Điha, điha

06 prosinca 2009

Peri ruke, ne diraj lice, grgljaj slanu, pij toplu, jedi zdravo, dezinficiraj, izbjegavaj ljude, opusti se, spavaj, izlaži se suncu, cijepi se, ne cijepi se, ne pij alkohol, ne puši, budi aktivan…
Svaki dan smo zatrpani morem savjeta kako se zaštititi od svinjske gripe. Priključio se i kako-zadovoljiti-vašeg-muškarca-na-1001-način Cosmo i to s konačno jednim korisnim savjetom protiv svinjske gripe. Ako se baš morate seksati, onda se seksajte u pozi «obrnuti kauboj», pri čemu aktivan partner leži na leđima, a pasivan ga uzjaše ali tako da mu okrene leđa.



Cilj «igre» je što je više moguće udaljiti usta i noseve kako bi se spriječilo unošenje virusa. Poza i nije tako loša, aktivan partner ima savršen pogled na stražnjicu pasivnog partnera, a pasivan partner ima pogled, što ja znam, valjda na neku lijepu sliku na zidu. Ili može, ako mu postane dosadno, kriomice baciti pogled na televizor, dapače, može i šaltat programe, a da ga se ne uhvati na djelu. Ako su mu fetiš stopala, gdje ćeš bolju poziciju? Ako prakticira jogu, neće mu biti teško niti sagnuti se naprijed i posisati prst na nozi aktivnog partnera. To valjda nije jedan od mogućih puteva zaraze? Barem ne od svinjske gripe? Može pokušati jahati «bez ruku» tako da stavi ruke na bokove ili iza glave, a pri tome može i remenom vitlati po zraku uzvikujući điha-điha, ili ako baš želi biti autentičan, onda Yee-Haw, Yee-Haw. Ako ga zabole noge, može se malo odmoriti tako da se rukama osloni na krevet ili na ramena aktivnog partnera, pri čemu ga aktivan partner može dodatno stimulirati tako da mu nadražuje bradavice ili ako ima dovoljno dugačke ruke... A najbolje od svega, pasivan partner u ovoj pozi može sam sebi određivati ritam jahanja, o dubini da niti ne govorim, a prilično je zgodno i to što može zakretanjem torza i zdjelice podesiti kut penetracije i tako zahvatiti i najskrivenije kuteve, kako je to lijepo prikazano na slici iznad.

Uglavnom čini mi se, jer skrušeno moram priznati da nikada nisam probao pozu obrnutog kauboja nego samo, konzerva kakva jesam, najobičniju konzervativno-tradicionalnu pozu običnog kauboja, dakle čini mi se da su mogućnosti i slobode u pozi obrnutog kauboja debelo na strani pasivnog partnera. Aktivan pratner može samo ležati i, što ja znam, pridržavati pasivnog partnera za bokove da ne padne? Ali opasnost od pada uvelike ovisi i o obdarenosti aktivnog partnera, te količini lubrikanta koji se koristi, pri čemu je obdarenost obrnutopropocionalna mogućnosti pada, a količina lubrikanta proporcionalna. Tu je i opasnost od ozlijede aktivnog partnera, možete si već zamisliti što se sve može dogoditi, pa možda poza nije pogodna za totalne početnike. Nekako mi se čini da je najbolje, kao i kod svih stvari u životu, pronaći zlatnu sredinu.

Uglavnom, ima nešto u tim kaubojskim šeširima…






3 komentara:

tdw kaže...

Yeah, right, upravo su kaubojski šeširi presudan čimbenik u cijelom ovom postu... ;-)

Leona kaže...

zabavno,duhovito,kao i uvijek na tvom blogu...Svidja mi se ovaj pasivni "na slici iznad".Hm,mozda je biseksualan?:-)Ma ja se malo salim...Pozdrav Jonasy i peri ruke...itd.

survivor kaže...

s obzirom da si prvu sliku stavio odmah nakon prvog odlomka malo mi je previše odvukla pažnju, pa sam na brzinu pročitao ostatak da što prije vidim ostale slikice..mogao bi ovo isprobati....