Nudista u duši

27 siječnja 2007

Ja sam nudista u duši. Netko bi možda rekao da sam egzibicionista ili i voajer. Iskreno, i jesam sve to navedeno, ali što se nudizma tiče prvenstveno se volim kupati i sunčati gol zbog osjećaja slobode, relaksacije, nesputanosti, povezanosti s prirodom... Mislite da kenjam? Onda sigurno do sada nemate iskustva s nudizmom (što je ako ste homoseksualac malo vjerojatno).
Slično kao i sa saunama, preferiram hetero plaže. Opet su tu razlozi za i protiv. Na gay plažama ne moraš se pretvarati, svi znaju da si gay i gotovo. Na hetero plažama puno ljudi kada vidi samca misli da je ili gay ili perverznjak koji samo što nije otišao iza grma izdrkati, ali opet tamo nema (u toj mjeri) tog famoznog cruisinga i namigivanja kao na gay plažama.
Nisam ja časna sestra pa da sklanjam pogled sa lijepog muškog tijela, dapače, vrlo mi je drago kada ga vidim, ali to nije prvi i najvažniji razlog što idem na nudističke plaže. Ali je zato drugi!
Jer iskreno, ima u svemu tome i puno erotike. Nažalost moj partner ne dijeli moju strast prema nudističkim plažama. Kaže on je svoje tamo "odradio". Pretpostavljam da je on bio jedan od onih koji su tamo išli prvenstveno radi potrage za fukom. I zato moram ići sam. Ali nam je sex nakon mog povratka vrhunski!
Kao i kod sauna, namjeravam se i ovoj temi često vraćati.

0 komentara: