Hvala Novoj

26 ožujka 2009



Jel, ta Farma… Nisam je baš pratio niti prethodne sezone, sve mi je to onak malo, kaj ja znam, bez veze i lagano dosadnjikavo, za razliku od Big Brothera kojeg upijam i koji je, mislim ono, fakat kul i zanimljiv i čovjek svašta može naučiti i koji apsolutno opravdava svaku moju sekundu koju potrošim na njega.

Ipak moram priznati, unazad nekoliko dana čak više ne gledam niti prognozu vremena na HTV1, već u 20.00h prebacujem na Farmu. Razlog mog iznenada poraslog interesa za Farmu je vrlo prozaičan i, kada sam ja u pitanju, sasvim očekivan: novi farmer (evil grin). I dok sam se samo nekoliko postova ranije naglas nadao kako bi bilo nevjerojatno prekrasno kada bi Borisa stavili u Farmu, i dok sam samo nekoliko tjedana ranije mislio da su mi sve lađe potonule jer ga nisam vidio na popisu farmera, moje molbe su ipak uslišane. Kao i u slučaju Vatikana, koji se, nakon što se ja ovdje nešto zapitam, vrlo često službeno oglasi preko svojih kojekakvih ureda za ovo ili ono i tako riješi moje nedoumice, što me zapravo sve skupa navodi na sumnju da tamo netko prati moje postove, ovaj primjer s Farmom naveo me na pomisao da i Nova TV donosi odluke na osnovu onoga što ja napišem. Ili to ili… stvarno ne znam koje bi drugo racionalno objašnjenje dolazilo u obzir. Štogod bilo, htio bih se zahvaliti Novoj TV što je uslišala mojom molbama i što nam svaki dan omogućava tako lijepe prizore.





Nevjerojatna slučajnost (obzirom na temu ovog mog posta, pa ju zgodno ovdje mogu ukomponirati) je i to što sam baš danas čitao članak na web-u kako „prvi pogled“ kod muškaraca iznosi oko 8 sekundi, jer je jedno istraživanje pokazalo da nam je upravo toliko potrebno da se u nekoga zaljubimo na prvi pogled odn. da shvatimo da nam se neka osoba zaista sviđa. Pretpostavljam da svako pravilo ima izuzetak, pa je tako meni trebala jedna nano-sekunda kada sam prvi puta ugledao Borisa u golim vijestima. Znam da sam već X-puta ovdje svečano objavljivao kako sam se zaljubio, ali ovaj puta to zaista i mislim. Zaljubljen sam do ušiju! Kada ga ugledam na ekranu, leptirići u trbuhu i sve to. I što je najbolje od svega, moj kućni ljubimac dijeli moje mišljenje pa sam već počeo smišljati kojekakve lukave planove kako bih bio spreman kada Boris jednog dana, nadajmo se što kasnije, ipak izađe iz Farme.

I onda jučer, hladan tuš. Komentirajući svoj budući dvoboj s Renmanom, kaže, vjerojatno najzgodniji Hrvat koji je ikad živio - Boris: „Ne bojim ga se, pa one je starac!“ (parafrazirano) Ako me tada nije kap, ne znam kada će! Kućni ljubimac i ja samo smo se hladno pogledali i kiselo nasmiješili. Mislim ono, mali je lagano cocky, kak bi rekli Englezi, ne? He's a bit cocky for my liking, kaže rječnik. Za mene nitko ne može biti previše cocky (još jedan evil grin).

Inače, možete li povjerovati da Boris ima samo 20 godina? Ja bih mu dao bar 23! Pa, mislim ono, kako u samo 20 godina može stati sva ta silna ljepota? Činjenica da bismo mu obadvojica (teoretski!) tate mogli biti, zapravo nam je otvorila još jednu mogućnost. Predložio sam kućnom ljubimcu da ga jednostavno usvojimo. Olakšavajuća okolnost je što je kandidat punoljetan pa možemo preskočiti socijalne službe, administrativne i zakonske prepreke i slične sitnice.

Pa mislim ono, čovjek valjda smije malo gledati i maštati, ma kako to bilo neprimjerno njegovim godinama, situaciji, svemu…? Pa makar bio i samo „starac“ koji slini po mladom mesu. Mislim ono, nije da se prijetim, ali i vi ćete ubrzo stići u te godine...

7 komentara:

metthew22 kaže...

slazem se, presladak je :) zovi u goste ako ga posvojite!

Anonimno kaže...

"Nego, koliko to godina imaš? Kakve to postove objavljuješ!? Mislim, ono..."

He, he, ostavljam ti isti komentar ;-)

T.A.D. kaže...

Moze, posvojite ga, a ja cu vam biti Zet :D I onda cu zivjeti sa vama.

A moj kucni ljubimac ce morati da se doseli zbog...zbog...pa mislim mora biti tu...

Heheh, koji incest :D

Anonimno kaže...

Ej,jonasy,nisam te citao neka dva tjedna,pa ovaj vikend to nadoknadjujem...boris sa farme,kazes,hm pa lijep je,ali meni nist posebno,naime me naj,naj,sexy muskarac,RENCI,moj tip,jpametan,sexy...samo ga vise nema..ajd pozz od Danijela!

metthew22 kaže...
Autor je uklonio komentar.
NShappy kaže...

bio sam pre dva vikenda u zagrebu sa jednim ''drugarom'' i obisli smo zagrebacke gay klubice,i secam se da sam u ''studio mobille'' (valjda nisam nesto pobrkao) video na tv ovaj show. i secam se da je bio neki lepi momak na koga je svako tamo slinio... :S

Jonasy kaže...

Zar sam toliko tipičan??? :-)