Utmost Urgency

13 studenoga 2010

Ne znam, nemam opravdanja zašto me ovdje tako dugo nije bilo. Vjerojatno zato što mi se jednostavno ne da. Nije čak niti u pitanju nedostatak inspiracije. Koliko sam samo puta pomislio, ma mogao bih nešto napisati o ovome ili onome na blogu, ali kako mi misao brzo došla, tako i jednostavno ošla. Čak više niti ne surfam toliko kao prije. Zapravo, skoro da uopće ne surfam, osim na poslu. Ali i tamo se uglavnom sve svodi na e-mail i stvari vezane uz posao. Puno radim, dođem doma, večeramo, odgledamo Šeherezadu i ja sam spreman za krevet. 



Ne bih se možda niti sada javio da nije u pitanju nevjerojatno važna i hitna stvar. Već nekoliko puta zadnjih dana primjetio sam na frajerima čudan kroj traperica. Zapravo radi se o potpuno klasičnom kroju, osim jedne sitnice. Traperice su potpuno uvučene u dupe, ali ono, do kraja. Ne radi se o uskim trapericama, nije niti u pitanju to da su ih ponosni vlasnici navukli iznad pupka, jednostavno sasvim obične, čak i komotne traperice, ali potpuno uvučene u dupe. Naravno da mi se strašno svidjelo to što sam vidio i da sam i sebi poželio kupiti jedne takve. Jer, ako su njima dobro stajale, a nisu bili nešto posebno vrući frajeri, nisu čak niti imali nešto posebno vruće guzice, neki od njih nisu niti bili u cvijetu mladosti, pomislih, možda bi i meni dobro stajale?

Radi li se o nekom posebnom kroju? Ima li taj kroj neko ime? Pitao sam i KLJ-a, ali on se u modu kuži još manje nego ja. Gdje se kupuju takve traperice? Kako se kupuju? Dođeš do prodavačice, ili, zamislite neugodnjaka, prodavača, i zatražiš traperice koje se sasvim uvlače u dupe? Ili jednostavno uđeš u dućan i isprobaš sve što nude dok ne nađeš ono što tražiš? Ali ja nemam volje za isprobavanje i znojenje u kabini za presvlačenje. Neki dan sam gledao neke košulje i dođe prodavač do mene «Mogu li vam pomoći?». Kada sam podigao pogled s police s košuljama, jezik mi se odrolao do poda. Stvarno, ali fakat stvarno, je bio dobar i skockan od glave do pete. Lagano mi se i gaydar upalio, ali u jednom ranijem postu sam već ustvrdio da je moj gaydar vjerojatnije nešto poput «Što je babi milo, to se babi snilo». Pomogao mi je izabrati košulju, zapravo, odlučio sam se odmah na kupovinu dvije košulje i odlučno odbacujem svaku mogućnost da sam se u dodatan trošak bacio jer je on bi tako mrnjao. Kada me upitao hoću li ih isprobati, rekao sam ne, na što se on prilično začudio. Uglavnom, sve vam to pričam da biste shvatili koliko mrzim kupovinu i isprobavanje. Iako sam mogao još nekoliko minuta, možda čak i pola sata provesti u njegovom društvu, ja sam to odlučno odbio jer mrzim isprobavati odjeću, presvlačiti se i znojiti u kabini. Dobro, kako se radilo o prilično velikom dućanu priznajem da sam, nakon što me ljubazno odpratio do blagajne i nakon što sam platio, još napravio krug ili dva po dućanu kobajage nezainteresirano razgledajući što još nude.

Uglavnom, kužite da mi nije lako. I kako da ja sada pronađem kroj kakav tražim? Ima još jedna otežavajuća okolnost. Pretpostavljam da ako želite nositi traperice uvučene u dupe, morate na sebi imati bokserice ili, kako bi Joey iz Prijatelja rekao, morate ići «commando». Bokserice ne volim, više volim da sve stoji stisnuto na svom mjestu, a biti bez gaća ispod traperica, koliko god to sexy zvučalo, ipak mi je odbojno. Pa ne mogu svaki dan prati traperice? Ali recimo da bi se zbog takvog kroja traperica ipak žrtvovao i navukao ispod bokserice, no to ipak ne rješava najveći problem, a to je, gdje i kako pronaći takve traperice?

10 komentara:

Marijana kaže...

ti bi stvarno nosio ovakve hlače? :)

Anonimno kaže...

Da budem iskren, na slici koju si stavio mi se više čini da je neki vješti umjetnik naslikao hlače na golom tijelu, nego da to uistinu i jesu hlače :)

Jonasy kaže...

Ma neee, nisu to takve hlače, ovo je nacrtano na tijelu i to sam stavio samo kao ilustraciju (pa nisam valjda mogao uslikati mobitelom konobara u jednom novom shopping centru koji ima hlače o kojima govorim), osim toga, hlače o kojima pričam su sasvim običnog kroja, rekoh čak i prilično komotne posvuda osim na dupetu gdje su POTPUNO uvučene u dupe, ali to tako super izgleda da u opće ne izgleda tetkasto niti neukusno, dapače, izgleda vrlo ukusno :-).

Marijana kaže...

eto, da sam bila sa tobom ja bih pitala tog konobara gdje je kupio te hlače, a zamolila bih ga i da mi pozira da ga uslikam :)

mauro kaže...

nebih se štel mešat, ali mislim da se radi o stretch trapericama neovisno o kroju i marki istih.pogledas nezainteresirano etiketu, pa ako pise stretch to je to :-))))))

tdw kaže...

Možda si ga ipak trebao pitati... iako znam da ja to prvi ne bih napravio. Doduše, prije par tjedana sam totalno ispao iz svoje uobičajene uloge i drznuo se pitati slatkog konobara o njegovoj tetovaži na podlaktici. Nakon što je on spomenuo da ima i na leđima, I was, like, WTF, i vidno sam se zbunio, jbg, nisam navikao tako razgovarati, s gejdarom ili bez, sve mi je to bilo previše osobno... Otad više ne idem u taj kafić, ali uvijek bacim pogled unutra kad prolazim pored njega :-S
Ja sam čudak. Dijagnosticirano, 100%.

Jonasy kaže...

tdw, LOL, ali stvarno, zapravo ROFL... Hvala što si me tako dobro nasmijao u ovo rano jutro. Čitajući već sam pomislio "pa nije mu valjda rekao: Stvarno? Hoćeš li mi pokazati?"... hehehMa svi smo mi čudaci.

maurrooo, vidiš, mogao bi to biti neki stretch mada uopće nije tako izgledalo. Hmmm, možda prošvrljam po kojem dućanu... Hvala na savjetu.

Marijana kaže...

zašto je problem pitati dotičnog gdje je kupio hlače... ?

Jonasy kaže...

E Marijana, kad su u pitanju dvije žene, to možda i nije problem, ali kada su u pitanju dva muškarca koji se ne poznaju, e to već ne ide.

Marijana kaže...

znam, znam...