Dildo

08 studenoga 2009

Vezano uz moju prošlu temu, i kao prilog tezi da sam i sam samo obična moralna, licemjerna i perverzna nakaza, ali i kako bih ponekima među vama uljepšao ovaj tmuran, maglovit i kišan dan (dakle jesam moralna nakaza, ali sam istovremeno i suosjećajan i rado pomažem drugima), odlučio sam staviti jedan zgodan video klip.

Klip uglavnom treba poslužiti kao ilustracija prethodnoj temi, možda čak i educirati, ako ste se ikad zapitali kako nastaju realistični umjetni penisi, i ne treba se nikako drugačije shvatiti. Ipak priznajem, klip sam davno već vidio i duboko mi se urezao u sjećanje, toliko duboko da sam ga se i nakon toliko prohujalog vremena ponovno sjetio i otišao potražiti.

Ukoliko ste i vi obična nakaza, onda kliknite za nastavak posta, ukoliko niste, nemojte kliknuti. Upozoravam, klip može ostaviti trajne posljedice na vašu duhovnu higijenu i ljudsko dostojanstvo.





8 komentara:

mauro kaže...

moralna nakaza procitala :-)

Jonasy kaže...

Nisam niti sumnjao :-)

tdw kaže...

Hm-kaaay, ovo izgleda kao jedan od najljepših poslova na svijetu! <3

survivor kaže...

treba li ovom liku asistent? ima li netko kakav kontakt, di se može prijaviti za ovakav posao?

Anonimno kaže...

Jonasy, ovaj put si nadmašio samoga sebe. Svaka ti čast stari.

NShappy kaže...

Momak se zove Francois Sagat, poznata porno zvezda :) sve je divno i krasno, samo kad sam cuo koliko je visok (tj nizak), razocarao sam se malo...

Anonimno kaže...

lik je sjajan, super tijelo i nice face, al kurac mu je prosjecan, nist posebno, mali i savinut. i jos nije niti spricnuo na kraju! :)

Rezzy kaže...

Prejako. Mogao se bar obrijat prije neg kaj je počeo dlakice čupat ;)
Inače jako hot frajer. Volim njegove scene.