Svi bi nešto paradirali

16 lipnja 2013



Dokle više tog nemorala? Zar te djevojke nisu nečije kćeri, nečije sestre? Zar neće biti, ili već i jesu, nečije majke? U ime obitelji, čujte moj vapaj i zaustavite to!
Inače, početkom svakog ljeta sjetim se ove pjesme. Nemam pojma, ima mi neki lagani ljetni feeling. Fenomenalna brazilka Bebel Gilberto (čita se žiil-BEART-ou, uf tako seksi). Osim ako vas iz gornjeg videa zanimaju haljine i razmišljate koju obući na slijedeći Pride, meni osobno uz ovu pjesmu puno više paše neka slika kao ova ispod. Šta-ja-znam, nekako mi je logičnije.



A sanjariti i čilati se da i uz kompletan album Bebel Gilberto. Možete maštati, šta-ja-znam, da se nalazite na nekoj terasi osamljene kuće uz more, ležite na udobnoj ležaljci, hladno piće u ruci, cvrčci cvrče na čvoru crne smrče, miris mora i bora puni vam nosnice, povjetarac vam lagano hladi muda, lagano se podignete na laktove, i još uvijek ležeći pogledate prema tirkiznom moru i viknete: "Raul", (tako ja maštam da se zove ovaj gore), "dosta te capoeire", (guglajte ako ne znate što je capoeira), "brzo van iz vode, poplavit će ti usta i ugrijat će ti se piva koju sam donio iz frižidera". Uglavnom, nešto tog tipa.

p.s.
Znam da sam već imao gotovo identičan post, ali valjda mi se takve misli uvijek početkom ljeta motaju po glavi. Uf, KLJ me zove, moram ići.

3 komentara:

TDW kaže...

Yay za Bebel i Raula! ;-)

Anonimno kaže...

svaki put kada gledam avenida brasil i ugledam jorginhoa sjetim se tebe i pitam se da li gledaš?
Ian34zg

Jonasy kaže...

Ne gledam niti jednu sapunicu. Čekam da ponovno krene Bali Beg.
Hvala što me se sjetiš :-)