Play that funky music white boy

12 svibnja 2008


Ovo je do boli dobro. Stalno to čujem na radiju. Malo sam guglo. Saznao sam da se zovu Kraak & Smaak. Dolaze iz Nizozemske. Ima ih trojica. Pjesma je Squeeze Me. Ali vi mladi ste to ionako sve već znali. Kad sam u autu i čujem ovu stvar, osjećam se napaljeno. I onda fiksiram zgodnog frajera u retrovizoru iza mene. Kroz sunčane naočale, naravno. Poslušao sam još nekoliko stvari. Money in the Bag. Jebački. Funky&Blaxploitation 70'tih ali ovaj puta 30 godina kasnije. Malo su si zabrijali? Ali sviđa mi se. Jako.
Htio sam staviti Squeeze Me sa YouTube-a, ali, iako dobar, spot ne dočarava moje profinejne osjećaje dok slušam stvar. I zato samo ritam. Pojačam, stavim slušalice i zatvorim oči.Ova stvar budi u meni... pohotu. Kao ni jedna druga stvar od ne pamtim kada. Dirrrtyyy... I want me some dirty dancin'.

I onda kažu da Rock&Roll (i varijacije) ne donosi ništa loše...

4 komentara:

količar kaže...

dobra je stvar. ajd lijepi ti pozdrav, ja idem na kartanje sa rumunjima i rusima.

Tonique DeWeen kaže...

He, he, ja sam ju čuo na Otvorenom, pa poslao SMS da saznam koja je... Dobro uložene kunice, moram priznati ;-)

Anonimno kaže...

Hey, ovaj tvoj blog čitam odnedavno (nisam prije naletio) i od tada čitam kad god stignem.

Ali pokušavam sve od početka pročitati ;-) ma nemam vremena. Evo sad opet... jer ne mogu otvoriti međede, hehe, inače tamo visim... ponekad. Valjda znate za taj site.

A stvar je super, slušao ih već ovdje u NL i fakat su rijetko dobri u odnosu na ono što se sad kao sluša.

Suuuuper si osoba, hm... zašto nemam sreću takvog upoznati... HM.. I pišeš sjajno! Ovo bi se skoro sve dalo pretvoriti u jedan veeliki roman.
Eto i ja sam jedan od onih, koji su samo hjeli pozdraviti Jonasya i društvo okolo.

Saša

Jonasy kaže...

Hvala Saša.