Ajde da ti gatam na grah

10 studenoga 2007

U dve reči ti stalo. Ti njega oćeš, on tebe neće. Iza kuće ti trešnja, pred kućom ti put.


Pitam se nije li možda tako nešto bilo na pameti 30-godišnjem muškarcu kojeg su preksinoć primili u zagrebačku bolnicu Sestara milosrdnica iz čijeg su penisa liječnici izvadili dvanaest zrna sirovog graška. Operacija je trajala dva sata, a zrna graha su izvađena hvataljkama i endoskopskim priborom. Pacijent će na sreću ostati bez trajnih posljedica.


No to nije sve, danas se liječnici u istoj bolnici spremaju na vađenje žice, najvjerojatnije one punjača za mobitel, iz spolovila 24-godišnjeg Zagrepčanina. Naime, dotični je u želji da postigne što jaču erekciju ugurao žicu sve do mjehura. Uskoro su, međutim, počeli problemi tako postojane erekcije, poput nekontrolirana mokrenja, nesnosne boli i otjecanja.

Ako se i vama ovako nešto mota po glavi, znajte da liječnici upozoravaju da predmeti mogu teško oštetiti tkivo spolovila ili mjehura. Tijekom prakse najčešće su muškarcima, kažu vadili kemijske olovke, a ženama ziherice s koncem, ali i “flaksove”, pivske boce, toplomjere, šalice, dinje. Inače, žene imaju znatno bujniju maštu.

Da ne mislite da sam sve to izmislio, samo prenosim vijest iz Večernjeg.

5 komentara:

gtm kaže...

Uzas!!!!!!! Gdje je nestala ona klasika.... drkanje uz pornjavu?

Sretan_zaljubljen kaže...

Dok sam samo citao opise doslovno sam osjetio kako mi se grci zeludac od mucnine na samu pomisao.
Neka hvala. I ti svasta citas.

NShappy kaže...

ajooooj! haha, vidjao sam dosta slicnih gluposti na praksi svojevremeno...

Iztok K kaže...

To sta prava moška! Drugi smo pa reve :) , ker mislimo, da imamo v hlačah porcelan.

Jonasy kaže...

Ma nismo mi kukavice, Iztok. Zbog toga sam i stavio onu sliku iznad kako bi se vidjelo o kako nježnom dijelu tijela je riječ. Pa tko bi išao u to gurati grah, žice ili kemijske olovke? Pa zar vam radije ne dođe da taj nježnik zagrlite ili možda čak i nježno poljubite? :-)