Malo ljetnih bezobraznih fotki

14 srpnja 2010

Pa što, ionako mi piše u podnaslovu da objavljujem takve stvari, a osim toga trebam i opravdati upozorenje koje se javlja prije ulaska na sam blog. Još će me netko optužiti da to upozorenje uopće nema smisla.

Uglavnom, jel vam vruće ovih dana? Izađem danas s posla na zagrebački asfalt i jednostavno ne mogu vjerovati osjećaju vrućine koji me pritisnuo sa svih strana. I sa strane, i odozgo, i odozdo, prži li ga prži. Ali baš ono stišće za vrat i guši. Možda ovih par slikica pomogne?

Mislio sam krenuti s jednom pristojnom i osvježavajućom, a koga zanimaju takve stvari može očekivati i nešto malo više iza linka. A možda vam pomogne i pri glasovanju u velikom ljetnom istraživanju u desnom stupcu.I ja bi sad ovako...


Ovu sliku sam mislim već jednom objavio, ali tko kaže da ona nije vrijedna reprize - laže!


Jel ovo celulit na muškom dupetu? Jel to uopće muško dupe? Jel to uopće celulit?Bome, da bi a reko na ove noge i guzu, ma da bi a reko na apsolutno sve!Ovih par slikica trebalo je poslužiti u svrhu osvježenja, ali nisam više siguran da je to bila dobra ideja...


Ne znam je li ova ograda od balkona ili kakve palube na brodu?Je, mačo sam, al mi to dobro stoji....


Ne znam, ne znam, ostavlja me bez teksta...


Za one koji vole očinske tipove, naravno pod uvjetom da ste mlađi. Za one koji su stariji, ovo je zapravo slika vršnjaka. Uglavnom, dobra slika, ako se ja pitam.Evo nešto malo i romantično...Nije neka vodena slika, ali ono, kao na kampiranju je, baš se probudio s laganom jutarnjom erekcijom, dečko mu još spava u šatoru i on se dolazi malo bućnuti u more... uglavnom, ima smisla, ne?Što ja znam, slatki mi je ovaj mali...Ne može se reći da nema što pokazati?


Uglavnom, to bi bilo to.

3 komentara:

Justsomeone kaže...

majko božja kakvi likovi... ne znam dal da si hitno počnem tražiti dečka il da počnem drkat :))

p.s. ono nije celulit nego malo strija...

Jonasy kaže...

hehehe, eto, još jedan dokaz da se ne kužim u celulit i strije. Mislim, ne kažem da ja nemam strija ili celulita, ne kažem ni da ih imam, samo kažem da se ne kužim u njih :-). Moje prijateljice šute o tome preda mnom.

Tony kaže...

Ove ljetne fotke su za 10 :) stvarno približe ti bar malo more :)