Pussy

19 ožujka 2009

Evo nešto za one koji vole mačkice... Čini mi se da bi to bilo po prvi put na ovom blogu. Ne pitajte me kako sam došao do ove stranice (čudni su putevi...), ali nekako mi je logično da se nešto ovakvo pojavi na nekom ovakvom blogu.



Nije zafrkancija, stvarno se radi o perikama za mačke, a mogu se nabaviti za super jeftinih cca 250 Kuna na ovom site-u. Postoji čak i Flickr grupa gdje ponosni vlasnici objavljuju fotografije svojih mačaka s perikama. Oduvijek sam tvrdio da na internetu postoji apsolutno sve.

2 komentara:

Anonimno kaže...

Jao, ne mogu vjerovati, dragi moj!
Baš jučer pričam sa majkom o tome kako je naša maca preslatka i da bi trebala imati kosicu da nalikuje kako treba svom spolu na što se majka slatko nasmijala.
Jer zamisli da ženske mace imaju onako duguljastu kosicu preko onih najs uheka.

Super su vlasulje, samo ne znam kako bi se učvrstile jer su mace stvarno nemirne i hiperaktivne. :)))

Mic, mic, mic... :*

količar kaže...

ah sve što ima veze s mackama me rastazuje danas, cura mi je imala predivnog macka, ogromnu mrcinu, staru pola godine, maznu ali fighter-a kad je trebalo, bas je predivan macak bio, prije par dana su ga nasli mrtvog pred vratima, neko vec pa rmjeseci namjerno truje macke i pse nekikim otrovom da umru u roku par sati, isti dan je i susjedina mackica od 4 mjsecea nadjena mrtva, susjedov pas koji je bio na lancu (sto znaci da je netko toliko poremecen da covjeku usao u dvoriste, i bacio otrov u boks di je bio pas. potamanio 3 zivotinje u jednom danu, a kroz pa rmjeseci se brojka popela na preko 30 otrovanih zivotinja i nasa vrla drzvava tek sad pokrece istragu kada su svi poludili i kada je veterinrska potvrdila da su zivine potrovane sa ekstra jakim otrovom koji se ne koristi ni u deratizaciji jer je opasan i za ljude, samo par sati nakon konzumacije disanjem ili oralnim putem se umire...i zabranjen je na trzistu....pa si ti misli koji ti bolesnik mor anetko biti. i tak sam rastuzen odkad mi je rekla jer je macak stvarno bio faca..