Sa zagrebačkih cesata

22 svibnja 2010

Ne znam kako vama, ali po meni ovo je prilično prosta reklama. Prikazuje sodomistički odnos, a svi znamo tko se time bavi: sodomisti! Sodomizam može svašta značiti, ali nekako se najviše koristi u opisivanju ovoga što je prikazano gore na slici. Sodomisti mogu biti i muškarci i žene, ali nekako mi je ipak u ovom slučaju prilično očito da se radi o dva muškarca, tim više što su u pitanju dva madraca, a madrac je riječ muškog roda. Kako muško-ženska sodomistička kombinacija još nekako i može proći (uz eventualno 5 Oče naša i Zdravo Marija i možete ispočetka), muško-muška navodno odvodi ravno u pakao. Uglavnom, čudom se čudim kako netko već nije pokrenuo akciju uklanjanja nepoćudnog sadržaja sa zagrebačkih cesata.

Ponekad trgovci ili proizvođači hvale svoje proizvode i više nego li to oni zaslužuju. Dapače, ponekad i otvoreno lažu. Te ćete biti ljepši, te ćete biti mržaviji, te ćete imati više ili manje dlaka, bora, smrada, te ćete se više zabavljati, biti zdraviji, te ako kupite ovo ili ono bit ćete neodoljivi muškarcima ili ženama. Evo, ja uporno perem kosu sa Schauma šamponom, ali nikako da se preda mnom stvori red muškaraca. Čista laž!

Ali evo, ima i pozitivnih primjera kao što je ovaj. Dakle, mi doma imamo Perfecta madrac i što da vam kažem, preporodili smo se. Dobar madrac je izuzetno važan i sada spavamo kao bebe. Osim toga, odličan je i za sodomističke poze (isprobano u praksi), baš kako nas reklama pokušava uvjeriti.

5 komentara:

Marijana kaže...

:)

tdw kaže...

Mislim da su svakako htjeli igrati na kartu seksa, ali nisu mogli izvesti ništa drugo s dva madraca što bi podsjećalo na to, pa zašli u krive vode :-D

mauro kaže...

Nevno da je sex ono sto privlaci paznju kao i svaka aluzija na njeg(a). Nebih se
slozio s tdw da su zasli u krive vode, naprotiv.Kako?? Kaze Mujo Fati: Ja bi jebo. A ona ga pita oces normalno ili u picku? hehehe

tdw kaže...

Meh... "krive vode" za tuđa mjerila, jer, kao, sve što je gej je krivo & stuff... Mrzim pisati ili govoriti, daj neka već jednom netko usavrši tu telepatiju da lakše mogu prenijeti ono što sam mislio reći ;-)

Jonasy kaže...

Ali zato to dobro prenosiš crtežima :-).