Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane

18 travnja 2009

Da ima puno istine u izreci – dok jednom ne smrkne, drugom ne svane, pokazuje i moj primjer, jedino što sam ja ovdje i «jedan» i «drugi». Boris je ispao iz Farme i time se moj interes za tu emisiju u potpunosti prestao. Mislim da sam ja više razočaran od samog Borisa. To je što se tiče onoga «dok jednom ne smrkne».
Nadam se da će Nova shvatiti kakav je to dragulj i da ga neće tek tako ispustiti iz ruku. Apeliram da mu se pronađe daljnji angažman koji će biti dostojan svih njegovih atributa i koji će, po mogućnosti, i dalje uključivati što manje odjeće.

Jučer sam odgledao prvu live emisiju Hrvatska traži zvijezdu na RTL-u. Tu dolazim do dijela «drugom ne svane». Zaista sam uživao. Savršeno. Možda čak i najbolje što je RTL ikada proizveo. Dobro, Big Brother je ipak izvan svake konkurencije, on je jednostavno nedostižan.

Nisam ljubitelj tih pjevačkih reality showova, ali HTZ me oduševio. Emisija jednostavno pršti pozitivnom energijom. Počevši od nevjerojatno simpatične, spontane i duhovite Tonke, koja je po meni nešto najbolje što se dogodilo hrvatskom televizijskom eteru još tamo od Vesne Spinčić-Prelog i Željke Fattorini, preko odlično odabranog žirija u kojem je svatko na svoj način simpatičan, pa čak i Fox, do raznovrsnih kandidata od kojih svi do jednog imaju potencijal zvijezde. Odlična produkcija, režija, dinamika, bez dugačkih i nepotrebnih monologa, prekrasan mladi svijet koji odlično pjeva i koji su svi do jednog simpatični, pristojni i zanimljivi. Mislim da će mi to od sada biti omiljena emisija.

3 komentara:

mysteryMJ kaže...

Slažem se s tobom....Boris je zaista super. Osim toga što je kao fizička pojava stvarno neodoljiv, graniči sa savršenstvom...i kao karakter i osoba je isto super. Baš me oduševio. Pored njega i Bubi je na mene ostavio odličan dojam, pokazao se sasvim suprotno od onog kako su ga mediji prikazivali, a tu je i Mario koji je isto sjajan momak.

Što se HTR tiče, i ja sam ostao iznenađen.....baš su ok kandidati ( osim malg Lea koji forsira nešto što kod nas apsolutno neprolazi) ....Posebno su me oduševili Duško Šarić...onaj slatkiš iz ST i Nikolina Kovačević...a i mala Iva Ušalj je odlična! A naša Tonka.....cura je zaista predivna, i kako kažeš....jedna je od best voditeljica što se tiče naših televizija...

mysteryMJ kaže...

HTZ ...(mala greška u tipkanju) :-))

Rezzy kaže...

Boris je NJAMA!! ;)