Dođe mi da odmah odem u šoping

10 siječnja 2010

Nisam jedan od onih koji govore kako ne vole šopingirati, a u stvari ga vole. Zaista ne volim šoping, zaista me muka hvata kada nešto trebam kupiti, zaista imam jedan omiljeni dućan u kojem kupujume 80% odjeće, sve samo kako ne bih trebao lutati okolo. Ali moram priznati, kada vidim ovakav model traperica, dođe mi da danima lutam dok ga ne pronađem. Radi se brandu Rufskin. Ima li toga kod nas? Ma dajte pogledajte te linije, taj kroj, tu boju, tu teksturu. Davno mi neki komad odjeće nije ovoliko zaokupio pažnju. Gledajući sliku, imam osjećaj kao da su traperice oživjele, kao da su tu preda mnom, kao da ih mogu dotaknuti, pomirisati... 


Ostatak kolekcije možete pogledati ovdje. (obavezno kliknuti)

Htio sam barem jednom biti dostojanstven i pokušati objaviti samo jednu sliku, ali ne mogu. Ovaj increíble komad frajera koji se odaziva na ime Robert Gonzalez mi je pomrsio račune.

Par linkića i fotkica:
http://www.robertgonzalezmodel.com 
http://www.facebook.com/pages/Robert-Gonzalez/235399159093


 

5 komentara:

NShappy kaže...

nisi valjda tek sada naisao na rufskin? :D

Jonasy kaže...

Pa bojim se da jesam... :-(

ian35 kaže...

nisi jedini ;)

tdw kaže...

Traperice su za mene inače jedan do najseksi dijelova odjeće, tako da se slažem sa svime. A što se tiče tipa, kao da si ga izvukao iz mojih najintimnijih maštarija ;-) Svaka čast!

P.S. Zbog ovakvih primjeraka se sjetim zašto mi ponekad nije toliko mrsko biti gej :-D

Leona kaže...

jao Jonasy... :-)))