Najseksipilniji dijelovi muškog tijela

20 studenoga 2010

KLIKNI na sliku za
rezultate velikog
ljetnog istraživanjaVeliko ljetno istraživanje je završilo i razultati su ovdje. Je, znam de je već i Božić skoro na vratima, ali shvatite me, bilo je potrebno određeno vrijeme kako bi se obradila sva ta količina informacija, a trebalo je biti i posebno pažljiv jer, ipak, radi se o vrlo važnim rezultatima.
Znam da sam postavio izuzetno težak zadatak, jer kako izabrati među svim tim silnim obiljem i svom tom silnom ljepotom? Nastojao sam cijelu stvar malo olakšati ostavivši vam mogućnost izbora više odgovora, ali svejedno.

Do sada se samo nagađalo i medijima su kolale neprovjerene informacije, ali da u svakoj glasini ima ponekad nešto i istine, potvrđuju i rezultati velikog ljetnog istraživanja. Dakle, najseksipilniji dio muškog tijela je (fanfare u pozadini):

1. Njezino veličanstvo: GUZICA (64 glasova, 41%)

Istine radi, utrka je bila strašno napeta i dvije trećine ljeta vodstvo su držale NOGE (ZBIRNO), ali onda tamo negdje krajem kolovoza GUZICA je prešla u vodstvo i nije ga ispuštala sve do kraja velikog ljetnog istraživanja, da bi na kraju uvjerljivo pobijedila s čak 14 glasova prednosti. Sumnjičav kakav jesam, čak mi je palo na pamet da bi uzrok takvom naglom preokretu moglo biti i višestruko glasovanje nekog ljubitelja guzica koji se vratio s ljetnog odmora, ali za to naravno nemam dokaze.

Moram priznati da sam potiho u sebi navijao za NOGE (ZBIRNO), ali kao i svaki pravi istraživač, nisam dopustio da moje subjektivno mišljenje utječe na rezultate istraživanja. Na kraju krajeva i po mom mišljenju je guzica sasvim zasluženo trijumfirala. Pa mislim ono, pogledajte ju samo:


Gledajući ovu sliku, znam da će mnogi razočarano, možda i s užasom, pomisliti «ali to nije guzica za koju sam glasovao/la»! Ali kako je ovo privatan blog, valjda mi je dopušteno malo privatiziranja. Ma najradije bih joj prišao i osobno joj toplo i srdačno čestitato u ime svih glasača.

2. NOGE (zbirno) (50, 32%)

O nogama sam već dosta riječi potrošio na ovom blogu, tako da samo mogu reći: čestitam vam NOGE na sasvim zasluženom plasmanu viceprvaka.

3. PRSA (30, 19%) i JEL OVAJ… UD (30, 19%)

Na trećem mjestu, prvo izjednačenje, što samo govori koliko je napeta bila utrka.

Moram priznati da me odlično treće mjesto koje je zauzeo, Jel ovaj… ud, malo iznenadilo. Istina, radi se o stvarno prekrasnom dijelu muškog tijela koji se valjda i logično nalazi u središtu interesa svih onih koje muškarci privlače, ali nikada o njemu nisam razmišljao na taj način. Gotovo da sam kroz ove rezultate doživio prosvjetljenje, možda si jednostavo do sada nisam dozvolio o njemu razmišljati na taj način? Možda sam ga do sada samo jednostavno zanemarivao zbog toga što je on najčešće dobro sakriven od pogleda? Možda si jednostavno trebam konačno priznati, da Jel ovaj...ud baš je lijep i seksi. Eto, priznao sam!

4. LICE (zbirno) (27, 17%)

Da, dobro lice je presudno. Može netko imati štajaznam kakvu dobru guzicu i štajaznam kakve dobre noge i štajaznam kako lijepa i dlakava prsa, ali ako lice nije privlačno, sve to pada u vodu. Uglavnom je to tako… Iznimke, naravno, postoje.

5. TRBUH (21, 13%)

Pa dobro, ajde, trbuh je stvarno lijep, čak i kada nije sasvim popločen. Ne fakat, ima nešto u malom pivskom trbuhu, mada znam da glasači vjerojatno nisu na njega mislili. Napeti mali pivski trbuh ispod kakve lagane ljetne uske majice… Ali visoko 5. mjesto? Mislim da bi mu bolje pristajalo recimo 11. mjesto.

6. OČI (20, 13%)

Kao što me u pozitivnom smislu iznenadio dobar plasman jel ovaj…uda, tako me iznenadio i dobar plasman očiju, ali na drugi način. Ne mogu reći da je iznenađenje u negativnom smislu, više sam onako, malo ostao začuđen. Mislim, kada vam se zadnji put digao na nečije oči? Ipak, očito je da romantika još uvijek nije mrtva. Možda jednostavno ja nisam dovoljno romantičan? Ma dobro, priznajem da oči mogu biti seksi, itekako mogu biti, ali staviti oči ispred, štajaznam, velikih i dlakavih jaja, pa gdje ovaj svijet ide? Ili se možda tu krije ono što neki tvrde da je i nečija inteligencija sastavni dio seksipila? A oči bi valjda trebale biti prozor u nečiju dušu…

7. RUKE (zbirno) (19, 12%)

Osobno bih prednost dao podlakticama u odnosu na ruke (zbirno), ali tako je odlučeno i ja tu ne mogu ništa. Često se uhvatim da mi pogled odluta na nečije podlaktice…

8. STOPALA (18, 11%)

Evo recimo, dobar plasman stopala me uopće nije začudio. Mnogi će pomisliti, pa što to ima u stopalima? Ionako su svaka ista. Ali istina je sve samo ne to. Neka stopala su baš onako, seksi i prekrasna, dođe vam da se sagnete i počnete ih smjesta obožavati, a opet neka druga stopala su skoro pa odbojna. Evo, recimo, kada bih morao napraviti Top 10 najerotičnijih scena, doživljaja, ne znam kako bih to nazvao, koje sam ikada doživio, među njima bih svakako stavio i jednu zgodu iz saune. Sjedeći na klupi podbočivši glavu rukama s laktovima na koljenima, gledajući svoja posla, kraj mene je sjeo neki frajer s najljepšim stopalima koje sam ikada vidio. Savršeno oblikovana sa savršenim prstima, lagano dlakava, odokativno recimo broj 42-43, praveći se da buljim u klupu ispod sebe, oči su mi zapravo bile fiksirane na njegova stopala i došlo mi je upravo to, da se sagnem i počnem ih smjesta obožavati. Ne sjećam se kako je izgledao, kakav mu je ostatak tijela bio, ne samo zbog toga što u sauni baš i nije pristojno buljiti, nego upravo zbog toga što se me ta stopala toliko opčinila. 

Nemojte me krivo razumjeti, nemam fetiš na stopala… Ili možda ipak imam?

9. RAMENA (17, 11%)

S ramenima sam u sličnoj situaciji kao i s trbuhom. Jesu, ramena su lijepa, ali mi nisu presudna i zapravo su mi lijepa samo ako mi je i ostatak vlasnika lijep. Izdvojiti ih baš i tako visoko plasirati? A valjda kod ovih rezultata vrijede one stare, sto ljudi, sto čudi… O ukusima se ne respravlja… Tko bi gori, sam u nju pada… In vino veritas i sl.

10. LISTOVI (16, 10%)

Top 10 najerotičnijih dijelova muškog tijela zaključuju listovi na nogama. Bome, sasvim zasluženo, iako su glasači možda bili pod utjecajem ljeta i silne količine pogledima izloženim listova koji su se našetavali gradovima. Treba biti objektivan i to priznati, ali istovremeno priznati da je pogled na lijepe listove privlačan u svako doba godine. Ma dapače, da se mene pita, pogurao bih ih još malo prema vrhu, definitivno prije ramena.

11. LOPTICE POD UDOM (14, 9%)

Ajde, priznajte da vam se osmijeh navuče na usta čim na njih pomislite? Tako nježne, baršunaste, tople, meke i mirišljave, ma zar ne dođe čovjeku da ih primi u usta ruke i kaže im, ne bojte, sada sam ja tu da vas zaštitim.

12. USTA (13, 8%), BICEPSI (13, 8%), PRSTI (13, 8%)

13. PRSNA BRADAVICA (12, 7%)

Recimo da me ne iznenađuje me dobar plasman bradavica, mogu shvatiti da ih ljudi vole.Ali staviti bradavice ispred, recimo, pazuha? Like, hello? Ipak, ima nešto u njima, pogotovo kada onako ovlaš provire ispod raskopčane košulje na laganom povjetarcu na nekoj skrivenoj šetnici nekog od naših otoka, ali mi se ipak čini da je njihova erogena uloga ipak malo precijenjena. Evo, recimo, KLJ i ja tijekom svake predigre uključujemo i njih u igru, ali moram priznati da koliko god se one lizale, grickale, usisavale, mazile, štipkale, zavrtale, sve skupa to ima malo efekta. Osim jednom, nešto smo se kao malo zanijeli i priznajem da je on nešto napravio što mi se jako svidjelo. No sveukupno gledajući, valjda smo i mi pod utjecajem medija koji nam kažu da su to erogene zone koje svakako treba uključiti u predigru, a što kažu mediji, to se valjda mora slušati. A da ne spominjem da prilično važnu ulogu igraju i u skoro svim pornićima, barem sudeći prema onih 2-3 koliko sam ih u životu pogledao, jel ovaj, da...

14. BRADA (11, 7%), LEĐA (11, 7%), PUBIS (11, 7%), BEDRA (11, 7%)

15. ŠAKA (10, 6%)

16. GLAVA (9, 5%), PAZUH (9, 5%)

17. KOSA (8, 5%), PUPAK (8, 5%)

Kod mene čudna stvar. Što frajer ima ima manje dlaka na glavi, a više oko pupka, to mi je seksipilniji.

18. GLEŽANJ (7, 4%)

19. PRSTI NA NOGAMA (6, 2%)

20. UŠI (5, 3%), PODLAKTICA (5, 3%), BOKOVI (5, 3%), KOLJENA (5, 3%)

Loš plasman podlaktica je ujedno i najveće razočaranje velikog ljetnog istraživanja. Da se mene pita, stavio bih ih među prvih 10, ali kako su tamo već ruke, pretpostavljam da su se podlaktice na taj način ipak prošvercale. Meni su podlaktice strašno seksi i često se uhvatim kako ih baš tražim na nekom frajeru. Evo jedan skoro pa prodavač u skoro pa dućanu, gdje često dolazim, i u sred ciče zime nosi majicu kratkih rukava. Podlaktice su mu… uf! Valjda zato stalno i nosi majicu kratkih rukava. I inače je sav uf! Ma barem bih podlaktice stavio tamo negdje na 12. mjesto, a svakako ispred bicepsa. Da ne pričam o tamo nekim gležnjevima.

21. NOS (4, 2%), LAKAT (4, 2%), VRAT (4, 2%)

Dajte, nemojte me zafrkavat da je vrat manje seksi od, recimo, ušiju? Ili da je jednako seksi kao lakat? Pa čak i kao nos? Da ne pričam da su se šake plasirale na odlično 15. mjesto,  a vrat na zadnje?. Ma dajte molim vas, gdje vi gledate???


NEŠTO SI ZABORAVIO (7, 4%)

Priznajem da me dugo mučilo što bi moglo biti to što sam zaboravio. Mislio sam i mislio i onda mi je konačno sinulo: pa zaboravio si šupak! Kakav nevjerojatan propust! Kako mi se to moglo dogoditi? Na gej blogu zaboraviti na šupak? Pa to je skoro isto kao da u kolač zaboravite staviti šećer! A recimo, meni osobno, neke od najizazovnijih i najseksipilnijih slika koje sam ikada na internetu vidio, znate na kakve slike mislim, bile su upravo one gdje je frajer nagužen, a između guzova se lagano nazire šupak. Pitam se kakvi bi rezultati bili da je i šupak bio na popisu? Koje bi mjesto zauzeo? S kojim drugim dijelom tijela bi vodio najžešću borbu oko plasmana? Priznajem da cijeli ovaj incident baca veliku sjenu i sumnju na kompletne rezultate velikog ljetnog istraživanja. Toliko me to sada muči da bih najradiji odmah krenuo s velikim zimskim istraživanjem. Možda djeluje kao da se zafrkavam, ali da li?

Da ne spominjem to što sam imao zbirno lice, ruke i noge, a nisam imao, recimo, zbirno međunožje (pubis, jel ovaj… ud i loptice pod udom). Ili reciomo onaj dio tijela izneđu loptica pod udom i šupka? Ima li taj dio tijela uopće neko ime? Možda bi se to trebalo ispravno nazivati međunožjem? Kako sam i na njega mogao zaboraviti? A toliko puto sam ga obožavao i proučavao izbliza…

Sve to još jednom potvrđuje da su priprema i organizacija osnova za konačan uspjeh u bilo kojem poslu, a posebno u velikim istraživanjima, pa makar ona bila i ljetna. Sa žaljenjem priznajem da sam se ja ovaj put traljavo pripremio. Ne, stvarno ću morati ponoviti veliko ljetno istraživanje. Možda već nagodinu? Možda uvedem tradicionalno (unaprijeđeno) veliko ljetno istraživanje, jer ću sigurno svaki puta nešto zaboraviti. Ali tko bi uopće mogao obuhvatiti sve te nevjerojatno privlačne dijelove muškog tijela? Što je na početku izgledalo kao zafrkancija, pretvorilo se u pravi, nimalo laki, pothvat.

4 komentara:

tdw kaže...

Huh, ja već i zaboravio za što sam glasao :-S

Justsomeone kaže...

evo se već drugi put izdrkah gledajući ono prekrasno dupe, pa bi valjda bio red da ga i pohvalim :) Svaka čast na ukusu majstore!! :)
Još kad bi mi samo savjetovao par stranica, pa da se i sam bacim u neku potragu... ;)

Jonasy kaže...

Hvala, hvala... drago mi je da ti se sviđa i da te oraspoložila :-)
A što se slika tiče, nemam pojma odakle mi. Kada naletim na neku sliku koja mi privuče pažnju, ponekad ih spremim za slučaj da mi zatrebaju na blogu. Tako je bilo i u ovom slučaju. Nemam omiljenih pornjava stranica koje redovno posjećujem, ako si na to mislio.

Marijana kaže...

ali najžešća formulacija - "jel, ovaj... ud" i "loptice pod udom" :)