Sauna i ja

27 siječnja 2007

Relativno sam čest posjetitelj sauna i one su mi na neki način postale i strast. Ne zalazim u gay saune, kojih na ovim prostorima i nema nešto puno. Koliko znam ima ih u Zagrebu, Rijeci, Ljubljani...
Gay saune me u jednu ruku privlače, a u drugu odbijaju. Pozitivno je to što se ne moraš pretvarati tko si i što si, a s druge strane negativna mi je njihova dominantna orjentacija na cruising. Dark rooms, privatne kabine i sobe s gay pornićima ne spadaju u pravu saunu. Tamo je seks na prvom mjestu i to je ono što me odbija. Istina i u "običnim", mješanim saunama može se vidjeti svega i svačega, ali tamo to nije prevladavajuće.
U prvom redu idem u saune zbog samog saunanja. Nakon posjeta sauni osjećam se poletno i relaksirano. I opet da budem iskren, priznajem da ima nekog erotskog naboja u svemu tome, pa ipak su svi tamo goli. Tko može ostati hladan na zgodnog golog frajera u maloj prostoriji na 90 stupnjeva Celzija koji je ispred tebe raširio noge?
U svakom slučaju vraćati ću se često ovoj temi, sa osobnim iskustvima, "recenzijama" sauna koje sam posjetio i općenitim savjetima.

0 komentara: