumi u seriji Momci s Madisona koja ide ponedjeljkom navečer na HTV2. Što da vam kažem, bila je to ljubav na drugi pogled. U prvoj odgledanoj epizodi bio mi je, onako, zgodan ali nisam bio baš sasvim siguran. U drugoj odgledanoj epizodi sam definitivno odlučio, sviđa mi se i to jako. Da sam se zaljubio do ušiju, potvrdila mi je činjenica da sam otrčao na Internet i proguglao ga. I opet se pokazala točnom moja ranija tvrdnja da ako se meni nešto sviđa, onda je to definitivno stvar općeg sviđanja široj gay populaciji. Što ću kad sam predvidljiv.

Da sad previše ne filozofiram i ne mučim i sebe i vas tražeći moguće razloge, na internetu sam pronašao zbog čega je serija postala toliko popularna među gay populacijom i to iz usta, ni manje ni više, nego Jona Hamma:

Well, it's a very high-drama show, and it's very stylish. Three things that the gay community responds to are attitude, sexiness, and style. We're a prime property for a big gay following - I love it.
Vjerojatno mu je sama sušta skromnost zaboravila spomenuti najvažniji razlog, a to je on sam. Meni je na prvom mjestu, naravno, seksipil glavnog glumca, ali fakat nije loša serija. Radi se o svijetu marketinške industrije u 60-tim godinama kada su svi bili elegantni, pušili cigaretu za cigaretom i kada se još smjelo štipkati za dupe kolegice na poslu. Moda štipkanja kolega je došla nešto kasnije... ili će tek doći, nisam više siguran. Serija je dobila i hrpu nagrada, Zlatni globus, Emmy… Uglavnom, svakako preporučam, tim više što je na Jon malom ekranu puno seksipilniji nego na ovim fotkama.

























A Jon, pa što reći, zgodan, 37 godina i već 10 godina u vezi sa osobom ženskom spola, ali ne dam se ja tako lako zavarati. Da mi ga je odvući u Trenutak istine pa da vidimo misli li i on da se u krevetu bolje razumiju dva muškarca nego muškarac i žena. Wishful thinking.

2 komentara:

Anonimno kaže...

Ja sam se pitao gdje si,rekoh dugo te nema,ne pamtim takav pocek..inace,ja sam te 'otkrio'prije par mjeseci,i kako sam vec pisao tada mi opsesija blogom nije dala da ucim upravno pravo,opce dobro satro javni interes,haha..samo tak nastavi..pozdrav,Daniel..p.s.malo hvale,u dugoj monogamnoj vezi,sa partnerom..pozz..krecem sa gledanjem serije u pon.haha.

Anonimno kaže...

je, zgodan je tip.
baš ima onaj jebački macho mrki pogled.