Looking - 2. sezona

15 studenoga 2014


Prvo sam zaboravio lozinku za blog, onda sam isprobao jedno 30 različitih lozinki i nijedna nije radila, onda sam kliknio na onaj link za povrat lozinke, onda se nisam mogao sjetiti lozinke za e-mail adresu na koju mi je trebao doći podsjetnik za lozinku za blog, onda sam isprobao jedno 10 lozinki za e-mail i nijedna nije radila, onda sam klinuo na link za povrat lozinke za e-mail, onda mi je "rečeno" da će mi poslati lozinku na e-mail adresu gdje je pola znakova bilo označeno s "X", onda sam se trebao sjetiti koja je uopće ta druga e-mail adresa na koju će mi poslati podsjetnik za lozinku prve e-mail adrese, onda sam se uspio logirati u tu drugu e-mail adresu (i to iz prvog pokušaja!), onda sam promijenio lozinku za onu prvu e-mail adresu na koju mi treba stići podsjetnik za lozinku za blog, onda mi se odjednom upalila lampica i ulogirao sam se u blog sa starom lozinkom. Uglavnom puno muke ni za što. Ne znam, jel to više nije internet za nas stare? 
I da me sad pitate koja mi je lozinka za blog - nemam pojma, a još manje koja mi je nova lozinka za onu prvu e-mail adresu na koju mi stiže pomoć u slučaju da zaboravim lozinku za blog. 
A da ne pričam o tome da imam komp star pa brat bratu jedno 10 godina, treba mu jedno 30 minuta da se digne, a ako treba, sačuvaj bože, ažurirati bazu virusa, onda i sat vremena (jel i to dolazi s godinama?).  Kako ga palim mjesečno možda dva puta, svaki put kod starta ažurira viruse. A ako je kojim slučajem instalirao neke zakrpe, nove verzije šta-ja-znam čega, onda mu treba i jedno 2-3 sata da počne normalno raditi bez štekanja, zamrzavanja, štucanja i kašljucanja.
Ako se opet dugo ne javim, to je zato što se ne mogu ulogirati.

4 komentara:

Anonimno kaže...

Jesi li puno psovao dok si isprobavao lozinke i pokušavao se ulogirati? :)

giorgio kaže...

:) krenulo te. nije da stariš jonasy neg nisi dugo postal :)
lepi pooozz!

T.A.D. kaže...

Looking odličan. Puno bolji nego Queer as folk...ako ista vise zgodnijih likova ;) a i radnja je dobra :p
Pozdrav

Pušač kurca kaže...

Slaba serija u kojoj se preteruje sa seksom i podstice promiskuitet. Iskreno... Kad nema one prave osobe s kojom se volis...

Nekad je lepse jednostavno citati NAJBOLJE EROTSKE GAY PRICE i uzivati u najnovijin i najboljin tekstovima samo na nasem jeziku! ^.^

P.S. Ako neko zeli da posalje svoje tekstove za objavljivanje, neka klikne OVDE.