Punk'd

07 kolovoza 2007

Izgleda da je cijeli internet bio “punk’d”. Autori serije “Očajne kućanice” objavili su da će u novoj sezoni najvjerojatnije uvesti gay par u radnju. I to je istinita vijest.

I onda je kao vjetar internetom prostrujio trač da se pregovara s Davidom Beckhamom i Robbiem Williamsom da upravo njih dvojica glume uloge gay para.

Ono što mene muči u cijeloj priči, tko će od njih dvojice u seriji glumiti aktivnog, a tko pasivnog partnera. Moj prvi izbor bio bi da bi Robbie trebao biti pasivan, ali kada vidim neku ovakvu Beckhamovu fotografiju, mislim da je i više nego očito tko bi tu bio jebena strana.

Kako god da se odluče, jedno je sigurno. Ja bih volio biti u sredini.

4 komentara:

baky kaže...

zašto punk'd? jel' netko to demantirao?

Anonimno kaže...

Čim se ti baviš... Uglavnom, za nijednog od njih nemogu popušit da je gay, neki ljudi nemogu izgledat gay pa da se na trepavice postave... Mora bar jedan od njih bit malo nježnija strana. Ovak mi izgledaju kao par koji bi se svađao: "Ja ču tebe!", "Ne jaču tebe", "Šuti i naguzi se!", "Naguzi se ti!"

Rezzy kaže...

joj a kaj se živciraš, obojica će se izmijenjivat pa će svi pederi svijeta imat na šta drkat :D

Jonasy kaže...

@baky
Ne znam je li to tko demantirao, ali prije nego sam napisao post, malo sam guglao i nijedna ozbiljna stranica nije objavila tu "vijest". Sve same takve kao i ovaj moj blog :-).

@Anonimno
Eto vidiš da je to od velikog značaja i da povlači za sobom hrpu pitanja.

@Rezzy
Konačno jedan zdravorazumski pogled na ovaj problem :-).