Total cuteness

15 listopada 2009

Jednostavno sam morao staviti ovaj klip. Total kjutnes, seksines, hotnes, hepines, lavlines, hagablines, berlines, gejnes...i sve tako nešto na "es". Hvala Justsomeone. Kjutnes on the right je ovaj, pa ako se želite sprijateljiti putem fejsa... Valjda su mu i ostala dvojica fejs prijatelji, možda ih pronađete. Inače je DJ iz New York-a. Klip sam valjda pogledao 27 puta i osmjeh mi ne silazi s lica. Još da mi je samo pronaći VIP-ovu Poker Face reklamu. Ujedno se, Tonique, ispričavam za sve što sam rekao vezano uz besplatni fejs. I to je total kjutnes, samo je meni trebalo malo duže da shvatim.



Najdraži trenuci:
0:08 - kjutnes on the right - "you're damn right, girl" pogled ulijevo (ili udesno, ovisno s koje strane se gleda, naše ili njegove)
0:18 - kjutnes on the right - nedužni pogled udesno (ili ulijevo, ovisno s koje strane se gleda, naše ili njegove). Pogled je vrlo kratak, te treba biti posebno pažljiv kako bi ga se uhvatilo.
0:25 - kjutnes in the middle - osmijeh
0:35 - kjutnes in the middle - pivski trbuščić (ima toga i dalje u klipu) i odmah nakon toga lijevo-desno s bokovima
1:04 - poza i osmijeh za kraj

Ali zapravo, svaka sekunda je posebna i dragocjena sama za sebe. Uglavnom, shvatili ste, klip je potrebno jako pažljivo gledati.

4 komentara:

NShappy kaže...

hehe, naaajs, raduju me medena youtube :D

Jonasy kaže...

I mene, i mene :-)

tdw kaže...

Hm... Mislim da Fejser i Lipsync guy nisu jedna te ista osoba :-( I ja kao sumanut tražim tu reklamu (mislim, ono, Jonasy, kopiraš me like totally!), ali našao sam nešto drugo s tim tipom:

http://www.youtube.com/watch?v=giavR6skdI4&feature=fvw

A medeki su jednostavno preslatki, da bih grdu besjedu rekao!

Jonasy kaže...

A ja mislio da je to isti lik... Kako god, simpa je.