Šeherezada

24 kolovoza 2010

Ne znam pratite li ovu novu seriju na RTL-u što ide svaki dan u 20h? 1000 i jedna noć, Šeherezada, kako li se već zove. To dođe nešto kao turska Čarolija ili Dolina sunca, uglavnom, malo bolje producirana sapunica. Serija je već poharala cijeli Balkan, pa je sada valjda došao red i na nas. U pun uspjeh niti ne sumnjam, blizak nam je taj turski patrijarhalni mentalitet i već vidim da će opet netko uplatiti kakvu misu. Ja ju pobožno pratim, dobro gledao sam ju tek dva dana, i odmah sam odlučio da će mi to postati trenutno omiljena serija, tim više što trenutno ne pratim niti jednu drugu seriju. Osim čuđenja koliko smo riječi pokupili iz turskog jezika, prekrasnih prizora Istanbula, turskih interijera i turske glazbe u pozadini, da napetu radnju niti ne spominjem, glavni razlog moje odluke da ću naprosto obožavati ovu seriju je ovaj:



To vam je glavni glumac u seriji, naravno, odmah iza Šeherezade. Mislim ono, Onur je moj tip od a do ž, a dodatan bonus kod njega mi je i to što mi djeluje kao da ima dugačkog i debelog. U toj mojoj procjeni sa mnom se slaže i KLJ, ali njemu je ipak bolji drugi glavni muški lik Kerem, koji se, ako se mene pita, puno previše druži s Onurom da bi to moglo biti samo obično prijateljstvo, ali takvi su valjda turski običaji. Dakle, Kerem:



A da u seriji ima za svakog ponešto, pokazuje i primjer glavne glumice, Šeherezade glavom i bradom:



Lijepa je, nema što. Samo od početka mi je bila sumnjiva i odmah sam skužio da nije svetica kakvom se želi prikazati. Da vam sad ne prepričavam kompletan sadržaj, hitno joj je trebalo 150.000 dolara i nikako ih nije mogla nabaviti i na kraju ih je odlučila tražiti od svog šefa Onura (to je onaj koji se meni sviđa) i koji joj ih je odlučio dati pod uvjetom da spava s njim. Jadna Šeherezada je bila na sto muka i u silnim moralnim dilemama - btw, ja sam KLJ-u prokomentirao da što se ona uopće buni i cvili, ja bih mu dao i besplatno - ali zbog izuzetno teške situacije odlučila je prijeći preko svojih čvrstih moralnih stavova i pristala se poseksati s Onurom, koji je na kraju i ispunio dato obećanje i dao joj tih 150.000 dolara. Pošten čovjek, odmah sam to znao čim sam ga vidio. A da je Šeherezada najobičnija namiguša, šmizla, flundra i šatro dama, dokazuje i činjenica da je za vrijeme snimanja serije zavela sirotog Onura, pa su sada i u stvarnom životu oženjeni par i već imaju i dijete. Pih, flundra najobičnija naflundrana. Ali sada bar znam da je Onur, osim što je zgodan i dlakav i ima dugačkog i debelog, još uz sve to i plodan, što također na neki način doprinosi njegovom seksipilu.

Uglavnom, još malo pa će 20h, jedva čekam!


Pažnja, pažnja! Danas sam objavio dva posta. Drugi, koji se nalazi odmah ispod ovog prvog, još je važniji i zapravo bi trebao biti prvi, ali eto, tako je ispalo, i zato apeliram da ipak skrolate malo dolje i pročitate i taj drugi post.

8 komentara:

Marijana kaže...

150.000 dolara za jedan seks?! jbt :)

Nemam pojma koja je to serija, televiziju gledam skoro nikad. Gledam samo kad je na TV Dragan Marinković Maca, njega obožavam, ne znam da li znaš ko je taj lik...

Jonasy kaže...

Joj, pa ne znaš što propuštaš, serija je najbolja od kada postoje serije! Jučer su pustili dvije za redom, prava milina, i onda naravno prekinu u najzanimljivijem trenutku. Tko će sad izdržat do ponedjeljka?

Inače, nemam pojma tko je taj Maca...

Jonasy kaže...

E da, sad joj je ponudio $300.000 za još jedan seks. I taman tu prekinu, bem ti !!!!&%$%%#""$%%&%&??&$#!!!!!

Marijana kaže...

Daj, nemoj zezat!? još 300.000 za još jedan seks ?!? to neka komedija? :))

Ne znaš ko je Maca legenda?

Jonasy kaže...

Ma kakva komedija, drama živa puna emocija, intriga i neočekivanih zapleta. Što ti samo pada na pamet...

Evo otišao sma malo googlat Macu i čini mi se lik poznat, negdje sam ga vidio...

Marijana kaže...

http://www.youtube.com/watch?v=1vei5B5Ly6E&feature=player_embedded#!

Marijana kaže...

upravo sam saznala kako se završava serija "Šeherezada". Hoćeš da ti prebacim link? :)

Jonasy kaže...

Ni slučajno! I KLJ mi se hvali da zna kako će se završiti, navodno mu je netko rekao. Ja mu ne vjerujem, ali sam mu svejedno zaprijetio da ako mu slučajno nešto izleti, spreman sam i službeno podnijeti zahtjev za rastavu braka.