Što psi čuju?

30 svibnja 2009

15 komentara:

mauro kaže...

Bolji naslov sto nasi ljubimci cuju? hehehe

Anonimno kaže...

da,bas tako mauro....pozz cijeloj ekipi koja navraca na ovaj blog i naravno autoru

Anonimno kaže...

pozdrav svim pozdravima,
također i svim pozdraviteljima i pozdravljenima :D
pa ovo je rubrika zabava :)))))

survivor kaže...

Pitanje je da li čuju i svoje ime. Sad bar znam što moji psi čuju kada ih špotam. Inače, ovaj blog čitam od samog njegovog početka ali nikada nisam komentirao, dolazio sam u napast kada bi se skupila sva sila homofoba ovdje ali vođen onom, sa budalom se ne treba raspravljati jer si onda veća budala od njega bih odustajao. Baš me zanima koliko će meni trebati da se kod mene skupe i označe me kao ne primjeren sadržaj.

Anonimno kaže...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Unknown kaže...

Ne sa znanstvene, al s empiričke strane tvrdim da pasi, konji... mogu naučiti riječi (naredbe) i njihovo značenje!

survivor kaže...

Pa istina je da mogu, da nije tako ne bi bilo moguće dresirati pse da sjednu kada im se to kaže ili nešto drugo.

Unknown kaže...

Ja ko ovaj žuti pasić čujem samo bla, bla... kad mi se na poslu (istovremeno) 2 (a nekad i samo jedna) kolegice obraćaju... i tako pola sata.
;-)))

Jonasy kaže...

Pozdrav surviver i sretno s novim blogom. Sviđa mi se kako si krneuo.

homoerrectus, i ja prakticiram isto :-)

survivor kaže...

hvala jonasy, pa imam iza sebe 8 objavljenih knjiga, tako da mi pisanje nije strano, samo nisam još nikada na ovaj način pisao. Nego kako ukipaš youtube klipove u postove?

Jonasy kaže...

Surviver, uf, 8 knjiga! Čestitam. I onda se ja nađoh tebe komplimentirati :-).
Tko zna, možda sam te i čitao...
Ajde samo nemoj zapustiti svoj blog.

Jonasy kaže...

E da, a što se tiče umetanja klipova s You Tubea, to je vrlo jednostavno. Uz svaki klip imaš s desne strane prozorčić "Embed" iz kojeg kopiraš kod i staviš ga na mjesto u tvom postu gdje želiš da bude, ali to obavezno moraš napraviti u HTMl pregledniku tvog posta (klikneš na gumb HTML gore desno iznad prozora u kojeg upisuješ tekst).
Dodatno još u samom kodu koji si kopirao u "Embed" možeš ručno podesiti veličinu klipa (širina, visina) tako da ti stane u zadanu širinu teksta na tvom blogu. Kod tebe bi širina mogla biti 450, pa ako je u "Embed" kodu širina 450 ili manje, sve je OK (širina je prvi broj u onom dijeli NNN x NNN). Ako je više, smanji na 450, ali srazmjerno trebaš onda smanjiti i visinu,

survivor kaže...

thx za youtube, totalno sam po tom pitanju neta i tih nekih informatičkih stvari nepismen. I tvoj komopliment puno znači, ti jako dobro pišeš,imaš žicu za to i to jako dobru, ti bi bio odličan kolumnist. Dok sam ja više, ko klinac sam već počeo jako puno čitati, svoj prvi roman sam napisao već sa 12 godina (no to nikada nije objavljeno što je i razumljivo naravno, bio je spoj horora i ''nečega'', bio sam pod utjecajem kinga i gooniesa i 5 prijatelja), kasnije sam samo to razvijao i sve više pisao. Nastajali su jedan za drugim romani i slučajno sam upao u krug književnika i izdavača i jedan izdavač je vidio da bi to moglo ići i objavio prvu, planula, objavio drugu, planula, treća isto tako i tako je to krenulo, što je najbolje kolege na poslu i neki krug ljudi oko mene pojma nema čime se još bavim van posla, a mnogi pročitaju romane i onda komentiraju na poslu ili se čak čude kako im ponekad neki lik sliči, obično homofobe i nacionaliste uzmem kao neke predloške iz svoje blizine za likove kretena i negativaca.

Najbolji kritičari su ti upravo čitatelji i obični ljudi, tako da tvoj komentar o mom pisanju, kako sam dobro počeo, znači puno puno više, nego što bi to bio komentar primjerice jednog beškera ili onog debila nepismenog iz glasa koncila.

Jonasy kaže...

A što da tek onda ja kažem kad me pohvalio netko tko ima 8 knjiga iza sebe?
Jedino, kako misliš da bih bio dobar kolumnist? Nekako se više vidim među svjetskim klasicima :-).

survivor kaže...

Lol, dobar si. Ozbiljno, pratim ti blog od samog početka i imaš jako dobre postove, savršene za kolumne. Ali ako ti leže kolumne, mogli bi ti ležati i romani, samo trebaš pustiti misli van. Prije nego se snađeš, već imaš pred sobom ispisanih 200-300 stranica samo tako. I onda samo nastaviš i taj čas imaš roman od 400-500 stranica. Ja svoje nekada moram i kratiti. Svjetski klasici, lol, moraš onda pustiti bradu (ako ju nemaš), početi pušiti kubanke ili lulu i biti jako ekscentričan, ili samo biti van okvira vremena u kojem živiš.