Sretna Nova 2011.

31 prosinca 2010

Znate što je super kod pisanja bloga? Pročitate neki svoj post od prije dvije ili tri godine i skužite da se malo toga promijenilo u vašem životu. Da se razumijemo, to ne mora biti loše, ali svi mi imamo neke osobene želje, koje možda ne dijelimo ni sa najbližima, želje za koje se potajno nadamo da će se ostvariti, iako nismo baš sasvim u to sigurni. Ponekad i zaboravimo na njih, dok nas nešto na njih ne podsjeti. Neke su male željice, neke su malo veće, ali ipak ostvarive, ali za sve treba poduzeti malo akcije i skupiti malo hrabrosti.

Zadovoljon sam svojim životom, zadovoljan sam tko sam i što sam. Ma zadovoljan sam čak i što sam gej. Da mi ovaj tren dođe dobra vila i upita me želim li da me pretvori u strejtera, odbio bih bez sekunde razmišljanja. Ma kome se da mijenjati u ovim godinama? Zamislite da se sada moram oženiti i praviti djecu? Možda vi to možete, ali ja više ne. Uostalom, ja već jesam oženjen i ne treba mi papir da bih se tako i ponašao. Tek što sam preodgodio KLJ-a, zamislite da moram ponovno ispočetka i to s osobom drugog spola koja ne razumije muške potrebe?

Ali cijelo vrijeme imam osjećaj kako moj život zapravo još uopće nije počeo, kako najbolje tek dolazi, kako je ovo tek neka predfaza, zagrijavanje za onu pravu stvar koja slijedi. Problem je u tome što sam ja već proživio, ako ne više, onda barem pola svog života. Kada ću konačno doći do tog najboljeg dijela? Ne ostajem li polako bez vremena? Znam da to ovisi samo o meni. Dokle ću praviti kompromise? Hoću li ikada skupiti hrabrosti? Može li se zaista biti jeben i ostati nevin?

Evo, ako već mogu zaželjeti neku novogodišnju želju, zaželio bih da budem jeben i ostanem nevin. Ipak  volim kompromise, neke stvari se teško mijenjaju.


A vama želim puno klinčeva kao što je ovaj na slici iznad. Ma zapravo, i sebi to isto želim. Možda da si poželim obojicu, a sebe da stavim u sredinu? Mislim, ne bi bilo loše... Što više gledam ovu sliku, nekako mi postaje sve toplije.

Svima sve najbolje i svako dobro.  I pazite da vam Novu prvo čestita muškarac, navodno to donosi sreću.

A sad se žurim na najluđu noć...

4 komentara:

Neko bezveze kaže...

a kaj ak zi ju niko prvi ne čestita, meni se to desilo i ove godine, 4 za redom, neda mi se više ič na fešte, dočeke i nekaj glumit, da sam sretan kad nisam, mene iskreno ti svi blagdani, valentinovo (iako si brundam kak je to samo potrošački blagdan). moj rođendan ( nedo bog da me neko podsjeti na njega kad dođe taj dan), božić i nova godina... top i hate most blagdani kod mene. obično sam sam, kod frendova mi se neda na to sve jer su svi ili s djecom ili u braku ili u vezi i onda sam ja jedini solo pa mi svu silu i frajera i ženski namještaju....ma blah.. sretan tebi 2011 i da još bolje preodgojiš klj-ua..

tdw kaže...

Pravo zboriš, sve nekako isto... ali sve je u redu kad je isto na dobar način, kao kod tebe. Meni je već malo dop... ovo moje st/ranje, ali OK, samo da nije gore. I prva mi je čestitala Novu žena. I druga, i treća... Ne znam, možda imam sreće, pa sve tri vrijede kao jedan muškarac? Vidjet ćemo. Još jednom, sve najbolje :-*

Marijana kaže...

šta znači "preodgodio KLJ-a"? misliš "preodgojio", prevaspitao?

:)

koje to "muške potrebe" ne razumije osoba drugog spola?

ne može se generalizovati.

što se klinča tiče, nije loše, maštam ponekad o seksu sa 2 muškarca istovremeno, mada ipak ne bih se olako to usudila u stvarnosti.

ups, ovo je gej-blog, to si poželio svojim muškim čitaocima...

meni je Novu godinu prvo čestitao (moj) muškarac :)

želim ti srećnu Novu godinu, Jonasy.

Jonasy kaže...

Hvala svima na čestitkama...