Sluđen sexom

28 studenoga 2006

Danas mi je bio jedan od onih dana. Stalno mi se sex motao po glavi. Nije da mi se i inače ne mota, ali u neke dane je to posebo izraženo. Vozim se autom, gledam tipove u autima do mene, uđem u dučan gledam prodavača, odem na gablec gledam yuppije (Young Urban Proffesionals), odem u kafić gledam konobare... i zamišljam kako bi im bilo popušiti ili pojebati se s njima. Stalno mi se po glavi motale mišićave dlakave noge, snažna guza i jel... ona stvar... I što je najbolje, ili najgore, čak su mi se i moji prilično visoki kriteriji smanjili, pa su me palili i frajeri koje inače ne bih ni primjetio.
Evo upravo sam skinuo s weba neki gay porno clip i bacio drkicu da lakše zaspim i rastjeram te bludne misli iz glave.
Je i? Pa zar to nije tipčno muško ponašanje, gay or str8? Zar se i vi nikada niste imali takav dan? Bez obzira da li ste u ozbiljnoj dugogodišnjoj vezi ili, još gore, oženjeni with children? Bez obzira da li su vam u mislima bili snažni mužjaci ili podatne ženke?
Laku noć i sweet dreams.

5 komentara:

Marijana kaže...

jao, apsolutno te kontam :)

Marijana kaže...

a zašto si napisao "jel... ona stvar" ?

ili u anketi "jel ovaj... ud" ?

pa napiši fino kurac. ili penis.

Jonasy kaže...

Pa zar sam ovo ja napisao??? Katastrofa! Gramatičke greške, nepismenost na vrhuncu, užas živi. O sadržaju da i ne govorim. Kad čovjek pogleda moje nove tekstove, njihovu profinjenost i lakoću, gotovo da ne povjeruje da je to pisala ista osoba.

A što se tiče kurca i penisa, nemam pojma, malo me to stid napisati :-)

Marijana kaže...

:))

Marijana kaže...

A što se tiče tvojih tekstova, svi tvoji tekstovi su odlični.