Pozdrav ljetu

21 svibnja 2009

Nije me bilo jedno vrijeme. U stvari, bilo me je, ali me nije ovdje bilo. Znat će stariji blogeri na što mislim. Valjda nakon koju godinu ili dvije pomalo gubiš interes za blogiranje. Valjda ipak u duši nisam pisac? Ali to mi je ionako bilo tko mogao reći već nakon mojih prvih nekoliko postova.

I sada, nakon tolike pauze, trebao bi valjda uslijediti neki strašno pametan post. Oni koji su me pratili ipak znaju da je malo vjerojatno da se nešto tako dogodi. I u pravu su.

Vidim da se neki bune što nisam recenzirao Eurosong. Ne sjećam se da sam to ikada radio. Priznajem, kao gotovo svaki gay, volio sam Eurosong. Ali to je bilo prilično davno. Godinama više to ne pratim, eventualno samo bacim oko. Ove godine sam čak odgledao gotovo cijelu prvu polufinalnu večer i nešto malo finala. Stvarno ne mogu naći nešto vrijedno pisanja, osim što mi se cijela scena činila pretjeranom, sad ćemo mi Rusi pokazati što mi možemo. Od pjesama, portugalska mi je ostala u sjećanju i volio bih je još jednom čuti, a bugarska, nisam mogao vjerovati svojim očima: cirkus je preblaga riječ. Morat ću obje potražit na YouTube-u.

Ali kako vjerujem da niti vas Eurosong ne zanima previše, evo nešto za što sam siguran da će vas ipak zanimati. Pjesma nije na portugalskom, nego na španjolskom, ali to je ovdje zapravo manje bitno. Bitna je melodija i ritam... Shvatite ovo kao moj pozdrav nadolazećem ljetu.

1 komentara:

TDW kaže...

M-hm, pun pogodak! ;-)